Sıcakkanlı ve samimi bir insan olduğuna inanıyorum.
İyiki varsın
Sıcakkanlı ve samimi bir insan olduğuna inanıyorum.
İyiki varsın
Ayşe'cim dobra, yazdıkları ve söyledikleri ve yaptıklarıyla dürüst olduğunu düşündüğüm, titiz, sıcakkanlı bir insansın...
Hep mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmanı dilerim.
Sevgilerimle,
Ayşeciğim çok şekersin, çok tatlısın, çok uysal görünüyorsun. Adaş oğullarımız sayesinde seninle tanışıp yazaşmıştık ilk. İsimleriyle yaşasınlar inşallah. Artı inşallah bir kızım olur adı da Eylül olur. Herşey gönlünce olsun şekerciğim.
Sevgilerimle
Ayşe benim siteden tanışdığım ilk arkadaş. Siteye daha da bağlanmama vesile olan insan. Heyecandan ölerek gitmiştim onunla buluşmaya. Göz göze geldiğimiz ilk anda biliyordum, onunla aramızda kolay kolay kopmaz bağlar oluşacağını, aramızda yüzlerce kilometre olsa bile...
Güzel, sıcakkanlı, deli dolu, şen şakrak, cıvıl cıvıl daha ne diyeyim, onunla sohbet insana yaşam sevinci veriyor. Eski nicki olan Güneş gibi bir gülümsemesiyle çevresini ışıl ışıl aydınlatıyor.
İyi gün dostu olduğu kadar kötü gün dostudur da canım arkadaşım. Kuzumun her hastalanışında beni arayıp sorarak moral vermiştir hep.
Canımın içi iyiki varsın, seni tanıdığım için çok şanslıyım. Hep böyle kal e mi... Hayatın sana, Egoşuma ve sevdiklerine her daim gülmesi dileğiyle...
Gülsün
hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi bildiriyorum,inanın sayenizde kendimi daha cok sevmeye başladım hatta ben neymişim bile dedim
yazılanlar beni cok duygulandırdı,print etim zaten,en kötü günümde açıp okuyacağım yazılanları,
hepiniz sevgiyle kalın.
espririli sıcak ve sevimli kız ayşe yazılarını okumaktan çok keyif alıyorum tatilin bittiği için seviniyorum.
Sevgiler canım.
sevgili ayşe
seni hep sıcakkanlı ve neşeli olarak gördüm.. yazıların hep yüzüme kocaman gülümsemeler oturttu...
dilerim hayatın boyunca mutlu ve neşeli bir ömür geçirirsin.. (tabi tatlı oğlun ve eşinle beraber...)