neden bu forumda kocalar (başlık bu biçimde açıldıgı için eş kelimesini terih etmedim) yazamaz mı
yazamaz diyorsanız ben cıkayım
neden bu forumda kocalar (başlık bu biçimde açıldıgı için eş kelimesini terih etmedim) yazamaz mı
karı kocaertugrul yazdı:
bıze karım olarak hıtap edıldıgınde bız alınmıyoruz da sız nıye alınganlık yaptınız sımdı
ben alınmadımseyda&oguz yazdı:
karı kocaertugrul yazdı:
bıze karım olarak hıtap edıldıgınde bız alınmıyoruz da sız nıye alınganlık yaptınız sımdı
ben bu yüzden yorum yazmaya korkuyorum hemen adamın üzerine geliyorsunuz.
tamam o zaman karıların yazdıgı yere kocalarda yazabilir mi bence yazsın ya
ama bir birinin adına yazmasın
Yıllardır bu sitedeyim ama eşim bir gün bile merak edip bakmadı ya..
Neyse, eşim kendi fikirlerini benim nickimle yazmaz..
harbı ıyı korkmussunuz yanıertugrul yazdı:
ben alınmadımseyda&oguz yazdı:
karı kocaertugrul yazdı:
ben bu yüzden yorum yazmaya korkuyorum hemen adamın üzerine geliyorsunuz.
tamam o zaman karıların yazdıgı yere kocalarda yazabilir mi bence yazsın ya
ama bir birinin adına yazmasın
karıların yazdıgı yere kocalarda yazmak ısterlerse yazıyorlar.sadece kendı adları ıle uye ıseler. ...
cevap olarak icon yeterli sanırım
ben burada tekilim zaten eşim eskişehirde öğretmen ben adıyamanda meb sagolsun ilk kez bu sene il emrine kaldırdı da rahatladık
şimdi Allah bilir kac yıl sonra ilde kadro bosalırsa tekrar bir araya geliriz inş. kısa zamanda olur diye umut ediyorum nede olsa umut fakirin ekmeği
forumda her buldugum yere bir seyler karalıyıcam profilde okumakla yetiniyor ibaresi bir an önce kalksın diye ben öle az seyle yetinecek biri degilim gururum rencide ediliyor
buradan mod arkadaslara sesleniyorum yeri olsada olmasa da
Aynen böyle bir durum oldu. Eşim sizinde bildiğiniz üzere kendi adına nickini aldı ve yazdı.CemileZipak yazdı:
bu sitede sizin nickinizin arkasina siginip da mi yazar, yoksa kendine adam gibi bir nick alip da oyle mi yazar...
cok merak ediyorum da ...
Kocam bilgisayar özürlü
özürlü olmasaydı nikini alır yazardı eminim
hic yazmaz öyle tahmin ediyorum ama gercekten
yazacak olsa kendine yeni bir nick yapar herhalde
Bilgisayarla ilgisi bile yok.
Hiç ilgilenmez.