365. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 265315355363364365366367375415465 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.641 ile 3.650 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Yettim. Bella nerede ne yapiyor, bilmiyorum, tahmin edebiliyorum gerci.
    Ayyyy.

Bense benzer seylerle ugrasiyorum, bir de avlanacak geyikler filan var, kanlari suzulecek; sonracigima Karlayil babaniz isten sise kan getirecek, onlar stoklanacak filan.

Siz afiyettesiniz insallah?

N....e'cim, nasil oldun, hasta miydin sen cicegim?

2. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Bence de cahilliğine vermek lazım özellikle çıplak pozlarını

hani nerde??

3. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

S!BEL yazdı:
    ......

Zeynep bana sakin LEah deme, aramizi bozma
    Serpile dedigim gibi bana menopozlu leahi mi uygun gördünüz. simdi anladim ben sizi

yaw niye menopozlu olsun, ben pek sevdim kendisini
    ama zorla degil canim, pabuc olmaya devam et sen ozaman

onu bunu birakta sen, anlat bakim kitapdan......
    jakob bölümlerini cok sevdim ben, bellanin yetenegine nediyorsun?? rosalieye hayran kaldim bu sefer ben, sen nasil buldun?? reneeyi de görmek isterdim bu kitapda, dügünden sonra hic yoktu malesef, eksiklikti bence.....

Ya ben her hali ile sevdim BD'yi Zeynep'cim. Artık elimizdeki son kitaptır o yüzden kıymetini bilelim diye mi oldu bilmiyorum ama güzeldi...

Jacob bölümlerini en başta tutmasam da, özellikle oradan bakıldığında görülen Edward'ın aşkına yine vuruldum, yok dedim olmaz böyle bir sevgi... O yandıkça ben üzüldüm...

Sonrası ise tam bir masaldı, sanki kitabın geri kalanı gerçekmiş de 3 bölüm ile birlikte masal başlamış gibi geldi...

Bitmeseydi keşke...

Biraz zaman geçsin de bir tur daha yapayım ben bu kitaplarla...

flickr.com da bile aratsan rastlıyorsun, erken gençlikte çekilmiş bir iki fotosuna, şimdi buraya ekleyip de olay çıkarmayayım

Zey.neP yazdı:
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Bence de cahilliğine vermek lazım özellikle çıplak pozlarını

hani nerde??

Bugün nette dolaşırken gördüm şu yorumu, hoşuma gitti, paylaşayım dedim.

Hani bizim Rob 2008 yılındaki 25 yaşın altındaki 25 en seksi oyuncu arasında 23. olmuş ya, işte bakın yönetmenin yorumu;

Industry Buzz: “His career could be extremely unique,” director Catherine Hardwicke (’Twilight’) tells us. “He’s a powerful, sexy leading man and slips incredibly well into different periods and styles. I’d also love to see him work on Tim Burton-esque films where he has the opportunity to create completely wild, original characters that become classics.”

Meali;

Catherine Hardwicke (Twilight Yönetmeni) Rob için "Kariyeri son derece eşsiz olabilir." demiş. "Rob güçlü, seksi yönü ağır bir oyuncu ve farklı dönemlere ve stillere inanılmaz bir şekilde uyum sağlama yeteneği var. Onu, klasik haline gelecek tamamen vahşi, orjinal karakterler yaratma fırsatı bulabileceği Tim Burton-vari filmlerde oynamasını çok isterim."

Hmmm, biz de isteriz, kesinlikle destekliyoruz.

7. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

jakob bölümü basladiginda bende isteksiz okumaya devam ettim basinda iremcim, sonra nezaman hosuma gitmeye basladigini hatirlamiyorum bile, basliklar harikaydi birde jakob bölümünde, bella bölümlerinde kisa kisa, jake bölümlerinde uzun uzun tam jake in düsündügü basliklar hele bellanin o haline üzülmesiyle jake ile birlikte bende bunalimlara girdim.....

kesinlikle harika bir bitisti, diger 3 kitaba cok güzel adapte olmus, keske bitmeseydi.... yada keske bir 4 bölüm falan daha yazilsaydi.....

bd yi tekrar okuyup ondan sonra seriye yeniden baslamayi düsünüyorum bende.

steph bize bir sürpriz yapip midnight sun biterecekmis gibi geliyor bana ama.... bunu cok istiyorum gercekten.....

ps: flickr.com a baktim

8. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Bugün nette dolaşırken gördüm şu yorumu, hoşuma gitti, paylaşayım dedim.

Hani bizim Rob 2008 yılındaki 25 yaşın altındaki 25 en seksi oyuncu arasında 23. olmuş ya, işte bakın yönetmenin yorumu;

Industry Buzz: “His career could be extremely unique,” director Catherine Hardwicke (’Twilight’) tells us. “He’s a powerful, sexy leading man and slips incredibly well into different periods and styles. I’d also love to see him work on Tim Burton-esque films where he has the opportunity to create completely wild, original characters that become classics.”

Meali;

Catherine Hardwicke (Twilight Yönetmeni) Rob için "Kariyeri son derece eşsiz olabilir." demiş. "Rob güçlü, seksi yönü ağır bir oyuncu ve farklı dönemlere ve stillere inanılmaz bir şekilde uyum sağlama yeteneği var. Onu, klasik haline gelecek tamamen vahşi, orjinal karakterler yaratma fırsatı bulabileceği Tim Burton-vari filmlerde oynamasını çok isterim."

Hmmm, biz de isteriz, kesinlikle destekliyoruz.

isteriz tabiki, tam destek bizden

Yani daha fazla uzatılamazdı belki kitaplar Zeynep'cim, yani içerideki karakterlere daha fazla girilebilirdi ama bu hikayeden 4 kitabın çıkması bile iyi...

Midnight Sun'a gelince, yahuu hiç yumurtlayan tavuk kesilir mi? yani evet sanat bu, para ile iş yapılmaz, ama söz konusu para burada dönen paralar ise yapılır. Kimse kayıtsız kalamaz buna... Artı bu kadının daha sonraki işlerinin bu kadar tutulacağı ne belli, yani belki de bu ömrü boyunca yazacağı en iyi seri...

Şimdi bir parantez açayım; bana öyle olacakmış gibi geliyor, okumadım Anne Rice veya yazarın etkilendiğini söylediği diğer kitapları, ancak okuyan arkadaşlar, gerek konularda, gerek dilde benzerlikler olduğunu söylemiş. Hatta Steph'in bu kitaplar üzerine detaylar girdiğini, boşluklarını doldurduğunu söylemişler... Bu durumda çok farklı konular beklememek gerek. Yani bu seri kadının en iyi ürünü olabilir. O zaman son damlasına kadar iyi kullanması gerek.

Neyse işte ben de ümitle bekliyorum, biraz Edward alemine dalmak, aslında ne kadar derin düşündüğünü, nelerle savaştığını anlamak için. Nedense 2009 yılı içinde somut bir haber alırmışız gibi geliyor bana Bakalım tutar inşallah.

Zey.neP yazdı:
    jakob bölümü basladiginda bende isteksiz okumaya devam ettim basinda iremcim, sonra nezaman hosuma gitmeye basladigini hatirlamiyorum bile, basliklar harikaydi birde jakob bölümünde, bella bölümlerinde kisa kisa, jake bölümlerinde uzun uzun tam jake in düsündügü basliklar hele bellanin o haline üzülmesiyle jake ile birlikte bende bunalimlara girdim.....

kesinlikle harika bir bitisti, diger 3 kitaba cok güzel adapte olmus, keske bitmeseydi.... yada keske bir 4 bölüm falan daha yazilsaydi.....

bd yi tekrar okuyup ondan sonra seriye yeniden baslamayi düsünüyorum bende.

steph bize bir sürpriz yapip midnight sun biterecekmis gibi geliyor bana ama.... bunu cok istiyorum gercekten.....

ps: flickr.com a baktim

Adım adım peşinde paparazziler Rob'un, neyse biz de faydalanıyoruz.