Günaydın vampirler ve kurtlar alemi Cullen erkekleri yine muhteşem
Günaydın vampirler ve kurtlar alemi Cullen erkekleri yine muhteşem
Şimdi güzel yeğenim, babana ne olsa yakışıyor, ne de olsa benim kardeşim.ladybug yazdı:
Gri acayip yakisiyor bu yavluya aman babama.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Heyooo Amerika uyandı!!!
Ne kadar uluslararası çalışıyoruz, nöbetleşe 24 saat çalışıyoruz, yok böyle bir grup...
Baksana Avustralya Türkiye ve Almanya'ya devrediyor, biz Amerika'ya, Amerika Avustralya'ya...
Şu resmi tek geçerim
Ama bazen ne bulursa giyiyor, allı, güllü, işte o zamanlar herşeyi batırıyor. Ama öğrenecek inşallah, peşindeyim, öğreteceğim, o sözkonusu kıyafetleri elinin altından kaldıracağım.
Ama canım yeğenim, bu forumda da birşey olsun diye canı gönülden istiyorsanız böyle diyorsunuz, dikkatimi çekti de ondan şeyttiydim.
ladybug yazdı:
Alice Hala'cim forumlari karistirdin. Merlin askina obur forumda.
Alice'i oynayana hatunu cok begeniyorum ayrica. Tam Alice.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
/normal_006.jpg?o=143[/img]
Ya kızlar bu resimler neden çıkmıyor, bilen bana da söylesin Merlin aşkına...
bak nasıl kaptım grubun kurallarını
Mevhibe'cim,
Dediğin gibi Muse - Supermassive Black Hole harika, Blue Foundation - Eyes on Fire'i ikinci sıraya koyarım ben, ancak dinledikçe seviyorsun hepsi...
Ben günde 1 kez dinledim en az, bak bu ne demek oluyor, sevmek çok zıt uçlarda değilse, öğrenilebilen birşey.
ladybug yazdı:
Twilight'in muziklerini yapan Carter Burwell International Film Music Critics Association Awards( Uluslararasi Film Muzikleri Odulleri ) icin aday gosterilmis.
Ben muzikleri cok cok begenmemistim. Eh iste benim icin muzikler. :roll:
Supermassive black hole haric. Yaaaay! baby!
Ya siz vampirellalar?
Carter Burwell
Elif'cim,
Sağolasın, yani benimki biraz azmin zaferi oldu, ama teşekkür ederim bana verdiğin için Alice'i...
Emin ol karakterine çok iyi bakacağım. Ayrıca karakter ilişkilerini de çok sıkı tutacağım. Gözün hiç arkada kalmasın...
Simya'ninAnnesi yazdı:
Irem arkadasim, verilen mal geri alinmaaaaz Alice senindir. Iyi bak kizimizaİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Yeni demeyelim, vekaleten diyelim, sonra Elif gelince darılıp gücenmesin arkadaşlar.
O gelince belkim verir bana tamamen, o zaman yeni olurum.
Bu en favori fotolarımdan biri...
Evet günaydın kızlar,
Ortalıkta dolaştım biraz bakın neler buldum size, abicim saçları kısalınca sakalları uzatmış
On February 18, 2009 Robert Pattinson attended the “Grey Goose Pre-Academy Awards Party” at Cecconi`s West in Hollywood, Carlifornia.
Yani, 18 Şubat 2009 tarihinde Rob Hollywood'da “Grey Goose Pre-Academy Awards Party” partisine katılmış.
Bu da bir dergi kapağı, çok meşhur olacak abim çooook
günaydin vampir alemi
tüm gün vampir resimleri izlememe ragmen gece werwolflarla ugrastim su anda okudugum kitap werwolflu da
alice söyle abine kessin o sakallari, vampir adamin sakali olmaz
Evet kulagi alisiyor insanin Irem'cim haklisin.
Nefret etmedim muziklerden ama hala cok sevdigimi soyleyemem.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Mevhibe'cim,
Dediğin gibi Muse - Supermassive Black Hole harika, Blue Foundation - Eyes on Fire'i ikinci sıraya koyarım ben, ancak dinledikçe seviyorsun hepsi...
Ben günde 1 kez dinledim en az, bak bu ne demek oluyor, sevmek çok zıt uçlarda değilse, öğrenilebilen birşey.
Cok da alcak gonulludur teyzelerin guzeli.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Şimdi güzel yeğenim, babana ne olsa yakışıyor, ne de olsa benim kardeşim.
Ay evet değil mi, acilen hatırlatmam lazım.
Ama değişiklik olsun demiştir belkim, hoş çok da fena olmamış sanki
Zey.neP yazdı:
günaydin vampir alemi
tüm gün vampir resimleri izlememe ragmen gece werwolflarla ugrastim su anda okudugum kitap werwolflu da
alice söyle abine kessin o sakallari, vampir adamin sakali olmaz