kocam yok bole bır sorunum yok
kocam yok bole bır sorunum yok
ALLAH Seni seydaaa
ne dıyım bacım yalanmı ..mahur_gozlum yazdı:
ALLAH Seni seydaaa
bu arada o koca varkende yok gıbı oldugu ıcın sorun yasamadım ben nete yada burda forumlara gırerken ...
merak edip bakmaz okumaz bile...onun internetteki tek diyoloğu arabam.com onun haricinde pc i açmaz bile
Ayy yinemi aynı şeyi yapmış, neden hala banlanmıyor anlamıyorum, bu kaçıncı olayı yaaa :-x
Ne oldu ki?Yasko yazdı:
Ayy yinemi aynı şeyi yapmış, neden hala banlanmıyor anlamıyorum, bu kaçıncı olayı yaaa :-x
Ben forumu bir tarayım en iyisi.
CemileZipak yazdı:
Turkcesi yetse bile, senin nickinin ardina saklanip sayfa sayfa yazismazdi herhalde degil mi?
Hayt parkta boyle bir olay oldu, cok sasirdim ve kizdim, bariz bir sekilde, uye olan arkadasimiz yerine kocasi veya birbaskasi yaziyor durmadan, benim icin buyuk hayalkirikligi, ayrica cok da sinir bozucu bir olay..
O arkadasi facebook'tan da sildim, boyle bir sacmaliga izin vermemesi gerekiyordu, onunla arkadas kalmam artik mumkun degil...
Iyi de bu sitenin kurallarina aykiri zaten. Ban sebebi.
Kim oldugunu da merak ettim ayrica.
shemmy yazdı:
CemileZipak yazdı:
Turkcesi yetse bile, senin nickinin ardina saklanip sayfa sayfa yazismazdi herhalde degil mi?
Hayt parkta boyle bir olay oldu, cok sasirdim ve kizdim, bariz bir sekilde, uye olan arkadasimiz yerine kocasi veya birbaskasi yaziyor durmadan, benim icin buyuk hayalkirikligi, ayrica cok da sinir bozucu bir olay..
O arkadasi facebook'tan da sildim, boyle bir sacmaliga izin vermemesi gerekiyordu, onunla arkadas kalmam artik mumkun degil...
Bu işi haytta yapıyor burada değil.
Komik buluyorum ben bu durumu.
Asla eşim veya bir başkası benim yerime yazamaz.Eğer yazarsa ben ben olmaktan çıkarım zaten.Çok küçültücü bir durum.
Geçende bir arkadaşım anlattı. Kızkardeşinin kocası çok kıskançmış ve karısının internette hiçbir siteye ya da foruma üye olmasına izi vermiyormuş. İşin kötü yanı, adam ne zamandır karısına karşı şiddet de uyguluyormuş, ki arkadaşım bunu sonradan öğrenmiş. Karısının üye olduğu site ve forumlara girerek diğer üyeleri ajite edici lâflar ediyor, karısını iyice küçük düşürüyormuş. Arkadaşım kızkardeşinin durumundaki genel kaygı ve üzüntü hâlinin arrtğını görünce kardeşini sıkıştırmış ve durumu öğrenmiş. Geniş aile duruma müdahale etmişler, kızkardeşi çocuğuyla birlikte şimdilik anne ve babasının yanındaymış. Çok üzücü.