480. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 380430470478479480481482490530580 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.791 ile 4.800 arasındakiler gösteriliyor.

Re: timeloop theory

sahende yazdı:

AYNI ŞEKİLDE BEN DE CHARLİE'NİN ONLARIN ÇOCUĞU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM AMA BU SAÇMA OLUR DU HERHALDE Dİ Mİ, YOK CANIM CIKS YOK YOK OLMAZ.
    yok yok değil kasaptı babası

bu arada evet charles john'dan yaşlı ama o kadar da değildir herhalde. ama haklısın richard'a benzer bir şekilde genç kalmış olabilir.

Inci&Deniz yazdı:
    Yazdıklarınız o kadar karmaşık geliyor ki bana, beşinci sezonu hala seyredemedim ama baştan başlayıp daha bir kafa vererek seyretsem iyi olacak galiba. Üç sezonu ne güzel konuşa tartışa seyrettik ama dörtten beri yalnızım da.

Kurduğunuz cümlelerin hiçbirini kuramam ben, fırk
    yok yaa bisiklete binmek gibi unuttum sanıyorsun ama gerekince hatırlayıveriyorsun
    zaten hatırlamamız gereken sahneleri en başta veriyorlar.

ya benim kafa allak bullak oldu. bi ileri gidiyorlar bir geri. kurtulanlar başka bi zamanda. birilerinin gençlik halleri nasıl çözecekler bu düğümü merak ediyorum.
    birde şöyle bir şey var locke ben daha 2 sene sonra doğacağım dedi. bence geçmişte izlediğimiz şu richard ın locke yi çocukluğundaki ziyareti hani bu dediğinin doğruluğunu ispatlamak içinmiydi. pusulayı seçmeyince sinirlenmesi bu yüzdenmiş demek

işte yeni fragmanlardan biri http://www.dailymotion.com/video/x86pwt_lost-s05e04-the-little-prince-trail_shortfilms?from=rss

s_i_t_a_r_e yazdı:
    işte yeni fragmanlardan biri http://www.dailymotion.com/video/x86pwt_lost-s05e04-the-little-prince-trail_shortfilms?from=rss
    teşekkürler

müjde müjde! hanııımmm...
    lostlarım iniyor şimdi, o yüzdendir yazmaya yetişemem, yavaşlatıyor meret

medip yazdı:
    müjde müjde! hanııımmm...
    lostlarım iniyor şimdi, o yüzdendir yazmaya yetişemem, yavaşlatıyor meret
    hayırlı olsun

Bne 3.bölümü izleyeyim mi? Ekşın var mı ekşin ?

Anci yazdı:
    Bne 3.bölümü izleyeyim mi? Ekşın var mı ekşin ?
    izle hemen bakim.
    Sonrada burada duygu ve düşüncelerini yamayı unutma ama.
    Akıl akıldan üstünmüş ne düşünüyorsun bileleim di mi.

Re: 5×03 Jughead Basın Bildirisi

Nartaneleri yazdı:
    Bende baktim bunlar simdi 50 sene öncesine
    50 sene sonrasina gidiyorlar valla richarda helal
    olsun hep ayni hic degismiyor iksir felanmi iciyor
    bu adam saka tabiki nasil oluyor bende onu merak ediyorum birde penny ne zaman hamileydi cocugu oldu
    ama richard daha genç görünüyordu günseli. Saçlarını daha koyu renge boyamışlar daha genç duruyordu.