466. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 366416456464465466467468476516566 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.651 ile 4.660 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Başlık yok

pinor yazdı:
    Benim dikkatimi çeken sahnelerden biri de;4.sezonda locke'un çocukluğuna gitmiştik,büyütüldüğü eve Richard Alpert (hiç yaşlanmayan adamımız)gelmişti ve locke'un hazır olup olmadığını öğrenmek için önüne bazı nesneler koymuştu.Bunlardan biri pusula biri bıçaktı...Locke bıçağı seçmişti ve alpert sinirli bir tavırla hazır olmadığını söyleyerek hızla çekip gitmişti...

Zamanda yolculuk yapıp,locke kurşunu yiyince,alpert karşısına çıktı,kurşunu çıkardı ve eline bir pusula tutuşturarak "bir daha ki karşılaşmamızda ben seni hatırlamayacağım,bana bu pusulayı ver" dedi. Acaba o pusula bu pusula mı Çözen arkidişler,beni aydınlatın
    evet aynısı
    hatta bazı sitelerde "tekrar görüştüğümüzde seni hatırlamayacağım bana pusulayı geri ver" derken kastedilen tekrar görüşmenin de çocukluğundaki görüşme olduğu söyleniyor. malum bu zaman kaymaları kronolojik sıra diye birşey bırakmadı. ama bence mantıksız çünkü o görüşmede çocuk locke da richard'ı hatırlamıyordu pusulayı vereceğini nereden hatırlasın.

Re: !!!!!!!!! L O S T !!!!!!!!!! 5. SEZON KRİTİKLERİ BAŞLIYOR

elif74 yazdı:
    pinor yazdı:
    Benim dikkatimi çeken sahnelerden biri de;4.sezonda locke'un çocukluğuna gitmiştik,büyütüldüğü eve Richard Alpert (hiç yaşlanmayan adamımız)gelmişti ve locke'un hazır olup olmadığını öğrenmek için önüne bazı nesneler koymuştu.Bunlardan biri pusula biri bıçaktı...Locke bıçağı seçmişti ve alpert sinirli bir tavırla hazır olmadığını söyleyerek hızla çekip gitmişti...

Zamanda yolculuk yapıp,locke kurşunu yiyince,alpert karşısına çıktı,kurşunu çıkardı ve eline bir pusula tutuşturarak "bir daha ki karşılaşmamızda ben seni hatırlamayacağım,bana bu pusulayı ver" dedi. Acaba o pusula bu pusula mı Çözen arkidişler,beni aydınlatın
    evet aynısı
    hatta bazı sitelerde "tekrar görüştüğümüzde seni hatırlamayacağım bana pusulayı geri ver" derken kastedilen tekrar görüşmenin de çocukluğundaki görüşme olduğu söyleniyor. malum bu zaman kaymaları kronolojik sıra diye birşey bırakmadı. ama bence mantıksız çünkü o görüşmede çocuk locke da richard'ı hatırlamıyordu pusulayı vereceğini nereden hatırlasın.
    izlerken bu hiç aklıma gelmedi süpersin Pınar..
    Hanımlar bence taaa o zamanlardan gelecek için belirleme ile ilgili bir testti locke un çocukluğunda Rcihard ın yaptığı

dünkü bölümde izlediğimiz ise belkide sadece bir işaret bana pusulayı ver demesi yani ..benim merak ettiğim soru Richard neden locke a seni hatırlamayabilirim dedi?neden hatırlamasın ki daha önce ki zaman kaymasında hatırladı.....

elif74 yazdı:

Bu arada hiç Arap yokmuş gibi Irak'lı Sayid'i bir Hintliye oynatıyorlardı, sanki bu durumdan özür diler gibi Hurley'in annesi "kanepemde niye bir Pakistan'lı var" dedi
    hmm iyi yakalamışsın Elif...
    sahende yazdı:
    buldum desmondun neden özel olduğunu buldum.
    ilk zaman atlayışında diğerleri yokoldular bizim uçak kazazedelerinin kendilerini görmelerini tahmin etmiştim ama olmadı.
    Nasıl anlatsam kazazedeler kendilerini bulamadılar gittikleri zamanda ama desmond oradaydı othersler gibi o anı yaşıyordu.
    Desmond'da diğerlerinde olan bir özellik var sadece onu bulamadım.
    yani yerlisi olmadığı halde zaman atlamalarından etkilenmedi.
    Evet Şahende haklısın 'Richard' gibi diyorsun yani ve bu fark her ne ise Faraday bunu farkedecek yeteneğe sahip
    Demek bu yüzden C.W. hoşlanmıyor Desmond dan

sahende yazdı:
    ..........
    Ben hic bir sekilde guven telkin etmiyor bana siz ne dusunuyorsunuz??
    songül ben , ben'e hayranım

Ciddiyim hem oyunculuğu hem dizideki karekter olaraktan , ne olduğunu anlamanın imkanı yok.
    Sağ gösterip sol, sol gösterip sağ vuruyor.[/quote]

Şahende iki gün önce Serkana aynı şeyi söyledim inanılmaz birşey aynen şöyle dedim ;
    ya adama bakarmısın (ABC sitesinden ilk bölümün kısa parçalarını izliyordum..yanımdaydı) ses tonu bakışları ne kadar ikna edici eminim normal hayatında da böyle biri nasıl bulmuşlar rol için vs..

sahende yazdı:
    serden yazdı:
    Soru isaretleri icinde kaldim bende.

O zamanlama hesabi yapan kadin Daniel Faraday'in annesi olabilirmi ? yoksa omu?

Kasap'taki kadin daha once adada digerleri ile birlikteydi.

Hurley olmadan geri donebileceklermi?? bence bir yolunu bulup hepsini bir araya toplayacaklar ve donecekler baska sanslari yok.

Ve kesinlikle Ben ile Sayid arasinda ciddi bir sorun var.

Aaron bebegi almak icin ugrasan muvekkil kim olabiler??
    faraday'ın annesi olabilir mi evet ya olabilir, zaten desmoond ile görüşmemişmiydi o kadın daha önce.
    aron'a isteyen charles olabilir mi ki.
    of ya
    Ben hiç hatırlamıyorum o kasap kadını others olarak falan...

O kadın Faraday in annesi olabilir de...neden oxford da değil ???

aaron için gelen adamlar bence de kesin C.W nin adamları(sun ve kate arasındaki konuşmadan da bunu hissettim ben..)

Diğerlerine aynen katılıyorum

sahende yazdı:
    Bu arada beni çok şaşırtmayan diyeyim çünki gidip geldiğini biliyordum hep faraday oldu.
    Daha dharma'nın kuruluş zamanlarındaydı neler öğrendi neden şu an adadakilerle birlikte o zaman di mi.
    Şahende o sahne bence (yeraltında Dr.Marvinin ve Faraday in olduğu...yine bu adada kalanların yaşadığı bir zaman kaymasından ve Faraday in oraya ulaşma çabası (yani bir nevi flashforward aslında ama işte bir anda en başta gösterdiler..)

ya bi de aklıma ne geldi..bu claire ne yaptı acaba zaman atlamaları olurken düşünsenize bi jacob un yanında kulübede bi yok falan

ama dur ya belki jacob ona 'el vermiştir' claire de "özel" biri olmuştur

Bu kilit bir bölüm sezon 3 bölüm 8 "Flashes Before your eyes"

tekrar izlemenizi tavsiye ederim

Ms.Hawking ve Desmond arasında geçen orjinal ingilizce diyalog:

Desmond goes into a pawn shop and looks at wedding rings. A woman walks out and says, "Never done this before, have you?"
    "Is it that obvious?" Desmond says.

"I can always tell the first timers. Now then, may I ask your price range?"

"I'm not a man of means. I hope to, one day--"

She stops him and says, "I have just the thing." She pulls out a diamond shaped diamond ring. "This won't blind any queens, for sure, but it has the sparkle of life."

He picks it up and says, "I'll take it."

"I'm sorry?" she says.

"It's perfect, I'll take it."

"No you won't," she says. She puts out her hand. "Give me the ring, give it here."

"I don't understand."

"This is wrong, you don't buy the ring. You have second thoughts, you walk right out that door."

He looks at the door.

"Come on, let's have it."

"I don't know what you're going on about," he says.

"You don't buy the ring, Desmond."

"How do you know my name?"

"Well I know your name as well as I know you don't ask Penny to marry you. In fact, you break her heart. Well breaking her heart is, of course, what drives you in a few short years to enter the sailing race, which brings you to the island where you spend the next three years of your life entering the numbers into that computer until you are forced to turn that failsafe key. And if you don't do those things, Desmond David Hume, every single one of us is dead! So give me that sodding ring!"

The pawn shop woman has her hand out for the ring. "You're going to be difficult about this, I can see."

"Who are you?" Desmond asks.

"Do you like chestnuts?" She walks out.

"What?"

Outside she gets chestnuts from a vendor. She sees a man walk up the subway stairs. "That man over there is wearing red shoes."

Desmond looks to see the man in a suit with red shoes.

"So? What then?"

"Just thought it was a bold fashion choice worth noting."

"They walk over to a bench and Desmond says, "This isn't really happening, is it? I've had a concussion. You're in my subconscience. You're here to talk me out of marrying Penny. Well it won't bloody work!"

"Oh yes it will."

"No! There is no island. There is no button. It's madness, I love her, she loves me. I'm going to spend the rest of my life with her."

"No, Desmond, you're not."

Scaffolding crashes down behind them and Desmond jumps up and turns around. He sees the red shoes sticking out from under the rubble.

"Oh my God," he says, "you knew that was going to happen, didn't you?"

She nods.

"Then why didn't you stop it? Why didn't you do anything?"

"Because it wouldn't matter. Had I warned him about the scaffolding tomorrow he'd be hit by a taxi. If I warned him about the taxi, he'd fall in the shower and break his neck. The universe, unfortunately has a way of course correcting. That man was supposed to die. That was his path. Just as it's your path to go to the island. You don't do it because you choose to, Desmond, you do it because you're supposed to."

"I'm going to meet Penny in an hour. I've got a ring. She'll say yes. I can choose whatever I want."

"You may not like your path, Desmond, but pushing that button is the only truly great thing that you will ever do."

"How much for the ring?"

dırek ortadan dalıyorum .ben en basta demıstım .zamanda gerı ılerı oynamalar olacagını .

seyda&oguz yazdı:
    dırek ortadan dalıyorum .ben en basta demıstım .zamanda gerı ılerı oynamalar olacagını .
    hee 4 sezondur farkındayız

Bu dizinin en güzel bölümleri hep Desmond'lu bölümler oldu. Üstelik sürekli Desmond sen çok güzelsin sen çok özelsin muhabbeti var. Buna rağmen bu kadar az oynatılması ve yan karakter olmaktan kurtulamaması anlaşılır gibi değil. İnşallah artık bu durum düzelir.

Bu arada Faraday'ın meşhur "zaman sokak gibidir ileri geri gidebilirsin ama yeni bir sokak yaratamazsın" lafı da bütün dizinin anlamını bitirmiyor mu? Madem zamanda gidip gelmeler, ne biliyim geleceğe dönüşteki gibi olayların gidişatını değiştirmeyecek o zaman ne anlamı var ki bütün bu gidip gelmelerin?

handevrem yazdı:
    seyda&oguz yazdı:
    hee 4 sezondur farkındayız
    ama sız sezonu seyretmıs btırmıs ben ole baslamıstım .onun ıcın ortadan dalıyorum ıste :

Yok ben bu foruma da uğramayayım bir daha .
    Yahu bu anlattıklarınızın hiçbirini ben hatırlamıyorum.Bütün bölümleri hep gece seyrettim 3lere 4 lere kadar .Ondan mı hatırlamıyorum nedir.
    5. sezonun 2 bölümünü dün akşam seyrettim de ,hiç bişi bağlayamadım ben .Zaten kafam bi ileri bi geri gidiyo ,bir de dizide gidip gelemedim valla

Yorumlari okumadan yaziyorum cünkü
    yeni izliyorum firsat bulamadim valla sonra tekrar
    ugruycam bu foruma