dün gece jim carrey YES MAN filmini izledim...keyifli bir film di..sonu çok hoşuma gitti bayıldım herşeye evet dediğimiz bir zamanda düşünemiyorum kendimi..herşeye evet denilebilir mi yahu???????
gökşen
dün gece jim carrey YES MAN filmini izledim...keyifli bir film di..sonu çok hoşuma gitti bayıldım herşeye evet dediğimiz bir zamanda düşünemiyorum kendimi..herşeye evet denilebilir mi yahu???????
gökşen
Geçen hafta izlemiş olduğumuz Passengers filmini tavsiye edeceğimdir
Biraz "6.his" biraz "Diğerleri" dersem tadınızı kaçırır mıyım?
ayrıntı
Gecen arkadaslarim sen bunu seversin dediler, izlemek istiyorum ben de Gulhan'cim.gülhan.e yazdı:
2009
Oyuncular
Vapir ve kurtadam severlere duyurulur...
bende aynı yorumu yapmıştım,demek herkes öyle hissediyo..medip yazdı:
ayrıntı
UNDERWORLD 1 begenerek izlemistim...ladybug yazdı:
Gecen arkadaslarim sen bunu seversin dediler, izlemek istiyorum ben de Gulhan'cim.gülhan.e yazdı:
2009
Oyuncular
gecen gün 2. yi " evolution " izledim ama vasati. aradigim dram-romantik temasini bulamadim halbuki vampir Seline ve yari kurtadam Michael de büyük potansiyel görmüstüm.
3. Lykaner konulu olani daha yeni vizyona girdi, siz ne ara izlediniz hayretle bakan ikonumuz varmiydi ?)
Hadi yaa, görmemişim yorumunu ve iyi ki de görmemişimcanom yazdı:
bende aynı yorumu yapmıştım,demek herkes öyle hissediyo..medip yazdı:
ayrıntı
yoksa, kesin heyecanım ve merakım kaçardı..
Ben ikinci kez ablasının evine gittiği ve çiçekleri aynen bıraktığı gibi bulduğu ana kadar anlamamış ve onda durum ortaya çıkmadan aynen olanı o anda tahmin etmiştim, heyyytt be!
Güzel film, ben de 10 gün kadar önce izledim. İlkini de izlemiştim, ama bu ondan güzeldi bence
ladybug yazdı:
2009
Oyuncular
komedi ve duygusal bir film..
kah çok güldüm kah çok duygusallaştım..
tavsiye ederim
biraz bilimkurgu,biraz macera,biraz fantastik izlenilesi bir film...Ba`al The Storm God
gökşen
Bugün izledik eşimle sinemada .Kurgu süper,sıkı aksiyon ama öyle gereksiz uzatmalar var ki çok sıkıldık sonradan..
Film başladığı gibi devam etseydi soluksuz izlenirdi kanımca.Yine de kurgu için bile izlemeye değer diyorum..