ah keşke keşke nerde o günler.elif74 yazdı:
Birileri de Charles ile Christian kardeş ve Jacob'un çocukları demiş.
Şunlara bir DNA testi yapsınlar da hepimiz kurtulalım yahu
Dna testi yapsalarda kurtulsak.
ah keşke keşke nerde o günler.elif74 yazdı:
Dna testi yapsalarda kurtulsak.
http://www.dailymotion.com/relevance/search/The%2BLittle%2BPrince/video/x88jti_lost-5x04-the-little-prince-abc-pro_fun
oyoyoyooyyyy öpüşüyolar, bu iyiye işaret
adaya dönüş var sanırsam da şu Sait kimle kavga ediyor?
Şimdi Jack, Kate, Aarron dönmeye hazır. hurley hapiste, ama bunlar onu çıkartmanın yolunu bulurlar. Sait kafamı karıştırdı, Ben'in tarafında mı değil mi Sun'ı ikna etmek ise deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır.
Charlotte ölmüyor anlaşılanda, bunlar kanoyu nereden bulmuşlar
buda neyin nesi acaba
bu kim Muhtemelen otherslardan herhangi biri (mi )
5.sezonda hiç görünmeyecek olan Claire...
shushu yazdı:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/The%2BLittle%2BPrince/video/x88jti_lost-5x04-the-little-prince-abc-pro_fun
oyoyoyooyyyy öpüşüyolar, bu iyiye işaret
adaya dönüş var sanırsam da şu Sait kimle kavga ediyor?
Şimdi Jack, Kate, Aarron dönmeye hazır. hurley hapiste, ama bunlar onu çıkartmanın yolunu bulurlar. Sait kafamı karıştırdı, Ben'in tarafında mı değil mi Sun'ı ikna etmek ise deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır.
hihihi.
Hoşuna gitti di mi
Eklemeler yaptım Şahendesahende yazdı:
quote]
hihihi.
Şulecim bu promolara aldanmamak lazım sahne geçişlerini öyle iyi ayarlıyorlarki kesin yanlış şeyler düşünüyor insan Sayid i ikna edeceklerdir Sun ı bilemem tabi..
Kano ile nereye gittiklerini ben de düşündüm bu resmi daha önce gördüm diğer eklediklerini de, muhtemelen adanın diğer tarafında gidiyorlar kanoyu da richardın kampından çalmışlardır belki..
küçük resimdeki others lardan kıyafetine bakılırsa fakat claire oynamayacak demişlerdi bu bir flashback bir saniyelik bir görüntü dahi olsa göründüğüne göre aslında oynuyor demektir bana göre...
p.s:haber bekliyorum
şaka yaptım yahu bir ara öyle sallamıştık ya..elif74 yazdı:
sanmam benzemiyorlar zaten.handevrem yazdı:
eneee christian jacob değil mi ya?elif74 yazdı:
sen bunun jacob un resmi olduğunu nereden bilin??
bir zamanlar adanın yanında küçük bir ada daha vardı hani oraya gidiyorlardır belki. kate, sawyer ve jack'i orada tutmuşlardı galiba. büyük ihtimalle asıl adayla o da hareket etti çünkü asıl ada gittiğinde geriye birşey kalmamıştı. zaten adanın "yarıçapı içindeki şeyler" adayla hareket etmişti (bot gitmişti de gemi kalmıştı gibi).handevrem yazdı:
Şulecim bu promolara aldanmamak lazım sahne geçişlerini öyle iyi ayarlıyorlarki kesin yanlış şeyler düşünüyor insan Sayid i ikna edeceklerdir Sun ı bilemem tabi..
Kano ile nereye gittiklerini ben de düşündüm bu resmi daha önce gördüm diğer eklediklerini de, muhtemelen adanın diğer tarafında gidiyorlar kanoyu da richardın kampından çalmışlardır belki..
küçük resimdeki others lardan kıyafetine bakılırsa fakat claire oynamayacak demişlerdi bu bir flashback bir saniyelik bir görüntü dahi olsa göründüğüne göre aslında oynuyor demektir bana göre...
ablan bilmeden konuşmazhandevrem yazdı:
şaka yaptım yahu bir ara öyle sallamıştık ya..
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Jacob
evet işte onu didimdielif74 yazdı:
bir zamanlar adanın yanında küçük bir ada daha vardı hani oraya gidiyorlardır belki. kate, sawyer ve jack'i orada tutmuşlardı galiba. büyük ihtimalle asıl adayla o da hareket etti çünkü asıl ada gittiğinde geriye birşey kalmamıştı. zaten adanın "yarıçapı içindeki şeyler" adayla hareket etmişti (bot gitmişti de gemi kalmıştı gibi).handevrem yazdı:
Elif ama dikkat ettin mi resmin üzerinde ne yazıyor;elif74 yazdı:
ablan bilmeden konuşmazhandevrem yazdı:
şaka yaptım yahu bir ara öyle sallamıştık ya..
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Jacob
"Jacob
Portrayed by Rob Kyker and Carlton Cuse "(yapımcılar tarafından portre edilmiştir) yani diziden bir görüntü değil ??