Bana dönem sonu ortalaması hesaplamam için
8. sınıf devlet okulu ders sayıları gerek.
Lütfen bilenler yazabilir mi?
Bana dönem sonu ortalaması hesaplamam için
8. sınıf devlet okulu ders sayıları gerek.
Lütfen bilenler yazabilir mi?
türkçe-5
mat-4
fen-4
ing-4
ink.-3
tekn.-2
beden e-2
müz-1
res-1
medya(bizde seçmeli)-1 inkılap notunu katılıyormuş
din-2
bizde bunlar var
Seçmeli derslerin notu yok bizde.honan yazdı:
türkçe-5
mat-4
fen-4
ing-4
ink.-3
tekn.-2
beden e-2
müz-1
res-1
medya(bizde seçmeli)-1 inkılap notunu katılıyormuş
din-2
bizde bunlar var
Sağol Hayriye.
dün akşam e okuldan ortalamalarımız öğrendik.
devlet okulundaki ders sayıları ile çarpılıp toplam ders saatine bölerek ağırlıklı dönem sonu ortalamamızı hesaplıyoruz.
1. dönem ortalamamız 95,19
Ben de o an tam 8. sınıflardan bir iki öğrenciye sordum, söylediklerini yazdım, belki haberleri bile yoktur not almadıklarındanla_belle yazdı:
Seçmeli derslerin notu yok bizde.bizde bunlar var
Maşallah, ben de sandım ki takdir alacak mı filan diye hesap yapıyorsunuzelifgencer yazdı:
Sağol Hayriye.
devlet okulundaki ders sayıları ile çarpılıp toplam ders saatine bölerek ağırlıklı dönem sonu ortalamamızı hesaplıyoruz.
Ah takdir alıyoruz her yıl ama bu yıl derdimiz büyük.SBS deki öneminden sonra çocuklar not için herşeyi yapıyor.Hiç böyle not hesaplamamıştık..honan yazdı:
Maşallah, ben de sandım ki takdir alacak mı filan diye hesap yapıyorsunuzelifgencer yazdı:
Sağol Hayriye.
Evet artık davranış notları ble etki ediyor çok küçük bir oranda da olsa [quote]
elifgencer yazdı:
Ah takdir alıyoruz her yıl ama bu yıl derdimiz büyük.SBS deki öeneminden sonra çocuklar not için herşeyi yapıyor.Hiç böyle not hesaplamamıştık..