Yaa biz mektupda yazardık değil mi?? Ortaokulda lisede ne çok mektup yazdım, başlangı. hep aynı.. bitiş de satırlarıma son verirken ellerinizden öperim v.s. gibi bir şeydi.. Ama arkdaşalrımızla mektuplaşmalarımız güzeldi doğrusu
Yaa biz mektupda yazardık değil mi?? Ortaokulda lisede ne çok mektup yazdım, başlangı. hep aynı.. bitiş de satırlarıma son verirken ellerinizden öperim v.s. gibi bir şeydi.. Ama arkdaşalrımızla mektuplaşmalarımız güzeldi doğrusu
Çok sevgili kardeşim bebişim Meral,bebisim yazdı:
Pek muhterem tinimini arkadaşlarım, nasılsınız iyi misiniz?
İyi olmanızı cenabı allah'dan diler, gözlerinizden öperim
Beni sual edecek olursanız ; iç güveysinden halliceyim. İşlere canım sıkkın, düzelmesini ümid ediyorum.
Eee daha daha nasılsınız ? havalar da iyi gidiyor
Mektubuma istemeden burada son verirken, hepinizin gözlerinden teker teker öperim.
Sağlıcakla kalın
Satırlarıma başlamadan önce (ama başladım bile ) selam eder,gözlerinden öperim.
Daha daha nasılsın? İyi misin ? Bizi soracak olursan hamdolsun iyiyiym
Satırlarıma son vermeden önce bi daha selam ederim :PPPP
Yazdığın mektuba sabah hemen cevap yazacaktım ama takıldı Pc ben de çıkmak zorundaydım kursa gittim ..
Eskiden annem böyle yazdırırdı aynen aha . 50 kere de yazsak başlar aynı böyleydi
Dur sen zahmet etme mekana bunla git )
[size=x-large]Beyhan'cım ,iyi ki doğdun ,mutlu yıllar ,nice güzel yaşlar sevdiklerinle birlikte [/size]
Bu havai Fişekler senin için
Bu pasta sana özel
Bunlar da hediyelerin
Canım Haticim çokkkkkk teşekkür ederim...
Öpüldün kocamannn
Victoria Beckham, "vicky" iken perde açardı. O yarışmanın adı neydi yahu?
3 gündür aklımda, adını bulsam araştıracağım. :-x
Seç Bakalım idi o yarışma .nerdogan yazdı:
Ama vicky değildi sanırım .Diğer sarışındı bizde perde açan
Ve o hatun Geri idi heh :PAnci yazdı:
Seç Bakalım idi o yarışma .nerdogan yazdı:
Ama vicky değildi sanırım .Diğer sarışındı bizde perde açan
Bir kelime bir işlem hala devam ediyormuş,geçenlerde rastladım,eski bir dostu görür gibi oldum valla ..
Şaka maka ciddi bilgi yarışmalarının bana çok faydası oldu gerçekten de ..[/quote]
bu yarışmaları bende hatırlıyorum ama, bide kapanma saatinde kardeşimle beraber tv nin karşısına geçer istiklal marşını dinlerdik en saygı duruşu halinde
eylulozan yazdı:
Bir kelime bir işlem hala devam ediyormuş,geçenlerde rastladım,eski bir dostu görür gibi oldum valla ..
Şaka maka ciddi bilgi yarışmalarının bana çok faydası oldu gerçekten de ..
bu yarışmaları bende hatırlıyorum ama, bide kapanma saatinde kardeşimle beraber tv nin karşısına geçer istiklal marşını dinlerdik en saygı duruşu halinde [/quote]
Tevellüt kaçtı kardeş?
Ya aklıma geldi. Şimdi karne aldı ya çocuklar, teşekkür, takdir alanlar var. Bizim zamanımızda bir de üstün başarı belgesi vardı. Takdir aldığımda oturur ağlardım.