498. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 398448488496497498499500508548598 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.971 ile 4.980 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Jacob un listesi

handevrem yazdı:
    Şimdi artık Belle döndü, Şuşu & Ata & Mete ile de görüştük gönül rahatlığıyla çıkıyorum iyi geceler

Valla kar olsaydı cem edward olacaktı beni dağa uçuracaktı sırtında
    Dila bile uçmak istedi gölün üstünden daha kısa mesafede gidermişiz
    Ben de çıkıyorum hepinize iyi geceler.

Re: handevrem & shushu :)

handevrem yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    iki Lost'çu bugün tanışmak kısmet oldu nihayet, her ne kadar zaman darlığından, çocuklardan ve kalabıktan Lost konuşamadıysakta, ben ve Mete'ciğim, sıcakkanlı Hande'yi ve tatlı kızını tanıdığımıza çok memnun olduk
    He ya siz bugün buluştunuz di mi.
    Kısmetse en kısa zamanda hep beraber görüşelim.
    Gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.
    Buluştular Şahendecim,ben şahitim

Bende azıcık telefonla bağlandım
    Ne iyi yapmışsın valla, aslında şu görüntülü tellerden edinmek lazım bu gibi durumlarda baya bir yararı olur di mi
    İnşallah başka sefere canlı canlı görüşürüz.

3. Re: handevrem & shushu :)

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    iki Lost'çu bugün tanışmak kısmet oldu nihayet, her ne kadar zaman darlığından, çocuklardan ve kalabıktan Lost konuşamadıysakta, ben ve Mete'ciğim, sıcakkanlı Hande'yi ve tatlı kızını tanıdığımıza çok memnun olduk

Ne iyi yapmışsın valla, aslında şu görüntülü tellerden edinmek lazım bu gibi durumlarda baya bir yararı olur di mi
    İnşallah Şahede,çok isterim
    ( bak bunada Hande şahit )

AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:

baharda şööle çoluk çocuk koca açık yeşillik ferah bi alanda toplaşalım (isteyen kaynanasını da getürebülüü )

Bu yıl şöyle güzel bir toplantı yapsak cümbür cemaat yine ne iyi olur.
    Hani 10. yıl da yaptığımız gibi tüm üyelerin gelebileceği şekilde.
    Yeşim'e sorsak fena olmaz di mi.
    handevrem yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    AtaBaTu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:

baharda şööle çoluk çocuk koca açık yeşillik ferah bi alanda toplaşalım (isteyen kaynanasını da getürebülüü )

sahende yazdı:
    ay alemsin Şahende o hayır toplanamassınız dermiş biz de kös kös otururmuşuz

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    ay alemsin Şahende o hayır toplanamassınız dermiş biz de kös kös otururmuşuz
    heheh
    ana kraliçe bilir artık.

Sawyer’s Top Nicknames by TV Guide :)

valla Sawyer taktığı isimleri hep sevmişimdir

Lost is back, and with it an exciting new season of Sawyer nicknames. The former con man kicked things off right, dropping a few gems in the first two hours of the season: “Dr. Wizard” for Faraday, “Ginger” for Charlotte, “Frogurt” for Neil and even “The Ghost of Christmas Future” for himself. As we eagerly await Ol’ Scruffy’s next instant classic, here’s a look our favorites to date.

11. “Freckles”
    For: Kate
    Explanation: This one gets a nod simply because of the sheer volume of its usage. Plus, this pet name is endearing, which we can’t say for most of the others.
    Honorable Mentions: “Sassafrass,” “Shortcake”

10. “Genghis”
    For: Miles Straume
    Explanation: Sawyer doesn’t shy away from the easy references, and ethnicity is usually his first line of attack. Case in point: this reference to Mongolian ruler Genghis Khan. Sawyer’s also referred to Miles as “Bruce Lee from the Freighter” and “Donger,” a play off of Sixteen Candles’ Long Duk Dong.

9. “Kenny Rogers”
    For: Frank Lapidus, the Freighter Folk’s chopper pilot
    Explanation: A simple look-alike gag, but it had us rolling.
    Honorable Mention: Shaggy

8. “Jackass”
    For: Jack
    Explanation: Get it? His name is Jack, and Sawyer’s calling him an ass. The clever devil.
    Honorable Mentions: “Cool Hand”, “Dr. Do-Right,” “Dr. Giggles,” “Amarillo Slim”

7. “Crouching Tiger, Hidden Dragon”
    For: Jin and Sun Kwon
    Explanation: While again ethnically based, this nickname is also indicative of Sawyer’s extensive knowledge of high and low culture. He frequently references Star Wars and classic literature. In this case, we think he was just hoping for subtitles to Jin and Sun’s conversation.
    Honorable Mentions: “Papa-San” (Jin); “Tokyo Rose” (Sun)

6. “Rambina”
    For: Ana Lucia
    Explanation: Tough as nails, she was one of the few women on the island to match Sawyer’s surliness. Her fearless, cavalier approach earned her the name.
    Honorable Mentions: “Hot Lips,” “Ana LuLu,” “Cupcake”

5. “Skeletor”
    For: Roger Linus’s skeleton
    Explanation: Okay, totally obvious. But Sawyer was drunk. On who-knows-how-old Dharma Initiative beer. Still, funny.

4. “Mr. Clean”
    For: Locke
    Explanation: We’re big fans of this one, and wouldn’t you know it, executive producer Damon Lindelof says it’s his overall favorite. “It felt particularly witty, considering Sawyer had used up most of his ‘bald’ jokes at that point,” Lindelof said. “He proved ever-resourceful.”
    Honorable Mentions: “Cue Ball,” “Brutus,” “Colonel Kurtz”

3. “Captain Bunny Killer”
    For: Ben
    Explanation: One of Sawyer’s most literal nicknames: Only days earlier, Ben had “killed” a rabbit to scare Sawyer into submission.
    Honorable Mentions: “Yoda,” “Gizmo,” “Bug-eyed Bastard”

2. “Stay Puft”
    For: Hurley
    Explanation: Hugo has been on the receiving end of Sawyer’s quick wit more than any other survivor, and once revoked Sawyer’s nicknaming privileges by beating him at ping pong. Unfortunately for Hurley, Sawyer falls back on physical appearances even more often than ethnicity.
    Honorable Mentions: “Three Men and a Baby” (with Charlie and Aaron, counting Hurley twice), “Deep Dish,” “Jabba,” “Snuffy,” “Jumbotron,” “International House of Pancakes”

1. “Captain Falafel”
    For: Sayid
    Explanation: Just as Hurley is the main recipient of fat jokes, Sayid gets the most racist comments. The once-and-future assassin did torture Sawyer only a few days after they met, but still, not cool. Of course, Sayid seems to take a sticks-and-stones attitude to the whole thing.
    Honorable Mentions: “Red Beret,” “Al Jazeera,” “Captain A-rab”

Source: TV Guide

teori

burada yazanlar bana şu an bu kafayla mantıklı geldi (uykusuzumda :P), paylaşmak istedim, hadi ben kaçar, iyi geceler (kendim çaldım kendim oynadım gerçi, ama.... )

buz_mavisi7 demiş,
    6 Şubat 2009 @ 17:08

adaya nasıl dönceklerine gelelim şimdide çok basit 5sezon 2. bölümün sonunda yaşlı kadın hesaplama yapıyor yaaa
    oraya dikkat edin adanın bulunduğu zamanla jack ve arkadaşlarının bulunduğu zamanın çakışacağı anı hesaplıyor 70 saat sonra diyor yani 70 saat sonra ada ile normal uzay zamnı çakışacak ve o anda adaya gitmeleri zor olmasa gerek …
    birde adadakiler zamnda yer değiştirken adada zamnda yer değiştiriyor tüm zamnların çakıştığı zaman 70 saat sonra ama şöyle birşey var eğer adaya dönerseler ki dönecekler adanın hangi zamanına dönecekler kesin olan şu uçakla düştükleri ve 2 ay yaşadıkları o zamn dönmeyecekler adadan ayrıldıkları zamnda dönmeyecekler çok farklı bir zamna dönecekler ve ileri bir zamn olacağını sanıyorum. çünkü.. yaşanmış yaşanmıştır değiştiremezsin

şimdi ilginç birşey var orayı bende pek çözemedim jacob un klübesi oda zamnda yer değiştiriyor hemde adadan bağımsız olarak ama ilginç bir şey var aynı zamnda zamnda yer değiştirirken mekanda da yer değiştiriyor dimi arkadaşlar.. buna sanıırm katılıyorsunuz.. ozamn aslında klübe yer değiştirmiyor ada yer değiştiriyor klübe sabit ama bizimkiler adadan ayrılmadan önce adada 108 dakika olayı vardı dimi bu 108 dakika adanın 108 dakikada bir zamnda yer değiştirdiği anlamına geliyordu.. ama bizimkiler ada ile aynı anda yer değiştirdiklerinden bunu fark etmiyordular.. ama klübe bunun dışında kalıyordu.. bunu diğerleri ve ben biliyordu.
    ben o çarkı çevirerek bu döngüyü değiştirdi ve adadaki diğerleri, biizmkiler ve dharma ekibi zamnda farklı bir şekilde yer değiştirmeye başladı yani o bütünlük bozuldu ama Ben bunu niçin yaptı

Re: teori

Şuleciğim hayırdır çocuklar mı uyutmuyor yoksa.
    Sağol canım yazdıkların için.
    Okuyorum ben.
    shushu yazdı:
    burada yazanlar bana şu an bu kafayla mantıklı geldi (uykusuzumda :P), paylaşmak istedim, hadi ben kaçar, iyi geceler (kendim çaldım kendim oynadım gerçi, ama.... )

buz_mavisi7 demiş,
    6 Şubat 2009 @ 17:08

adaya nasıl dönceklerine gelelim şimdide çok basit 5sezon 2. bölümün sonunda yaşlı kadın hesaplama yapıyor yaaa
    oraya dikkat edin adanın bulunduğu zamanla jack ve arkadaşlarının bulunduğu zamanın çakışacağı anı hesaplıyor 70 saat sonra diyor yani 70 saat sonra ada ile normal uzay zamnı çakışacak ve o anda adaya gitmeleri zor olmasa gerek …
    birde adadakiler zamnda yer değiştirken adada zamnda yer değiştiriyor tüm zamnların çakıştığı zaman 70 saat sonra ama şöyle birşey var eğer adaya dönerseler ki dönecekler adanın hangi zamanına dönecekler kesin olan şu uçakla düştükleri ve 2 ay yaşadıkları o zamn dönmeyecekler adadan ayrıldıkları zamnda dönmeyecekler çok farklı bir zamna dönecekler ve ileri bir zamn olacağını sanıyorum. çünkü.. yaşanmış yaşanmıştır değiştiremezsin

şimdi ilginç birşey var orayı bende pek çözemedim jacob un klübesi oda zamnda yer değiştiriyor hemde adadan bağımsız olarak ama ilginç bir şey var aynı zamnda zamnda yer değiştirirken mekanda da yer değiştiriyor dimi arkadaşlar.. buna sanıırm katılıyorsunuz.. ozamn aslında klübe yer değiştirmiyor ada yer değiştiriyor klübe sabit ama bizimkiler adadan ayrılmadan önce adada 108 dakika olayı vardı dimi bu 108 dakika adanın 108 dakikada bir zamnda yer değiştirdiği anlamına geliyordu.. ama bizimkiler ada ile aynı anda yer değiştirdiklerinden bunu fark etmiyordular.. ama klübe bunun dışında kalıyordu.. bunu diğerleri ve ben biliyordu.
    ben o çarkı çevirerek bu döngüyü değiştirdi ve adadaki diğerleri, biizmkiler ve dharma ekibi zamnda farklı bir şekilde yer değiştirmeye başladı yani o bütünlük bozuldu ama Ben bunu niçin yaptı