[quote]
sahende yazdı:
[quote]
shushu yazdı:
Neee, Desmond'un da Richar gibi olduğunu mu düşündünüz, anlamadım ben tam ya Niye ki
e zaten faraday söyledi ya ona sen özelsin diye ambarın kapısına gittiğinde..
şuleciğim şöyle bak.
Uçakzedeler zaman atlamasında yer değiştirdiler, sadece yerliler yer değiştirmediler, hani locke u haırla zaman atlamasında bir anda yanındakiler yokoldualr di mi.
Onlara yerli diyoruz ya biz , sonradan gelenler zaman değiştiriyorlar ama desmond'da yerliler gibiydi ve kapağın olduğu yerde hala sayılara basıyordu.
Faraday da dedi ya sen özelsin seni burası etkilemiyor diye ondan şeyettiydik bizşekerim.
Şahendenin dediği gibi Şule bak, bu dharma dan önce burada yaşayan insanlar var(muhtemelen black rock gemisinden kalanlar (gemi köle de taşıyormuş) ben bu teoriye inanıyorum hatta hani bir kadın vardı ya rousseu da o gemiden bence ve richard gibi yaşlanmıyor..) işte bu insanların başı Richard ve adanın tüm gizeminden nasiplerini almışlar diye düşünüyorum bunlara "yerliler" diyorum ben.. ..ve bu Dharmacılar geldiğinde tabi rahatsız oldular Rcihard küçük benjamini kafaladı ve "the purge " yani o gaz salma olayını yaptılarda öldürdüler ya milleti kamplarına yerleştiler..kısaca Ben adanın yerlileri ile yaşadı hatta Richardla julieti getirtti , locke un peşine düştüler locke küçükken (taa o zamandan şu an yaşanacakları biliyorlardı -lider seçme olayı-locke-pusula..e neden olacakları engellemediler diye sorarsan, hatırla, faraday ne dedi ki bunu onlarda gayet iyi biliyor, "geleceği değiştiremessin"..ve tabi benjamin uçağın düştüğünü daha önceden bildiği için yolcular ile ilgili her türl bilgiye sahip araştırmasını yapmıştı- benjamin ve C.W. arasındaki fark da bu bence C.W. geleceği değiştirebileceğine inanıyor).. (hatırlarsan karşı taraf yani C.W' nin zenci adamı da peşine düştü aynı zamanlarda, zaten gölge gibi birbirlerinin peşinde bu benjamin ve C.W.)..işte bunlara bizim uçak kazazedeleri "the others " diyor...(C.W. nin soyu da hanso lardan yani dharmacılardan..aralarındaki husümet bu adanın bazı olağanüstü özelliklerine sahip olmak (insanları kullanıyorlar bu amaç uğruna)
fakat tabi birtakım faktörler var bu arada:
-özel insanlar,bağlantılar ve dediğiniz gibi sabitler..
-Kendini koruyan ada
-Jacob
kaynak:Handecan (teorilerimin aynen kayda geçmesini istiyorum )
birde faraday hani millet kampa dönerken çantamı unuttum deyip geri döndü de çantasındaki defterine bakıp ambarın kapısını çalmadan önce "lütfen işe yarasın " dedi..acaba planı neydi??