487. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 387437477485486487488489497537587 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.861 ile 4.870 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Jack & Desmond

elif74 yazdı:

Birileri de Charles ile Christian kardeş ve Jacob'un çocukları demiş.
    Şunlara bir DNA testi yapsınlar da hepimiz kurtulalım yahu
    ah keşke keşke nerde o günler.
    Dna testi yapsalarda kurtulsak.

5×04 The Little Prince yeni Promo

http://www.dailymotion.com/relevance/search/The%2BLittle%2BPrince/video/x88jti_lost-5x04-the-little-prince-abc-pro_fun

oyoyoyooyyyy öpüşüyolar, bu iyiye işaret
    adaya dönüş var sanırsam da şu Sait kimle kavga ediyor?

Şimdi Jack, Kate, Aarron dönmeye hazır. hurley hapiste, ama bunlar onu çıkartmanın yolunu bulurlar. Sait kafamı karıştırdı, Ben'in tarafında mı değil mi Sun'ı ikna etmek ise deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır.
    Charlotte ölmüyor anlaşılanda, bunlar kanoyu nereden bulmuşlar

buda neyin nesi acaba

bu kim Muhtemelen otherslardan herhangi biri (mi )

5.sezonda hiç görünmeyecek olan Claire...

Re: 5×04 The Little Prince yeni Promo

shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/The%2BLittle%2BPrince/video/x88jti_lost-5x04-the-little-prince-abc-pro_fun

oyoyoyooyyyy öpüşüyolar, bu iyiye işaret
    adaya dönüş var sanırsam da şu Sait kimle kavga ediyor?

Şimdi Jack, Kate, Aarron dönmeye hazır. hurley hapiste, ama bunlar onu çıkartmanın yolunu bulurlar. Sait kafamı karıştırdı, Ben'in tarafında mı değil mi Sun'ı ikna etmek ise deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır.

hihihi.

Hoşuna gitti di mi

Eklemeler yaptım Şahende
    sahende yazdı:
    quote]

hihihi.

Şulecim bu promolara aldanmamak lazım sahne geçişlerini öyle iyi ayarlıyorlarki kesin yanlış şeyler düşünüyor insan Sayid i ikna edeceklerdir Sun ı bilemem tabi..
    Kano ile nereye gittiklerini ben de düşündüm bu resmi daha önce gördüm diğer eklediklerini de, muhtemelen adanın diğer tarafında gidiyorlar kanoyu da richardın kampından çalmışlardır belki..
    küçük resimdeki others lardan kıyafetine bakılırsa fakat claire oynamayacak demişlerdi bu bir flashback bir saniyelik bir görüntü dahi olsa göründüğüne göre aslında oynuyor demektir bana göre...

p.s:haber bekliyorum

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:

Birileri de Charles ile Christian kardeş ve Jacob'un çocukları demiş.
    Şunlara bir DNA testi yapsınlar da hepimiz kurtulalım yahu
    eneee christian jacob değil mi ya?
    sanmam benzemiyorlar zaten.

şaka yaptım yahu bir ara öyle sallamıştık ya..
    sen bunun jacob un resmi olduğunu nereden bilin??

handevrem yazdı:
    Şulecim bu promolara aldanmamak lazım sahne geçişlerini öyle iyi ayarlıyorlarki kesin yanlış şeyler düşünüyor insan Sayid i ikna edeceklerdir Sun ı bilemem tabi..
    Kano ile nereye gittiklerini ben de düşündüm bu resmi daha önce gördüm diğer eklediklerini de, muhtemelen adanın diğer tarafında gidiyorlar kanoyu da richardın kampından çalmışlardır belki..
    küçük resimdeki others lardan kıyafetine bakılırsa fakat claire oynamayacak demişlerdi bu bir flashback bir saniyelik bir görüntü dahi olsa göründüğüne göre aslında oynuyor demektir bana göre...

bir zamanlar adanın yanında küçük bir ada daha vardı hani oraya gidiyorlardır belki. kate, sawyer ve jack'i orada tutmuşlardı galiba. büyük ihtimalle asıl adayla o da hareket etti çünkü asıl ada gittiğinde geriye birşey kalmamıştı. zaten adanın "yarıçapı içindeki şeyler" adayla hareket etmişti (bot gitmişti de gemi kalmıştı gibi).

handevrem yazdı:

ablan bilmeden konuşmaz

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Jacob

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:

bir zamanlar adanın yanında küçük bir ada daha vardı hani oraya gidiyorlardır belki. kate, sawyer ve jack'i orada tutmuşlardı galiba. büyük ihtimalle asıl adayla o da hareket etti çünkü asıl ada gittiğinde geriye birşey kalmamıştı. zaten adanın "yarıçapı içindeki şeyler" adayla hareket etmişti (bot gitmişti de gemi kalmıştı gibi).
    evet işte onu didimdi

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:

ablan bilmeden konuşmaz

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Jacob
    Elif ama dikkat ettin mi resmin üzerinde ne yazıyor;
    "Jacob
    Portrayed by Rob Kyker and Carlton Cuse "(yapımcılar tarafından portre edilmiştir) yani diziden bir görüntü değil ??