Bende cevapları merakla bekledim ve oldum
minada bize çok naz yapmaya,küsmeye başladı şişem(sitem) yapıyom anne sana diyo
Anci yazdı:
Ben boşuna mı yazıyorum habireASLI yazdı:
Benim oglum melekmis ozaman yahu.. Yandik yaniii bu kiz bize kok sokturecek
Ay yerim onun şişem ini ben yaasaara-yıldırım yazdı:
erkek veletler kızlara oranla biraz daha mülayim oluyor sanırsam..cadı veletler çata çat anneleriyle mücadeleye bayılıyorlar bence...kıskançlık duyguları çok baskın olduğundan mıdır nedir..bayılıyorlar deli etmeye annelerini...en iyisi kendi hallerine bırakmak galiba..allah kolaylık ve sabır versin aslı
gökşen
Kelin ilacı olsa
Bitmez.... çok gerçekçi oldu ama GERÇEK
5. Yaşındaki ayrı bir dert,19 yasındaki ayrı bir dert.
Ne sen sor ne ben söyleyeyım.
Sagol Goksencim. Bazen deli oluyorum ama okadar tatli ki oyle yapinca da bazen dayanamiyorum ve guluyorum.
Surekli dedigin gibi yaris halinde ben ruj surucem o da surecek. Kolye takicam o da takicak. Bide benim diye tutturmuyor mu.. Arkadaslar kokos selin diyor kizima artik.
8 yaşında oğlum var.2. çocuk kız olsun istiyorum..bir yandan da korkmuyor değilim açıkcası..eşimin kız çocuk tahammülü neredeyse yok)
ciyak ciyak sürekli konuşan kızlara özellikle...daha bu sabah gene konuştuk bu konuyu...sevmiyorum böyle kızları dedi bir çocuğu göstererek sokakta..sen konuş konuş dedim olunca görücem seni tahammül sınırlarının kat be kat üstünde verecek allah göreceksin dedim gününü eşime
sus dedim kınamaaa!!
gökşen
Oldumu oyle seviyorlar ki. Bicir bicir konusup babacim babacim dediginde eriyip bitiyorlar...
Sen de benim gibi cok ara vermsin 2 si arasinda
8.5 yas var bizimkilerin arasinda tam.
atacenksen yazdı:
8 yaşında oğlum var.2. çocuk kız olsun istiyorum..bir yandan da korkmuyor değilim açıkcası..eşimin kız çocuk tahammülü neredeyse yok)
ciyak ciyak sürekli konuşan kızlara özellikle...daha bu sabah gene konuştuk bu konuyu...sevmiyorum böyle kızları dedi bir çocuğu göstererek sokakta..sen konuş konuş dedim olunca görücem seni tahammül sınırlarının kat be kat üstünde verecek allah göreceksin dedim gününü eşime
sus dedim kınamaaa!!
gökşen