Görmez miyim, çok hoşuma gitti benim deumut yazdı:
Forumumu gördün mü?
Eskilere yolculuk yaptım yine bu sabah
http://www.annecocuk.com/modules/new...105459&forum=1
Görmez miyim, çok hoşuma gitti benim deumut yazdı:
Forumumu gördün mü?
Eskilere yolculuk yaptım yine bu sabah
http://www.annecocuk.com/modules/new...105459&forum=1
Ben minimini çetesine naklimi istiyorum.
Şu sıralar hafiften yaş bunalımı emareleri görüyorum kendimde
Yakın zamana kadar takmıyordum ama TV de kesin otuzunda dediğim insanların 87-88 doğumlu olduklarını ve 18'imde doğursam anaları olabileceğimi gördükçe....
İhtiyar sandığım adamların benle yaşıt hatta daha genç olduklarına şahit oldukça...
sağdan soldan geliyorlar, kendimi camdan aşağı atasım geliyor ama heyhat en alt kat burası, köprüye gidiyom ben
Aha da ilk bunalımlı tipimiz çıktı aramızdan .Dur ayol daha 50'li yaşlara gelecez..Hem neden bunalıma giriyosun ki , şimdiki 85'lilerden daha genç duruyoz biz,şoka giriyolar .Sen neden yaşlanma triplerine girdin,onlar girsin alla allaaaaInci&Deniz yazdı:
Yakın zamana kadar takmıyordum ama TV de kesin otuzunda dediğim insanların 87-88 doğumlu olduklarını ve 18'imde doğursam anaları olabileceğimi gördükçe....
İhtiyar sandığım adamların benle yaşıt hatta daha genç olduklarına şahit oldukça...
sağdan soldan geliyorlar, kendimi camdan aşağı atasım geliyor ama heyhat en alt kat burası, köprüye gidiyom ben
Anci yazdı:
Aha da ilk bunalımlı tipimiz çıktı aramızdan .Dur ayol daha 50'li yaşlara gelecez..Hem neden bunalıma giriyosun ki , şimdiki 85'lilerden daha genç duruyoz biz,şoka giriyolar .Sen neden yaşlanma triplerine girdin,onlar girsin alla allaaaaInci&Deniz yazdı:
Bu sabah annemle diyaloğumuzu yazayım konu ile çook alakalı olmuş.
Dün gece meclis üyesi adaylarla tanıştık, yaşlı 68 kuşağı olanlarda vardı, bazılarıda 79 lu- 80 li f falan duydukça ne kadar gençler diye düşündüm. Anneme anlattım sabah, ne genci dedi 30 yaşında olmuşlar, daha ne olsun
Gerçekten ya ben yaş hesaplamadan kendime göre yorum yapıyorum ben 18, onlar benden genç nasıl oluyoo, anlamıyoo ben
Ben de 38-39 yaşındakine aa gençmiş diyorum da yuh diyolar banaEbruli69 yazdı:
Anci yazdı:
Bu sabah annemle diyaloğumuzu yazayım konu ile çook alakalı olmuş.
Dün gece meclis üyesi adaylarla tanıştık, yaşlı 68 kuşağı olanlarda vardı, bazılarıda 79 lu- 80 li f falan duydukça ne kadar gençler diye düşündüm. Anneme anlattım sabah, ne genci dedi 30 yaşında olmuşlar, daha ne olsun
Gerçekten ya ben yaş hesaplamadan kendime göre yorum yapıyorum ben 18, onlar benden genç nasıl oluyoo, anlamıyoo ben
Son yemekteyizteki 39 luk amca bardağı taşıran damla oldu.
Bühüüüü
Yahu ben hala seneye üniversite sınavına girme hayalleri kuruyorum, millet torun pışpışlamaya başladı bile
Şrakkkkk !!!! (Suratına tokat atma ikonu) Kendine gel İnci'm .Bak bu forumda senden çok var .Bize bişey olmadı.Hem ben de bu sene ya da seneye ÖSS'ye girsem mi yoksa ALES sınavını mı denesem diyorumInci&Deniz yazdı:
Son yemekteyizteki 39 luk amca bardağı taşıran damla oldu.
Bühüüüü
Yahu ben hala seneye üniversite sınavına girme hayalleri kuruyorum, millet torun pışpışlamaya başladı bile
Vurma Nalan
Vurma diyorum sana
(cüneyt arkın vurgusuyla okuncek )
Inci&Deniz yazdı:
İnci sen bi kenara çekil,
önce ben atayım kendimi aşağıya.
bunalım falan bilmez,
halimden gayet memnun devam ederken,
erken menopoz belirtileri başlayınca
bendeniz kulunuz oha oldum..
veriyormusun atlama sırasını bana?
red-line yazdı:
veriyormusun atlama sırasını bana?
Buyur kardeş, korkma arkandayım