Vikiiiiii James'in arkasını kollamaktan ir oturamadın. Neler yapıyorsun anlat bakalım? Umarım artık sen de vejeteryan olursun.
Vikiiiiii James'in arkasını kollamaktan ir oturamadın. Neler yapıyorsun anlat bakalım? Umarım artık sen de vejeteryan olursun.
Bakar mısınız ne kadar Bella bakmış Kristen
Bu da nasıl bakıştır böyle, salaklığıma yanayım diye bakıyor sanki
Buraya yorum yapmıyorum
gecmis olsu katecim, kutupayisi, kutuptilkisi gibi vitaaaaminsiz seylerle besleniyorsun, hasta olursun tabiS!BEL yazdı:
........vampir olmayi gercekten istedigim bir gün, kemiklerim dökülüyor hasta oldum olacagim uzun kalamiyorum burada.
hahhahaaayyy sen öyle san ilk firsattda seninde bi tadina bakmak istiyorum aslinda, kizin gibi güzel kokuyorsun reneescimharry_potter yazdı:
iyiyim valla merline sükür, dag bayir dolaniyoruz jamesle, yine gömlegini kaybetti gecen, pesinden gömlekle kosmaktan helak oldum merlin sizi inandirsin
yansin valla, az bile, hatta daglara taslara vursun kafasini, nathalilere parislere kaptiracak cocugu.......İrem_Dönmez_Güç yazdı:
......
Bu da nasıl bakıştır böyle, salaklığıma yanayım diye bakıyor sanki
Geçmiş olsun Sibel'cim, biraz süründürüyor insanı bu seneki mikroplar, aman dikkat et kendine, ihmal etme, iyileş bir an önce...
S!BEL yazdı:
ilk olarak Serpil bu ne görgüsüzlük kardesim, yuh yani bu imzayla baska yerlerde yazma benden sana tavsiye ))
....
Rahat bırak adamı. Yav vampir o vampir. Sen de farkında değilsen artık Üşümez ayol o. Rahat bırak adamı da bizim gözümüz gönlümüz açılsın yani adam rahat dolaşsın demek istedimZey.neP yazdı:
iyiyim valla merline sükür, dag bayir dolaniyoruz jamesle, yine gömlegini kaybetti gecen, pesinden gömlekle kosmaktan helak oldum merlin sizi inandirsin
Kızımın içindeki şeytanı duygular yüzüne vurmuş. Brrrr! Korktum Merlin sizi inandırsın.
gözün doysun hemiharry_potter yazdı:
Rahat bırak adamı. Yav vampir o vampir. Sen de farkında değilsen artık Üşümez ayol o. Rahat bırak adamı da bizim gözümüz gönlümüz açılsın yani adam rahat dolaşsın demek istedimZey.neP yazdı:
jamescim cagiriyor, kaciyorum ben, ava cikacagiz
Alice hizmetlerine devam ediyor kızlar,
Renee'ye bir üçüncüyü elbette beğendireceğiz, Er ya da geç...
Yok ben sakalı beğenmedim kızlar, cık, olmamış