Deathly Hallows'un gosterim tarihi kesinlesmis cadilar. Amerika icin tabii bu tarihler.
1. Bolum: 19 Kasim 2010
2. Bolum: 15 Temmuz 2011
Geri sayim baslasin.
Deathly Hallows'un gosterim tarihi kesinlesmis cadilar. Amerika icin tabii bu tarihler.
Geri sayim baslasin.
Nick Moran kotulerden birini oynayacak diye dedikodu varmis. Kimi oynayacagi belli degil cadilar.
çok uzun süre yaa bekle bekleladybug yazdı:
Geri sayim baslasin.
aa narci ile bella kardeş değillermi neden biri sarısın biri esmer kim kime ihanet etmiş nedir bu muggle dizisi yalan rüzgarı modu olaylarladybug yazdı:
Narcissa sarisin ve cok guzel kitaplarda.
Filmde degisik evek. Sen ne bakiyon David'e.
Ohoooo! Yandik valla
Filmerin kitaplardan degisik olbilecegini, hep kitap hayranlarinin istedigi gibi olamayacagini kabul etsen rahat edecen be Fleur. Bosuna sinir ediyorsun kendini valla.
Kimbilir daha neler degistirdi. Kafayi yirsin ben sana soyliyim.
harry_potter yazdı:
Bozulmazlık büyüsü resmi
Narcissa'yı hep esmer hayal ettiğimi söylemiştim. Siz de kitapta sarısın biliyorsun demiştiniz.
Fakat anladığım kadarıyla Narcissa sarışınesmer bir saçla karşımıza çıkıyor. Sapsarı upuzun düz saçlar yok filmde ve kadın da sarışın değil zaten.
kıskanıyorum kıskanıyorum hay merlin ne etsin beniZey.neP yazdı:
hosgeldin selaychoommmSeL@y yazdı:
Cadilarim bir sure mugglelarla sihirsiz yasami deneyecegim,bebek bezi degistirme,gaz cikartma vs. deneyimleyip kucuk cadiyi yetistirip geliyorum
kolay gelsin sana, minik cadimizin yanaklarindan öperim
ehhh bisey kalmamis....... ölme essegim ölmeladybug yazdı:
Geri sayim baslasin.
Muggle çocuklarını koruyalım
Kendi kampanya videomuz
Sokak Çocuğu
Bir Öğretmenin Çaresizliği
Acı haber
Link
Warner Bros, bugün, ileride gösterime girecek bazı filmlerinin gösterim tarihlerini açıkladı. Bunların içinde Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2 de vardı. Yapılan açıklamaya göre 2. bölüm 15 Temmuz 2011‘de gösterime girecek. Daha önce yapılan açıklamada ilk filmin 19 Kasım 2010′da, ikinci filmin ise Mayıs 2011′de gösterime gireceği açıklanmıştı. Ancak bugünkü açıklamadan sonra ikinci filmin iki ay daha ertelenerek Temmuz ayına kaydırıldığı görüldü. Bu düzenlemenin, serinin son iki filminin Temmuz ayında gösterime girmesi sebebiyle 8. filmi de aynı döneme denk getirmek amacıyla yapıldığı tahmin ediliyor.
Yaw Fleur bir onceki mesajlari okumuyor musun Merlin'in donu askina?
harry_potter yazdı:
Acı haber
Link
Warner Bros, bugün, ileride gösterime girecek bazı filmlerinin gösterim tarihlerini açıkladı. Bunların içinde Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2 de vardı. Yapılan açıklamaya göre 2. bölüm 15 Temmuz 2011‘de gösterime girecek. Daha önce yapılan açıklamada ilk filmin 19 Kasım 2010′da, ikinci filmin ise Mayıs 2011′de gösterime gireceği açıklanmıştı. Ancak bugünkü açıklamadan sonra ikinci filmin iki ay daha ertelenerek Temmuz ayına kaydırıldığı görüldü. Bu düzenlemenin, serinin son iki filminin Temmuz ayında gösterime girmesi sebebiyle 8. filmi de aynı döneme denk getirmek amacıyla yapıldığı tahmin ediliyor.
Claymation Bolum 21 ve 22 mahvetti beni.