Hadi len diyom.harry_potter yazdı:
Hadi orda, aratma bana çete forumumuzu. Ben söyledim orada Angel aslında ilk aşkımdır diye. Sen de dedin ki; "bende"ladybug yazdı:
Bir asilmadigin o kalmisti zaten.
NOT: Bakiniz nasil arayacak simdi.
Hadi orda, aratma bana çete forumumuzu. Ben söyledim orada Angel aslında ilk aşkımdır diye. Sen de dedin ki; "bende"ladybug yazdı:
Oy oy oy kafalar aynı çalışıyor kızlar, şimdi kapışmayalım durduk yere, paylaşalım, bakın bir sürü oldular...
ladybug yazdı:
Ama filmde bunu gosterecek fazla sahne de yoktu aslinda bence.
Hersey cok cabuk gelisti filmde, kitapta oyle degildi tabii.
Bir de ilk filmleri, daha iyi olurlar bence.
Bir de seyi seviyorum hani Mike tam otobuse binmeden prom'a gitmeyi teklif ediyor ya, Bella da reddediyor. Arkada Edward'in yuzu cok iyiydi o sahnede bence.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Ya iyi de Mevhibe'cim tek bir sahne...
Başka yok!
Yani daha çooook fırın ekmek yemesi lazım...
Aynı Edward'ın hastane odasındaki bakışlarına ne dersin?
Yok yok, olacak zamanla, ama kıyas götürmez bunu cidden yapabilenlerle...
Restoran'da güzel bakmış, odasında güzel bakmış, kızın odasında güzel bakmış, bir de son dans sahnesinde fena değil... Senin yüzünden dün gece oturup yine izledim zaten filmi.
Biz kapisiriz boyle arada Fleur cadisi ile ya da annemle Alice'cim, dert etme.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Oy oy oy kafalar aynı çalışıyor kızlar, şimdi kapışmayalım durduk yere, paylaşalım, bakın bir sürü oldular...
ladybug yazdı:
Doğru söylüyorsun, bak orayı atladım, orada çok iyi oynamış, Mike'i duyuyor, neler olacağını biliyor, ve dinliyor, güzeldi evet.
Ya zaten ben kötü demedim, çıkarırız böyle bir sürü sahne,
Bak bir tane de benden sana, ikinci biyoloji dersinde, hani gülüyor, Bella ne var diyor, bu da yok birşey diyor, sonra madem yağmuru sevmiyorsun, neden Amerika kıtasının en yağışlı yerine geldin diyor ya orası da güzeldi...
Bir de Eatable art'tan sonra bir önceki sahnede Bella buna merhaba bile demedin dedi diye, Hello diyor o yüzden hemen, muzip muzip bakarak... O da güzel.
ladybug yazdı:
Ama filmde bunu gosterecek fazla sahne de yoktu aslinda bence.
Hersey cok cabuk gelisti filmde, kitapta oyle degildi tabii.
Bir de ilk filmleri, daha iyi olurlar bence.
Bir de seyi seviyorum hani Mike tam otobuse binmeden prom'a gitmeyi teklif ediyor ya, Bella da reddediyor. Arkada Edward'in yuzu cok iyiydi o sahnede bence.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Ya iyi de Mevhibe'cim tek bir sahne...
Başka yok!
Yani daha çooook fırın ekmek yemesi lazım...
Aynı Edward'ın hastane odasındaki bakışlarına ne dersin?
Yok yok, olacak zamanla, ama kıyas götürmez bunu cidden yapabilenlerle...
Restoran'da güzel bakmış, odasında güzel bakmış, kızın odasında güzel bakmış, bir de son dans sahnesinde fena değil... Senin yüzünden dün gece oturup yine izledim zaten filmi.
Alice,
şu rpg'nin açılımı neydi? Biliyor musun? Ben ne anlama geldiğini biliyorum ama açılımını bilmiyorum
Renee'cim
RPG= Role Playing Game
Ama bizim yaptığımıza FRP denir daha çok, ortada oyun yok çünkü, yani Fantasy Role Playing
harry_potter yazdı:
Alice,
şu rpg'nin açılımı neydi? Biliyor musun? Ben ne anlama geldiğini biliyorum ama açılımını bilmiyorum
Tamam kivir simdi.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
HA HA evet Irem'cim. Hani Bella diyor ya soguk ve islak seyleri sevmem diye. Iste orada oluyorum gulmekten. heh heh
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Bak bir tane de benden sana, ikinci biyoloji dersinde, hani gülüyor, Bella ne var diyor, bu da yok birşey diyor, sonra madem yağmuru sevmiyorsun, neden Amerika kıtasının en yağışlı yerine geldin diyor ya orası da güzeldi...
Hayır ya kıvırmıyorum... İlk film, gençler, bütçe düşük, kitap yüzünden beklentilerimiz büyük, tüm bunları alınca dikkate hak veriyoruz eksikliklere...
Ama tüm bunlar artı Rob'un kendisi Rob'u hüznün adamları kategorisine sokmam için henüz yeterli değil Mevhibe'cim. Ay ben çok gerçekçi biriyimdir, bakmayın buralarda dolaştığıma...
Bak şöyle anlatayım, Angel'in hissettirdiği aşık adam fikrini Rob verdi mi sana?
Bana veremedi henüz
ladybug yazdı:
Tamam kivir simdi.
Iremcim, hani Bella diyor ya soguk ve islak seyleri sevmem diye. Iste orada oluyorum gulmekten. heh heh
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
HA HA evet Irem'cim. Hani Bella diyor ya soguk ve islak seyleri sevmem diye. Iste orada oluyorum gulmekten. heh heh
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Ah Alice'ciğim,
teşekkür ederim. Tamam kan emicisin falan ama içinde anlamsız bir iyilik var. Sanırım geçmişindeki delilik vapmirliğinde iyi olman olarak yansıdı
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Renee'cim
RPG= Role Playing Game
Ama bizim yaptığımıza FRP denir daha çok, ortada oyun yok çünkü, yani Fantasy Role Playing
harry_potter yazdı:
Alice,