Bana daha çok Nikki'ye kaptırmış gibi geliyor.
Zey.neP yazdı:
yansin valla, az bile, hatta daglara taslara vursun kafasini, nathalilere parislere kaptiracak cocugu.......
Bana daha çok Nikki'ye kaptırmış gibi geliyor.
Zey.neP yazdı:
yansin valla, az bile, hatta daglara taslara vursun kafasini, nathalilere parislere kaptiracak cocugu.......
Alice ne kadar düşüncelisin (kendin için bu resimleri koyduğunu itiraf etmene gerek yok, sırrını saklarım merak etme)İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Alice hizmetlerine devam ediyor kızlar,
Renee'ye bir üçüncüyü elbette beğendireceğiz, Er ya da geç...
Anne, anne anne!!!!
Alice Edwardin en yakin kardesidir , lutfen hatlari karistirmayalim. Dunya ahiret , vampiret baci kardes onlar otesi kurtarmaz. :-x :-x :-x
Bu arada Renesmee torununa kisaca Nessie diyrouz ya annecim.. Nick name ile sesleniyoruz. Ceykip zirtopozu sagolsun kendi gibi dandirik bir isim koydu kizima.. Neyseki gazabim agir oldu..
harry_potter yazdı:
Alice ne kadar düşüncelisin (kendin için bu resimleri koyduğunu itiraf etmene gerek yok, sırrını saklarım merak etme)İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Bu arada, sakalli halini ben de begenmedim.. Saclar havada olsun, sakalsiz olsun
Yok canım kendim için koymuyorum, ama hoşuma gidiyor, gördüklerimi sizlerle paylaşmak. zihnimden geçenleri okumak gibi
Ama bulacağım sana başka resimler, sen hiç merak etme Renee.harry_potter yazdı:
Bence de en yakışan tarz o abime. Ama bu aralar biraz ağır abi havalarına girdi, büyük görünmeye çalışıyor, bir de üzerine yapışan "Hot" yaftasından sıyrılmak istiyor sanırım.
Yani biz pek şikayetçi değildik bu durumdan ama ne yapalım biraz daha bekleyelim bakalım.
serpil-hale-hande yazdı:
Bu arada, sakalli halini ben de begenmedim.. Saclar havada olsun, sakalsiz olsun , onunden iki dugmesi acilmis gomlekler giysin.. .Uyhhh terledim ha.
(rolüme tam olarak uyup, salak Renee olup kızımın devamlı arkamı toplamasına alışıp da, kardeş forumdaki gıcık Fleur rolüme dönemezsem diye korkmaya başladım iyi mi )
Tamam kızım tamam kardeşler biliyorum ama öz değiller ya ondan karıştırdım birden. Jacop'ın verdiği kısa adı ben de sevmedim ama senin kızın senin gibi inatçı. Bence Renee olsa yeterdi. Esme'yi nereden çıkardınız inanamıyorum size ben yahu (fırk burun silme ikonu)
Charlie'yi arayayım, o ne düşünüyor torununun Nessie gibi garip bir nickle anılmasına :roll:
serpil-hale-hande yazdı:
Anne, anne anne!!!!
Alice Edwardin en yakin kardesidir , lutfen hatlari karistirmayalim. Dunya ahiret , vampiret baci kardes onlar otesi kurtarmaz. :-x :-x :-x
Bu arada Renesmee torununa kisaca Nessie diyrouz ya annecim.. Nick name ile sesleniyoruz. Ceykip zirtopozu sagolsun kendi gibi dandirik bir isim koydu kizima.. Neyseki gazabim agir oldu..
harry_potter yazdı:
Fil'i bu aralar yalniz birakmasan diyorum annecim..Zira bunlaima girecekmis yakinda.. MAclari da iyi gitmiyormus sanirsam..
Babam yarin bizi ziyarete gelecekmis, vampir olsan bi kosu gel kayinvlaidemin elcaazlariyla yaptigi lazanyalardan tat diyecektim ama simdi snein ordan kalkip gelemen iki gun surecek.
Annecim fil i ihmal etme..Babam gayet iyi..Seni ozlemis ama erkeklik gururu el verip soyleyemiyor.Ama ben anlarim.harry_potter yazdı:
(rolüme tam olarak uyup, salak Renee olup kızımın devamlı arkamı toplamasına alışıp da, kardeş forumdaki gıcık Fleur rolüme dönemezsem diye korkmaya başladım iyi mi )
Tamam kızım tamam kardeşler biliyorum ama öz değiller ya ondan karıştırdım birden. Jacop'ın verdiği kısa adı ben de sevmedim ama senin kızın senin gibi inatçı. Bence Renee olsa yeterdi. Esme'yi nereden çıkardınız inanamıyorum size ben yahu (fırk burun silme ikonu)
Charlie'yi arayayım, o ne düşünüyor torununun Nessie gibi garip bir nickle anılmasına :roll:
serpil-hale-hande yazdı:
Anne, anne anne!!!!
harry_potter yazdı:
Esme'cim, annecim, bak bu arada babam da boş durmuyor.
Victoria pek şekersin, hayırdır inşallah
Emmett abim şirinlik muskası gibi çıkmış,
Ve ruh eşim,
Ben de eksik kalmayayım canım
Birkac resimde ben ekleyeyeim.
Yine birbirlerinin gozleriien icine bakmaya balsadilar. Ozlemisler sanrisam.