513. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 5.121 ile 5.130 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST 5x06 "316" ABC Promo #1

Bu arada gece yatınca aklıma geldi:

Desmond ve Ben ilk defa aynı sahnedeydiler bu bölümde.
    Yalnız Ben Desmond'u görünce çok şaşırdı nedese (herşeyi bilen adam). Birde Desmond'daki cevherin nasıl farkında olmaz Ben veya Charles hayret

Ha birde Jin mesela ada ile birlikte hareket ediyor, peki Oceanic6'lısının bindiği uçak nasıl devam edebildi, havada olduğu için mi acaba o çekim alanına dahil olmadı?

shushu yazdı:
    Şöyle bir yazı buldum : Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak, tahminen şubat-mayıs 2009′ da yayınlanacak. Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak.
    Ayrıca:
    Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,

Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,
    Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak,

Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,

Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,

Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,

4. sezonda, Mr. Eko’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,

Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,

Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,

Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar.

Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…

(habertürk ten alıntıdır…)

daha önce yazılmıştı, ama küçük bir hatırlatma olsun diye tekrar kopyaladım
    sahende yazdı:
    hımmm bu 8. bölüm önemli galiba aradan sonraya kıymete biniyor
    şuleciğim kaç bölüm olacaktı bu sezon hatırlıyormusun.
    shushu yazdı:
    Alla alla dikkatimi çekti:

(5×06) THE LIFE AND DEATH OF JEREMY BENTHAM - 18 Şubat 2009

(5×07) 316 - 25 Şubat 2009

(5×08) LEFLEUR - 11 Mart 2009

olması gerekirken, niye bu video "316" acaba? Neyse...
    Haaa, unutmadan, 25 şubattan sonra yeni bölüm 11 mart, 1 hafta oynamayacak, tekrar hatırlatayım dedim

Re: 5×05 Sneak Peek #2

Zevkli bir oyuna benziyor da, şimdi PC'de zevki olmaz herhalde ve çok yer kaplar, e PS3'de yok PS 2 içinde çıkarmalar, artık Allah kerim o zaman, bir ara PS 3 alırsak o zaman oynarım artık
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Ya Şahende, bu Lost'un oyunu nasıl? Dizi kadar zevkli mi?
    Sen PS'de mi oynuyorsun PC'de mi? PS için olanı var mı?
    İnternet'te araştır biraz, nasıl geçeceğini bulursun
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/video/x8blr6_lost-5x05-this-place-is-death-sneak_creation

heheyyyy,özlediğimiz birini/birşeyi görcez
    Vaayy artık kişiliğini karekterini de ortaya koyuyor blacksmoke
    Baksana nasıl dikildi karşılarına ukala ukala
    Uzun zaman olduydu görmeyeli özlemişim.

Ya ben bu duman yüzünden lostun oyununda bölüm geçemedim biliyormusunuz. Ormana giriyorum oyunda duman
    geliyor korkumdan sazlıkların arkaasına saklanıyorum ve hiçbirşekilde bölüm geçemiyorum hehe
    Şule ps3 de oynamaya çalıştım
    Ya benim ormana girip fotoğraf makinesini almam lazım ama ormanda duman var ve ben korkumdan ormana giremiyorum
    Ne acı di mi ama gerçek , öyle laylaylom oyunlar oynarımda silahlı ya da korkunç birşey karşıma çıkarsa oynayamam.
    İnternetten bakacağım birazdan kestirme yoldan dumanla karşılaşmadan ne yapabilirim diye.

Oyun güzel, sen de bir karekter oluyorsun oyunda ama bildiğimiz karekterlerden birisi değil bir erkek var onu oynuyorsun. Hafızasını kaybediyor kazadan sonra ve yavaş yavaş hatırlıyor.

Yalnız karekterler varya birebir aynısı , zaten seslendirmelerini de kendileri yapmışlar yani dizi seyreder gibi tek farkı sen de onlardan birisin.

Pc'de de var oyunu ama ps2 de yok sadece.

shushu yazdı:
    Alla alla dikkatimi çekti:

(5×06) THE LIFE AND DEATH OF JEREMY BENTHAM - 18 Şubat 2009

(5×07) 316 - 25 Şubat 2009

(5×08) LEFLEUR - 11 Mart 2009

olması gerekirken, niye bu video "316" acaba? Neyse...
    Haaa, unutmadan, 25 şubattan sonra yeni bölüm 11 mart, 1 hafta oynamayacak, tekrar hatırlatayım dedim
    Şule aynen bende 5. bölümün resimlerini koydum the life and death of jeremy bentham olarak sonra başka bi sitede dikkatimi çekti 5. bölüm 316 ????

ve bu promodaki görüntüler the life and death of jeremy bentham diye geçiyordu benim bulduğum yerde ama video da bölüm adı "316" çok ilginç...neyse..

bak ne diyor hawking teyzem : this is how they found the island (bu şekilde adayı buldular) [size=medium]demek ki ada birileri tarafından özellikle aranmış ve bulunmuş....[/size]
    Kate de razı olmuş geliyo...

Desmond un özelliklerinin Ben de C.w.'de farkında bence Şulecim..Görünce şaşırması doğal Faraday in zaman atlaması sırasında planladığı şeyi (Desmondu bulup mesaj iletmesi) hesab edememiştir...
    [size=small]asıl ilginç olan bence kimse de çıkıp ya biz neden bu kadar önemliyiz adaya geri dönmek için (Bilimsel bi açıklama talep ediyoruz) [/size], ya da benim ne gibi bi özelliğim var da ben geçmiş gelecek dlanıp duruyorum (Des.) demiyor yahu...deseler dizi biter o ayrı

Günaydın Hande'cim, naber?

eneee mesaj yazıyodum tam ara verdim mervenin kahvaltısını hazırliim diye kalktım Şuşu gelmiş gitmiş yaaa
    shushu yazdı:
    Günaydın Hande'cim, naber?
    Günaydın canım sen nasılsın diyeceğim tam ama gittin tabi

Re: Başlık yok

handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:

Hani Faraday taa istasyon kurulurken gitmişti ya gizlene gizlene, Pierre Chang amca bu taşa dokunmayın falan diyordu işçilere. Ben çocuk Charlotte'u görmeye gitti diye düşündüm.
    yahu şu düşündüklerinize bence sanırım falan yazın da arıyorum tırım tırım netten bölümleri falan , öyle bi yazıyosunuz ki gitti geldi söyledi diye
    e anacım santim santim seyretmiyor muyuz? öyle bir sahne olsa bilirdin zaten

* Zaman değişimleri olduğu sırada Charlotte, Geronimo Jackson’nın “Turn it up” parçasını duyar gibi oldu. Aslında, Geronimo Jackson, adadakilere pek de yabancı değil:

* Geronimo Jackson albümlerini, Hurley ve Charlie tarafından Swan(Kuğu) istasyonunda bulunmuştu. (2×11 - The Hunting Party)
    * Geronimo Jackson posteri, Locke’un 16′lı yaşlılarında okul dolabında asılıydı.(3×03 - Cabin Fever
    * Geronimo Jackson plağı Hurley’in sürpriz doğum günü partisinde çalınmıştı. (4×12 - There’s No Place Like Home, Part 1) …

* Charlotte, zaman değişimlerinin çok hızlı olmasından ölmüştür.
    * Charlotte, en sonunda çocuk yaşta annesinin Dharma Girişimi’nde çalışmaları başlamasından dolayı adada olduğu söylemiştir söylemiştir. Adada mı yoksa ada dışında mı doğduğu bilinmektedir

DİĞER DETAYLAR & SORULAR

* Robert(Danielle’ın eşi), kara dumanın bir canavar olmadığı fakat tapınağı koruyan bir güvenlik sistemi olduğunu açıklamıştır.
    * Danielle’ın ekibinden olan Montand, kara duman tarafından bir çukura çekilmiştir. Bu olay daha evvelden Locke’un başına da gelmişti.
    * Jack ve Desmond, yine beklenmedik bir anda Los Angeles’ta karşılamıştır.
    * Bütün sezonlar boyunca Ben ve Desmond ilk kez konuşmuşlardır.
    * Eloise Hawking’in Daniel Faraday’ın annesi olduğu kesinleşmiştir.
    * Charlotte garip bir şekilde sanki bir gizler gibi sadece Jin’e bakarak Korece konuşmuştur.
    * Cabin fever bölümünden sonra ilk kez Christian Shepard gözükmüştür.
    * Locke’un, kuyudan düşüp ayağını kırması doğal bir olay değildir. Çünkü, ada’ya ilk geldiğinde bildiğiniz üzere Locke’un ayakları felçlidir. Normal hayata geri döneceği için yürüyen bir Locke dikkatleri üzerine çekebilirdi.

* Kara duman neden Danielle’ın ekibine saldırdı?
    * Adaya gelen Danielle’ın ekibi neden silahlı olarak gemişti? (Tıpkı, adaya gelen Faraday ve ekibi gibi.)
    * Kara dumanın ardından tapınağa giren Robert, Brennan, Lacombe ve Montand’a ne oldu?
    * Charlotte adada acaba kimin çocuğuydu?
    * Neden Christian Shepard, Locke’un ayağa kalkmasına yardım edemedi? Ruhu olabilir mi? Jacob, Christian Shepard’a bürünerek yine Locke’a yol mu göstermişti?
    * Locke’un gerçek zamana ışınlan, Oceanic altılısı bir araya toplamak için mi kendini öldürmüştü?
    * Yer altındaki zaman çarkını neden Locke değil de Ben çevirmişti? Jacob’un dediğine göre, bu işi Locke’un yaplası gerekliydi.
    * Telsizde 4-8-15-16-23-42 sayılarını tekrar eden kişi Hurley miydi?

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:

Hani Faraday taa istasyon kurulurken gitmişti ya gizlene gizlene, Pierre Chang amca bu taşa dokunmayın falan diyordu işçilere. Ben çocuk Charlotte'u görmeye gitti diye düşündüm.
    yahu şu düşündüklerinize bence sanırım falan yazın da arıyorum tırım tırım netten bölümleri falan , öyle bi yazıyosunuz ki gitti geldi söyledi diye
    e anacım santim santim seyretmiyor muyuz? öyle bir sahne olsa bilirdin zaten
    Elif burada kimsenin o derece hafızasında tutabildiğini sanmıyorum kaldı ki ben, sen istasyona döndü dediğinde öyle bir sahne düşündüm..sen yerin altında gördüğümüz sahneden mi bahsettin hani dr.marvinle karşılaştığı..onu bile anlamadım ve anlamaya çalıştım işte...

http://www.dailymotion.com/search/lost%252bseason%252b5/video/x8bcpp_ajira-airways-destiny-calls-promo_creation

ajira airways

C.W. de gemisi adayı bulsun diye hawking e sordu sanırım
    hawking jacobun karısı faraday da jacobun oğlu diyorum ben hadi bakalım

ha bide aklıma geldi Gülhan ve Şahende..hani o kara dumanın girdiği delikğin duvarlarındaki hiyeroglif mi artık neyse şekiller , daha önceki seznlarda ambardaki sayacın üzerinde de benzerleri vardı..değil mi..

(sezon 2 bölüm 23)

ve bence bu dharma ambarları , adanın her bir ayrı özelliğini incelemek ve test etmek amacıyla kuruldu...