bu sene hafta içi sadece okulu var ,hafta sonları 5 saat etüd görüyor pazargünüde piyano kursuna devam ediyor,20 gün ara ilede atlı spor klübünde ata biniyor ve halinden çok memnun bence esracım birce nasıl mutlu ise öyle devam etsin.
bu sene hafta içi sadece okulu var ,hafta sonları 5 saat etüd görüyor pazargünüde piyano kursuna devam ediyor,20 gün ara ilede atlı spor klübünde ata biniyor ve halinden çok memnun bence esracım birce nasıl mutlu ise öyle devam etsin.
Canım 6 yaşından itibaren benzer bir tempo da yıllarımı geçirdim.Böyle mutluydum.Başarılı da bir öğrenciydim.Sürekli deplasman maç, kurs, gösteri, balo cıvıl cıvıl yaşadım. Yorulmuyor aksine mutlu oluyordum...
İstekler önemli. Bence hiç bişiyi sorun olana dek sonlandırmayın. Sorun olursa eğer izah eder yavaştan kesersiniz. Resim ruhuna iyi gelir, spor bedenine...
Günleri doğru ayarlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum.
çocuklar bence birazda arkadaşları için gidiyolar bu aktivitelere. haklılarda. eskiden evimizde sokağımızda arkadaşlarımızla olurduk. onlarda hafta sonu aktiviteleri aracılığı ile arkadaşlarıyla oluyolar.