Çok farklı değil şu yaşından, 2006 - 2007 olmalı Tanya'cım
Ama kim ne derse desin güzel değil bu pozlar, aynı yıllarda başka fotoları, bakınız 2005 HP, çok daha güzel...
Neyse öyle işte
Ama kim ne derse desin güzel değil bu pozlar, aynı yıllarda başka fotoları, bakınız 2005 HP, çok daha güzel...
Neyse öyle işte
Bence de cahilliğine vermek lazım özellikle çıplak pozlarını
S!BEL yazdı:
sonunda anlamayi basardim, kariyerire baslamadan cektirmis onlari .. simdi olsa hayatta cektirmez zatenİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Ya iyi de kızlar, sonra gidip işte diyorsunuz, çocuk yakışıklı değil, bir de kanıt olacak elinizde, yapmayayım ben bunu, sonra beni tefe koyar belle, esme, hatta nessie bile...
gelin en masum olanını koyayım, unutalım gitsin
bence gerek yok ki Serpil eklemisti o resimlerden, ve hepsi bir olup gülmüslerdi ben haric
yeni cikmis , taze taze ... ayol resimlere bakmaktan BD ye gelemedim.
Zeynep bana sakin LEah deme, aramizi bozma
Serpile dedigim gibi bana menopozlu leahi mi uygun gördünüz. simdi anladim ben sizi
kilo mu almış bu kuzuS!BEL yazdı:
yeni cikmis , taze taze ... ayol resimlere bakmaktan BD ye gelemedim.
Zeynep bana sakin LEah deme, aramizi bozma
Serpile dedigim gibi bana menopozlu leahi mi uygun gördünüz. simdi anladim ben sizi
Bence de almış sanki, tatil yaramış
Her gece pub, her gece pub, normal tabiii
[quote]
efab yazdı:
kilo mu almış bu kuzu
[\quote]
Biliyorum çok seversin Charlie'yi. Bu yüzden ben seni sever miyim acaba hrrrrrrrr!!!İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Renee'cim canım, hiç olur mu Charlie ile ilgil kötü birşey, bilirsin ben de çok severim Charlie'yi.
Klasik vampir çekiciliği. Beni vampir olmadığım halde beni beğeniyor. Ya sen vampir olmasan beğenir miydi sanıyorsun.
Sen git kendini bir türlü tutamayan Jasper'ına. Dağıtmasın yine ortalığı.
robert in aktüel hali ve edward hali harika, onu begenmemim sebebi bu.İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Neyse öyle işte
HP hali bana comic figür gibi geliyor
cok uslu bir oglan cocugu gibi, ben uslu sevmiyorum ki
neyse hepimizin zevki baska baska ama edward ortak noktamiz
ah canım Reneecim hızla yaşlanmana rağmen pek kendini beğeniyorsunharry_potter yazdı:
Biliyorum çok seversin Charlie'yi. Bu yüzden ben seni sever miyim acaba hrrrrrrrr!!!İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Renee'cim canım, hiç olur mu Charlie ile ilgil kötü birşey, bilirsin ben de çok severim Charlie'yi.
Klasik vampir çekiciliği. Beni vampir olmadığım halde beni beğeniyor. Ya sen vampir olmasan beğenir miydi sanıyorsun.
Sen git kendini bir türlü tutamayan Jasper'ına. Dağıtmasın yine ortalığı.
[quote]
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Bence de almış sanki, tatil yaramış
Her gece pub, her gece pub, normal tabiii
aa gidip içiyor mu he cık cık cık. Nolcak adam Bellanın dırdırına evine gidemiyor bea yakışmış ama kilosuefab yazdı:
kilo mu almış bu kuzu
[\quote]
Bak Tanya'cım. Şu anda bu seride en fazla erkeği etkilemiş kadın kim söyler misin?efab yazdı:
ah canım Reneecim hızla yaşlanmana rağmen pek kendini beğeniyorsun
Hepiniz mono mono yaşarken iki erkeği birden tek etkileyen kadın olarak erkekler hakkında konuşurken benden fikir almamana çok alınıyorum söyliyeyim