doğru yivriiimmshushu yazdı:
yalan mıhandevrem yazdı:
ay ilahi sürahishushu yazdı:
pozlar çok güzel Handecim ya valla
özellikle bu! Gerçi alaturka tuvalette gibiler, ama olsun
yalan mıhandevrem yazdı:
Sawyer'ın Kate'e bakışları cidden çok dokunaklıydı. Ben ki Sawyer'cı değilim çok etkilendim valla.
Burun kanamalarının hemen başlaması adada uzun kalma ile orantılıymış bunu öğrendik. Miles "iyi de sawyer locke falan daha uzun zamandır burada niye benim burnum daha önce kanadı" türü bişeyler deyince Faraday emin misin demişti. Demek çook daha önceden buradaymış ki bu Dr. Pierre Chang amcamın sezonun başında baktığı bebek olduğu ihtimalini arttırıyor (erkek olma ihtimali biraz daha güçlü çünkü eski çekimlerden birinde ağlayan bir bebeğe susturun onu(him) demişmiş - gerçi ben hatırlamıyorum)
Bu arada Ben ne halt ederse etsin Sayid'in suratında en küçük bir şaşırma ifadesi yok. Sinsi sinsi ve uyuz uyuz bakındı sürekli. E madem niye Hugo'ya Ben ne derse desin inanma dedi, adamı Ben'le hareket etmektense hapise girmeyi tercih edecek hale getirdi anlamıyorum.
Yeni geldim , çok işim var yavaş yavaş okuyacağım yazdıklarınızı.
Hoşgeldin canımsahende yazdı:
Yeni geldim , çok işim var yavaş yavaş okuyacağım yazdıklarınızı.
Valla kızlar fotografı görünce bende aynı şeyi didim Ama bunlar alaturka wc yi zaten bilmezler o yüzden rahat rahat poz veriyorlarhandevrem yazdı:
yalan mıhandevrem yazdı:
en son 4. blöüm dimii ya ben baya uzak kaldım da bugün 4 ü izledim ondan sonra varmıdır yeni bölüm 5. sezonda kızlarr
Biraz önce izledim 4. bölümü.Yorumlara başladınız mı kızlar??Aydınlanmaya ihtiyacım var,üç yıl sonrası,iki ay öncesi kafam allak bullak oldu
iki Lost'çu bugün tanışmak kısmet oldu nihayet, her ne kadar zaman darlığından, çocuklardan ve kalabıktan Lost konuşamadıysakta, ben ve Mete'ciğim, sıcakkanlı Hande'yi ve tatlı kızını tanıdığımıza çok memnun olduk
He ya siz bugün buluştunuz di mi.shushu yazdı:
iki Lost'çu bugün tanışmak kısmet oldu nihayet, her ne kadar zaman darlığından, çocuklardan ve kalabıktan Lost konuşamadıysakta, ben ve Mete'ciğim, sıcakkanlı Hande'yi ve tatlı kızını tanıdığımıza çok memnun olduk
Kısmetse en kısa zamanda hep beraber görüşelim.
Gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.
Şahende ve sen çözeceksiniz bu işin sırrınını valla, bravo Hande'cim
[quote]
handevrem yazdı:
ben tahmin etmişim zaten;
http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=DESC&start=860
handevrem yazdı:
harikasın Şule bu adamlar birinin tuttuğu adamlar (müşterilerimizden birinin talebi gibi birşey söyledi sanırım) fakat biraz garip yani kapıya gelip böyle bir talep falan neyse orada kanuni i,şler farklı işliyor tabi ..
kapıdaki adamları hatırlamıyorum yeni birileri
bence adaya dönmeye karar vermiştir kate (jake ile konuştuklarını hatırlayıp ) kader yine adaya dönmeleri için bir sebep yarattı yada belki benjamin tuttu ve böyle bi kurgu yaptı (kate in bu durumda kaçacağını (hayatı kaçmakla geçmiş ) ve muhtemelen adaya döneceğini tahmin etmiştir) Kader karşı Benjamin meselesi yine karşımıza çıkıyor gibi burada)
...
- Şimdi kafam biraz karıştı benim şu noktada;
Sawyer adada daha önce yaşadıkları bir zamanı gördü (tamam) bu arada Sawyer hem gördüğü yerde hem de "o eski zaman" da var (locke dedi ya kendini mi gördün..)( bu da tamam)..
bana göre adada değişen bir zaman yok bu durumda zaman katmanları var ve bu katmanlarda yaşam devam ediyor..ve bu sadece adanın yerlisi olmayanlar için geçerli...
şimdi oceanic 6 geri dönene kadar bu zaman katmanları arasında geçiş durdurulmassa herkes (Ms.Hawking tanrı hepimizin yardımcısı olsun demişti) ölecek ?? ya da çok büyük bir kaos yaşanacak ??
[/quote
şimdi zaman katmanları diyorsun, zaman katmanları nasıl olabailir, her dakika için mi, gün için mi?? Hem zaman katmanları olsa bile, daha büyük bir kaos ne olabilir ki