380. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 280330370378379380381382390430480 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.791 ile 3.800 arasındakiler gösteriliyor.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Bu konuda çok talep var Şato'cum, sıraya girmek lazım sanırım

$aTo yazdı:
    edward gelsin ısırsın beni ya vampir yapsın,yada eşek cennetine yollasın

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Bu konuda çok talep var Şato'cum, sıraya girmek lazım sanırım

$aTo yazdı:
    edward gelsin ısırsın beni ya vampir yapsın,yada eşek cennetine yollasın
    öncelik bende olsun be...

Tamam, sana torpil yapıp ön sıralara alalım,

Şimdilik göreceğin üzere Rob haberleri gündemde, 1 - 2 haftaya kadar çekimler başlayacak ve yeni resimleri gelir Edward'ın, o zaman şu ısırma sırasını tekrar açar, işlemlere başlarız

Re: Rob B+ almış...

Şimdi eksisozluk'te buldum, seviyorum buradaki yorumları.

"tamamen pazarlama tekniği olarak 12 bölüm 264 sayfa internete sızdırılmıştır. benim bu kanım kitabın twilight serisinin golden shot'ı olması gerçeğini değiştirmez. hepimiz edward cullen gibi bir erkeği tanıyamayacak olmanın ezikliği içinde öleceğiz."

Golden Shot, güzel tanımlama olmuş, bence de öyle, nedense ilk duyduğum andan beri bunun bilinçli olduğunu düşünüyorum. Kötü niyetli miyim, yoksa dervişin fikri neyse zikri de odur mu duruma uyan söz???

5. Re: Rob B+ almış...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Şimdi eksisozluk'te buldum, seviyorum buradaki yorumları.

"tamamen pazarlama tekniği olarak 12 bölüm 264 sayfa internete sızdırılmıştır. benim bu kanım kitabın twilight serisinin golden shot'ı olması gerçeğini değiştirmez. hepimiz edward cullen gibi bir erkeği tanıyamayacak olmanın ezikliği içinde öleceğiz."

Golden Shot, güzel tanımlama olmuş, bence de öyle, nedense ilk duyduğum andan beri bunun bilinçli olduğunu düşünüyorum. Kötü niyetli miyim, yoksa dervişin fikri neyse zikri de odur mu duruma uyan söz???
    iyimis bu yorum.

benimde aklim almiyor valla..... 12 bölümün birden nasil sizarki internete

6. Re: Rob B+ almış...

Ben geldiiim.Bu mesaji size Japonyadaki otel odamizdan yaziyorum. Edward yanimda cok selami var.

Nasilsiniz vampirellalarim. Ben cok iyiyim. Aslinda biraz yogunluk var ustumde. Niye diye sormayin tabiiki temizlikten. :roll: Esme annemler tatile cikinca Edwardimla ben de biraz ALaskaya kosalim dedik. Tabii biz yokken sevgili nessie miz jacobi evden cikarmadigi icin afgir bir koku olusmus. O kokuyu cikarmak da epey vaktimizi aldi.E tabii biz temizlik yaparken kziimiz da ceykibiyla ayi avina gittigi icin bize de bol bol kendimize vakit ayiracak zaman ay pardon tremizlik yapacak zaman kaldi. Yeme icme, tuvalete gitme gibi ihtiyaclar da olmadigi icin hepinzini bildigi uzere ...Bu temizlik yap Allah yap bitmedi..

Neyseki Oscar toreni icin Edwardimi aradilar da orada bir gecelik boy gosteriverdi. Bu arada ben de annemle fili ziyaret ettim. Sagolsun cok iyi agirladilar beni..Filin macina gittik.. Cok iyi oynuyordu Fil..Kendini bayagi gelistirmis. Olgun hatun yaramis uvey babama. Annecim seni seviyorum .

Sonrasinda bulusup Japonyaya kostuk hep beraber. Guzel ama basimiz kalabalik..Resimlerde ben olmayabilirim belki ama bilinkki ordayim.

Nessiecigim ben oscara katilmak istemedim. Cunku Robla ayni anda ekrana ciksaydik ortaya cikacak olan elektriklenmeden tv leriniz etrkilenir , geceniz zehir olur diye dusuunduk. O yzuden Robin cikmasina karar verdik. :roll:

Alice cigim askimi cok guzel giydirmissin hayatim. ben cok begendim. Sana tesekkur edemedik ama kalbimizdesin, hissettiklerimizi biliyorsun. B+ verenlere dil cikarip HIH diyen iconumu gonderiyorum.Kiskanc onlar ne anlarlar karizmadan $Ikliktan.

Simdilik bu gadder..Hepininzi cok ozledim.. Artik daha sIK burada olmaya calsiacagim. Mucuklar.

7. Re: Rob B+ almış...

Koyuldumu bilmiyorum ama askimin o geceki en guzel hali bu bence.]

8. Re: Rob B+ almış...

Sims 2 de Cullens ailesini yapmislar.. Asagidaki resimde Edward kizini tutuyormus.

9. newmoon

Yeniayin logosu beli olmus.

10. Re: Rob B+ almış...

Kendini ozlettin annecigim ama Jacob'ima kokuyo dedin ve kirdin kalbimi.

Ayrica babami Oscar'a yapayalniz yolladigina inanamadim, kurda kusa yem olacakti. Etraf kendini babacigima isirtmak icin ugrasan fanilerle dolu. Aman dikkat.

serpil-hale-hande yazdı:

Nasilsiniz vampirellalarim. Ben cok iyiyim. Aslinda biraz yogunluk var ustumde. Niye diye sormayin tabiiki temizlikten. :roll: Esme annemler tatile cikinca Edwardimla ben de biraz ALaskaya kosalim dedik. Tabii biz yokken sevgili nessie miz jacobi evden cikarmadigi icin afgir bir koku olusmus. O kokuyu cikarmak da epey vaktimizi aldi.E tabii biz temizlik yaparken kziimiz da ceykibiyla ayi avina gittigi icin bize de bol bol kendimize vakit ayiracak zaman ay pardon tremizlik yapacak zaman kaldi. Yeme icme, tuvalete gitme gibi ihtiyaclar da olmadigi icin hepinzini bildigi uzere ...Bu temizlik yap Allah yap bitmedi..

Nessiecigim ben oscara katilmak istemedim. Cunku Robla ayni anda ekrana ciksaydik ortaya cikacak olan elektriklenmeden tv leriniz etrkilenir , geceniz zehir olur diye dusuunduk. O yzuden Robin cikmasina karar verdik. :roll: