Charlote aslında ölmedi, charlote desmondun ziyaret ettiği yerdeki yataktaki kadındı.s_i_t_a_r_e yazdı:
charlotte da öldü yazım ya üzüldüm
Artık o olduğuna eminim ben.
Charlote aslında ölmedi, charlote desmondun ziyaret ettiği yerdeki yataktaki kadındı.s_i_t_a_r_e yazdı:
ya şahende nasıl eminsin ya kafayı yicam söyleesahende yazdı:
Bana da öyle geldi Ay anladım ya bişeyi sonunda eyooo..Ya da anladığımı sandım ehehehesahende yazdı:
Hislerim çok kuvvetli handeciğimhandevrem yazdı:
Charlote adada ölmeden önce babası ile konuşuyordu di mi.
Desmond ziyarete gittiğinde kadın dedi ki ona arada uyanıyor ve konuşuyor az önce babası ile konuşuyordu.
Bu lost ise ben de adım kadar eminim o kişinin charlote olduğundan işte.
sahende yazdı:
Senin kamber ağır abiydi , oğlu oldu baba oldu iyice bir ağırlaştı gülhan dikkat ettin migülhan.e yazdı:
Kamberime elleşmeyin kısss o kurtaracak adayı bilmiyon mu Valla o londradaydı ne zaman geldi Amerika'ya ben de şaşırdım..Nartaneleri yazdı:
gülhan.e yazdı:
Ya Şahende size de oluyor mu ,artık bana çok kısa geliyor..Bitinde salak gibi bakıyorum ekranasahende yazdı:
hı hıgülhan.e yazdı:
Ay dur hatırlamaya çalışıyorum Şimdi önce hep beraber sürüklenen adamın peşindne gittiler,o ara adamın kolu koptu,sonra russonun kocası ve diğer adamlar da mabede girdiler..o sırada parlama oldu russo kayboldu adamın kolu hala yerdeydi ıykk..sonra Jin sahile indi bir kamp yeri vardı orada russonun kocasını ödürdüğünü gördü..
Aynen Gülhan cok kisa sürdü agzim acik
baka kaldim öyle sonunda birde desmond nerden
cikti
valla iyice aliklasmis ama ben seviyorum
desmondu yaaa penny ve ikisi cok yakisiyor birbirine
neyse ben Faradayin annesini merak ediyorum adaya onlari nasil götürecek Jackin babasi ölmüsdü nasil geldi Locke ile konustu bunlar ruhlar aleminde yasiyor valla hem
zamanda gidip geliyorlar hemde ruhlarla konusuyorlar bosuna dizi basi 150 000 dolar almiyor bunlar
Anci yazdı:
Bana da öyle geldi Ay anladım ya bişeyi sonunda eyooo..Ya da anladığımı sandım ehehehesahende yazdı:
sen anladin sanmissindir kafamiz allak bullak oldu
bu diziyle
iyide o kız charlott a hiç benzemiyordu
sahende yazdı:
Hislerim çok kuvvetli handeciğimhandevrem yazdı:
Charlote adada ölmeden önce babası ile konuşuyordu di mi.
Desmond ziyarete gittiğinde kadın dedi ki ona arada uyanıyor ve konuşuyor az önce babası ile konuşuyordu.
Bu lost ise ben de adım kadar eminim o kişinin charlote olduğundan işte.
Charlotte zaten adada büyümüs ne dedi Faraday ona
adadan gitmesini söylemis o kücükken
DİĞER DETAYLAR & SORULAR
* Kanoda, birilerinden kaçmaya çalışan ada ekibi ilk flaşta aniden yağmura tutulurlar. Yani zor bir an yaşanmaktadır. Bir sonraki sahnede Jack ve Ben, Oceanic Altılısını adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışmaktadır.
* Dan Norton, hem Claire’ın annesi Bayan Littleton hem de Ben’in avukatıdır.
* Ben’in karavanın üzerinde “Canton Rainier” yazmaktadır, bu kelimelerden “reincarnation” kelimesi oluşturabilir.
* Ajira Havayolları ilk kez uzun bir süreçte gösterilmiştir.
* Bu bölüm ile Jack’in hastaneden neden atıldığını öğrenmiş olduk. Sayid’in tedavisi, Jack’in hastane kurallarını suistimal etmektedir.
* Burun kanamaların altında ne yatmaktadır?
* Kumsaldaki kampı kimler talan etti?
* Denizdeyken Locke’ları takip edenler kimdi?
* Adadaki diğer kazazedelere ne oldu?
* Helikopterde olanlar zamanda yolculuk etmemesine rağmen nasıl oldu da Jin adayla birlikte zamanda yolculuk etti?
* Acaba Danielle, Jin’i kurtardığı anı hatırlıyor muydu?
Charlote'un kaç yaşında olduğunu bilmiyoruz ki.s_i_t_a_r_e yazdı:
iyide o kız charlott a hiç benzemiyordu