398. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 298348388396397398399400408448498 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.971 ile 3.980 arasındakiler gösteriliyor.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Robbie'ye nazaran cumle alem tombalak.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Renee'cim çaktırma ben de öyle görmedim. Ama baktım herkes adamdan tombalak diye bahsediyor, ben de düzeni bozmayayım dedim. Bana tombalaktan çok bodur gibi geldi.

Ama yazılmıştı forumda çocuk bir listede, genç oyuncular mı, yoksa hot oyuncular mı, öyle birşey Robert'tan üstteydi.

Ondan sonra Robert'a tabii böyle şebelek şebelek bakar Kristen

2. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Hep babam hep babam olmaz ki canim!

Taze Haberler...

Robert bir albüm çıkarmayı planlıyormuş kızlar. Ama ticari amaç gütmeyen, herhangi bir plak şirketine bağlı olmayan bir albüm olacakmış. Böylelikle iyi müzisyenlerle çalışma fırsatı bulacakmış. Zaten Londra'daki çevresi müzisyenlerden oluşuyormuş.

Bakalım, çıkarsın dinleyelim

Haberin orjinali...

Robert Pattinson to release album?

Robert Pattinson fans are in for a treat as their favourite vampire has just revealed that he might be releasing an album.

We all know that Rob is a talented musician and his tracks on the Twilight album blew us away.

Rob told MoviesOnline: “I might make an album but not through a record company or anything. I’d like to do something independent.

“I don’t care if people buy it or not. I’d just like to have it just for myself so I can work with good musicians and stuff.”

Rob hasn’t written many songs in the past but would probably pen a few for his album.

He says: “All my friends are musicians in London. They’re very talented. My best friend wrote one of the songs on the soundtrack with another friend of mine, this guy Marcus Foster who did Bobby Long.

Re: Taze Haberler...

İkinci haber üzücü biraz.
    Haberde Rob'un Hollywood'da mutsuz olup olmadığı sorgulanıyor.
    Hollywood'un Rob'u mutsuz ettiği, ve tüm bu şöhretin onun aradığı şey olmadığını söylemiş bir arkadaşı. Haberi hazırlayanlar Rob'un eski resimlerine bakmışlar, HP zamanında tanıtım turlarında Rob'un çok daha mutlu ve heyecanlı göründüğünü, oysa son zamanlardaki resimlerinde kara kara düşünen, neredeyse yılmış pozlar verdiğine dikkat çekmişler. Ve okuyuculardan da yardım istemişler bizim Patty-poo'muzu (bayıldım bu tamlamaya ) nasıl yeniden mutlu edebiliriz demişler...

Evet kızlar, siz de düşünün bakalım, haklılar mı, ne yapalım nasıl yardım edelim

Aslında bu konuda biraz biz de yazdım birşeyler. Sanki daha bir büyük, olgun görünme çabası içinde Rob. Daha bir ağır olmaya çalışıyor, Twilight ile gelen şöhret ile anılmak, veya sadece bu serinin hitap ettiği insanların kahramanı olmak onu tatmin etmiyor. Bunu verdiği pek çok roportajda da belirtiyor aslında. Umarım zamanla istediği yerlere ulaşır... Ama bu ruh hali bile istediğini yapabileceğinin göstergesidir.

Haberin orjinali...

Is Robert Pattinson Miserable in Hollywood?
    Like we exclusively told you earlier this week, Rob Pattinson was partying after the Oscars — at the swankiest of dos possible — looking as if he’d been told he could never have another drink. Ever. Natalie Portman managed to ease Patty-poo’s nerves for a bit, but he still left the shindig alone.

A close friend to the Brit babe told us, “It’s because [Hollywood] just so isn’t his scene. All of this fame isn’t what Rob’s about.”

We ferreted out some vintage Pattinson pics during his Harry Potter years, and just look at the difference in his mood during the promotional tours. Rob looks actually happy and excited in the early days, whereas he now looks overwhelmed and uncomfortable — particularly anytime he touches down in L.A.

Check out Robbie’s more recent brooding, almost terrified faces, for yourselves and tell us how we can make Patty happy again, please?

Kızlar,

Taze ve güzel bir Emmett fotosu, bu da şimdiye kadar konulanlar arasında oldukça iddialılardan biri olacak sanırım

6. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Teen Vogue Dergisinin cekimlerinden birkac tanesi.

Gerisi burada.

Uzerlerine tiklayip bakmaniz lazim. Bazilari komik. Mesela 17 nolu fotoda Jasper'a dikkat

7. Re: Taze Haberler...

Once biraz ders alsin lutfen, yalvariyorum.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Robert bir albüm çıkarmayı planlıyormuş kızlar. Ama ticari amaç gütmeyen, herhangi bir plak şirketine bağlı olmayan bir albüm olacakmış. Böylelikle iyi müzisyenlerle çalışma fırsatı bulacakmış. Zaten Londra'daki çevresi müzisyenlerden oluşuyormuş.

Bakalım, çıkarsın dinleyelim

8. Re: Taze Haberler...

Unlu olmak zor yaw.

Ama mutlu olmanin yolunu ancak kendi bulabilir baskasi onu mutlu edemez bence.

Dilerim gelecek Rob'a iyi seyler getirir.

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    İkinci haber üzücü biraz.
    Haberde Rob'un Hollywood'da mutsuz olup olmadığı sorgulanıyor.
    Hollywood'un Rob'u mutsuz ettiği, ve tüm bu şöhretin onun aradığı şey olmadığını söylemiş bir arkadaşı. Haberi hazırlayanlar Rob'un eski resimlerine bakmışlar, HP zamanında tanıtım turlarında Rob'un çok daha mutlu ve heyecanlı göründüğünü, oysa son zamanlardaki resimlerinde kara kara düşünen, neredeyse yılmış pozlar verdiğine dikkat çekmişler. Ve okuyuculardan da yardım istemişler bizim Patty-poo'muzu (bayıldım bu tamlamaya ) nasıl yeniden mutlu edebiliriz demişler...

Evet kızlar, siz de düşünün bakalım, haklılar mı, ne yapalım nasıl yardım edelim

Aslında bu konuda biraz biz de yazdım birşeyler. Sanki daha bir büyük, olgun görünme çabası içinde Rob. Daha bir ağır olmaya çalışıyor, Twilight ile gelen şöhret ile anılmak, veya sadece bu serinin hitap ettiği insanların kahramanı olmak onu tatmin etmiyor. Bunu verdiği pek çok roportajda da belirtiyor aslında. Umarım zamanla istediği yerlere ulaşır... Ama bu ruh hali bile istediğini yapabileceğinin göstergesidir.

Haberin orjinali...

Is Robert Pattinson Miserable in Hollywood?
    Like we exclusively told you earlier this week, Rob Pattinson was partying after the Oscars — at the swankiest of dos possible — looking as if he’d been told he could never have another drink. Ever. Natalie Portman managed to ease Patty-poo’s nerves for a bit, but he still left the shindig alone.

A close friend to the Brit babe told us, “It’s because [Hollywood] just so isn’t his scene. All of this fame isn’t what Rob’s about.”

We ferreted out some vintage Pattinson pics during his Harry Potter years, and just look at the difference in his mood during the promotional tours. Rob looks actually happy and excited in the early days, whereas he now looks overwhelmed and uncomfortable — particularly anytime he touches down in L.A.

Check out Robbie’s more recent brooding, almost terrified faces, for yourselves and tell us how we can make Patty happy again, please?

Sevmedim ben bu resimleri, çok yapay geldiler, komik hepsi

ladybug yazdı:
    Teen Vogue Dergisinin cekimlerinden birkac tanesi.

Uzerlerine tiklayip bakmaniz lazim. Bazilari komik. Mesela 17 nolu fotoda Jasper'a dikkat

10. Re: Taze Haberler...

Rob'dan baska birisi ile ilgilenecek olursaniz, hani olur ya, size link vereyim.

Solomon Trimble (Sam Uley) radyo roportaji.