401. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 301351391399400401402403411451501 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.001 ile 4.010 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Taze Haberler...

Yeni haber: Butun oyuncular belli olmus ama aciklama yapilmamis kim kimdir diye.

Ay meraktan catlatacaklar bunlar bizi yaw!

The casting director for New Moon, Joseph Middleton, has announced that "We are finished with the casting process". No details on the cast list has been released by Summit Entertainment.

Re: Taze Haberler...

Tek bir adama yirmi aşık.

Allam harry potter'da en azından herkesin beğenebileceği çok daha fazla erkek var. Burada varsa yoksa Edvırd.

Hayır Charlie, Emmer, Jasper, Carlise, Jacop, Mike, Ben... çirkin çocuklar değil ki. Anlamıyorum neden edvırd da edvırd.

Tamam kitaptaki edfırd süper ama rapırt normal bir insan en nihayetinde.

Aaaaaaaa (kızma ikonu)

3. Re: Taze Haberler...

harry_potter yazdı:
    Tek bir adama yirmi aşık.

Allam harry potter'da en azından herkesin beğenebileceği çok daha fazla erkek var. Burada varsa yoksa Edvırd.

Hayır Charlie, Emmer, Jasper, Carlise, Jacop, Mike, Ben... çirkin çocuklar değil ki. Anlamıyorum neden edvırd da edvırd.

Tamam kitaptaki edfırd süper ama rapırt normal bir insan en nihayetinde.

Aaaaaaaa (kızma ikonu)
    james cimi unuttmussun, insancik

4. Re: Taze Haberler...

Serendipity yazdı:
    Bu Vicki'nin gordugum en guzel fotosu.

Ne guzel kadinsin Vicki.

[img align=left]http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2371/212/92/580136865/n580136865_1395362_9864.jpg[/img]
    ayy evet güzelim gercekten oglun denecek vampir kafami koparmasaydi daha hala güzel olcaktim ama napalim, kader utansin

saka bir yana rachellin cok dogal bir güzelligi var

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

S!BEL yazdı:

tanrim bu nasil etkileyiciliktir. muhtesemsin edward )
    cekip giden edward'i tamda böyle düsünmüstüm. paramparca , hircin, üzgün.. bella yi zaten biliyoruz.
    harika bu resimler sibelcim

Şimdi bu aşk değil Burçin'cim, evet hepsi belirli seviyenin üstünde, seçilmiş oyuncular, ama şu yazar var ya, Edward'ı başka yere koymuş, kendisi de itiraf ediyor ya, kitapların hepsi Edward var diye yazılmış.

Evet belki kitapları okumayıp, sadece filmi seyretsek, farklı yerlere varırdık, ama şimdi hep aynı sona gidiyorsun, suçlu biz değiliz Stephenie, sen ona kız!!!

Şimdi gelelim kaynakları sınırlı pazar gününün nadir resimlerine...

Şuna çok güldüm, nete koyan kız altına, "Kristen we all would be doing the same thing LOL(Kristen biz hepimiz aynı şeyi yapardık)" yazmış. Salak Kristen diyorum müsadenizle.

Aşağıdaki iki foto Japonya gezisinin bence en iyi fotoları; Burçin ama baksana şimdi haksız mıyım

Yani yorum yapmıyorum, şimdiden girmiş Edward moduna diyorum

Zey.neP yazdı:
    james cimi unuttmussun, insancik
    hayır onu piyasaya sürmedim başsız vampir

Merlin size bağışlasın Alice'cim. Ne diyeyim. Sizlerle ve Charlie ile olmak için çekerim daha damadımın resimlerini. (bunu söyledim diye abartmayın, derlenin, toplanın bakiim)

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Şimdi bu aşk değil Burçin'cim, evet hepsi belirli seviyenin üstünde, seçilmiş oyuncular, ama şu yazar var ya, Edward'ı başka yere koymuş, kendisi de itiraf ediyor ya, kitapların hepsi Edward var diye yazılmış.

Evet belki kitapları okumayıp, sadece filmi seyretsek, farklı yerlere varırdık, ama şimdi hep aynı sona gidiyorsun, suçlu biz değiliz Stephenie, sen ona kız!!!

Şimdi gelelim kaynakları sınırlı pazar gününün nadir resimlerine...

Şuna çok güldüm, nete koyan kız altına, "Kristen we all would be doing the same thing LOL(Kristen biz hepimiz aynı şeyi yapardık)" yazmış. Salak Kristen diyorum müsadenizle.

Aşağıdaki iki foto Japonya gezisinin bence en iyi fotoları; Burçin ama baksana şimdi haksız mıyım

Yani yorum yapmıyorum, şimdiden girmiş Edward moduna diyorum

9. Re: Taze Haberler...

Benim koydugumu gormediniz zannumca. Orada da cok guzledi ve link verdim orada cok superleri vardi.

Zey.neP yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Bu Vicki'nin gordugum en guzel fotosu.

Ne guzel kadinsin Vicki.

[img align=left]http://photos-c.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2371/212/92/580136865/n580136865_1395362_9864.jpg[/img]
    ayy evet güzelim gercekten oglun denecek vampir kafami koparmasaydi daha hala güzel olcaktim ama napalim, kader utansin

saka bir yana rachellin cok dogal bir güzelligi var