shushu yazdı:
burada yazanlar bana şu an bu kafayla mantıklı geldi (uykusuzumda :P), paylaşmak istedim, hadi ben kaçar, iyi geceler (kendim çaldım kendim oynadım gerçi, ama....
)
buz_mavisi7 demiş,
6 Şubat 2009 @ 17:08
adaya nasıl dönceklerine gelelim şimdide çok basit 5sezon 2. bölümün sonunda yaşlı kadın hesaplama yapıyor yaaa
oraya dikkat edin adanın bulunduğu zamanla jack ve arkadaşlarının bulunduğu zamanın çakışacağı anı hesaplıyor 70 saat sonra diyor yani 70 saat sonra ada ile normal uzay zamnı çakışacak ve o anda adaya gitmeleri zor olmasa gerek …
birde adadakiler zamnda yer değiştirken adada zamnda yer değiştiriyor tüm zamnların çakıştığı zaman 70 saat sonra ama şöyle birşey var eğer adaya dönerseler ki dönecekler adanın hangi zamanına dönecekler kesin olan şu uçakla düştükleri ve 2 ay yaşadıkları o zamn dönmeyecekler adadan ayrıldıkları zamnda dönmeyecekler çok farklı bir zamna dönecekler ve ileri bir zamn olacağını sanıyorum. çünkü.. yaşanmış yaşanmıştır değiştiremezsin
şimdi ilginç birşey var orayı bende pek çözemedim jacob un klübesi oda zamnda yer değiştiriyor hemde adadan bağımsız olarak ama ilginç bir şey var aynı zamnda zamnda yer değiştirirken mekanda da yer değiştiriyor dimi arkadaşlar.. buna sanıırm katılıyorsunuz.. ozamn aslında klübe yer değiştirmiyor ada yer değiştiriyor klübe sabit
ama bizimkiler adadan ayrılmadan önce adada 108 dakika olayı vardı dimi bu 108 dakika adanın 108 dakikada bir zamnda yer değiştirdiği anlamına geliyordu.. ama bizimkiler ada ile aynı anda yer değiştirdiklerinden bunu fark etmiyordular.. ama klübe bunun dışında kalıyordu.. bunu diğerleri ve ben biliyordu.
ben o çarkı çevirerek bu döngüyü değiştirdi ve adadaki diğerleri, biizmkiler ve dharma ekibi zamnda farklı bir şekilde yer değiştirmeye başladı yani o bütünlük bozuldu ama Ben bunu niçin yaptı