303. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 203253293301302303304305313353403 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.021 ile 3.030 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

He valla deden super de yani benim babam.. Ama annem mavi boncugu bol bir bayan oldugu icin herke$lere dagitmaya niyetlenince babamin kiymetini anlamadi haliyle.
    ladybug yazdı:
    HA HA HA HA

serpil-hale-hande yazdı:
    Evet , taktim Catherine baciya.. Oyel elini olunu sallaya sallaya "Hey twilight fans! Everything is cool..Rob is cool , kris is cool.Movie is cool.. diye diye agzimizin suyunu akitti.. Sonrada fos cikti iste.. Kustum ben Catherine'e ..

Anneannem hala unutamadi dedemi. Bir de ayran gonullu olmasinin etkisi var tabe.

Dedem de unutulacak adam degil yane.

serpil-hale-hande yazdı:

Anneannen yani benim oz be oz annem ama beni cok utandiriyor.Durup durup Charlie yi soruyor.. Caktirmadigini saniyor ama herkes kendisine guluyor farkinda degil..benim omrumde onun arkasini toplmakla gececek galiba..

Dedelerin superler hakikaten..Hele Charlie deden pek datluu.. dunya ahitet babamdir kendusu..

2. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Evet aynen oyle diyorum annecim.

Biyoloji sahnesi ile nasil dalga geciyorlar biliyor musun?

[quote]
    serpil-hale-hande yazdı:
    Kisacasi babandir, harikadir, bir icim sudur. Rob da onun uzantisidir.. yeme de yaninda yatdir demek istedin degilmi yavrum..

Ay ben o biyoloji sahnesinde agzini kapama sahnedinden cok hani Edward bellaya dusmani gibi bakmaya calisiyor , hani kendini SIKIYor falan ..O anda oldurucu bakislar atmaya calsiyordu ya Bellaya.. Ay ne komikti orada.. Yuz ifadesi sanki komedi filmi gibiydi de mi kizlarcim..
    ladybug yazdı:
    Rob'un oyunculugu bence super degildi bence yaaa. Iyiydi ama Biyoloji sahnesi haric.

Izleyemedim valla orayi dogru duzgun, bakamadim. Felaketti, kalbim dayanmadi.

Ama Robert = Edward o ayri yani.

3. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Aaa! yok hic bilmiyorum..Koysana buraya biz de gecelim. [quote]
    ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    Kisacasi babandir, harikadir, bir icim sudur. Rob da onun uzantisidir.. yeme de yaninda yatdir demek istedin degilmi yavrum..

Ay ben o biyoloji sahnesinde agzini kapama sahnedinden cok hani Edward bellaya dusmani gibi bakmaya calisiyor , hani kendini SIKIYor falan ..O anda oldurucu bakislar atmaya calsiyordu ya Bellaya.. Ay ne komikti orada.. Yuz ifadesi sanki komedi filmi gibiydi de mi kizlarcim..
    ladybug yazdı:
    Rob'un oyunculugu bence super degildi bence yaaa. Iyiydi ama Biyoloji sahnesi haric.

4. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

HEH HEH NAsil olsa yok burada konusalim anneannem hakkinda rahat rahat.

serpil-hale-hande yazdı:
    He valla deden super de yani benim babam.. Ama annem mavi boncugu bol bir bayan oldugu icin herke$lere dagitmaya niyetlenince babamin kiymetini anlamadi haliyle.

5. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Podcast dinliyorum da oradan biliyorum Serpil'cim,.

Robert'in o sahnede kabiz olmus olabilecegini soyleyip soyleyip guluyorlar. HA HA HA )))))))

Gercekten oyle ama kabiz olmus gibi yavrucak. HA HA HA

[quote]
    serpil-hale-hande yazdı:
    Aaa! yok hic bilmiyorum..Koysana buraya biz de gecelim.
    ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:

ladybug yazdı:

6. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

HAkikaten ya kabizli gibi ikinior rengi morariyor falan..

Sen bunu gormusmuydun bak

7. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Gordum gordum.

Guzelmis.

serpil-hale-hande yazdı:

HAkikaten ya kabizli gibi ikinior rengi morariyor falan..

Sen bunu gormusmuydun bak

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

açılın tanyanız geldi. Yokluğumda hakkımda yazdıklarınızı görmezden geldiğimi sanmayın anacım

Yorumlarınızı da dikkate alarak hafta sonu filmi izleyeceğim. Ancak kıskanç eşimin de gelmek istemesi planlarımı bozuyor gibi. Rahat bakamicim edwardıma

Tutulmada Bellanın kamp kısmındayım. Aboooo edward seni jake in kollarına atıverdi. Bir uyku tulumuna nasıl sığdınız kızz

Hayat işte akıp gidiyor. Faniler hızla yaşlanıyor Kızıl saçlarımla ortalığı yakıyorum

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

seslendirme konusu hakkinda bahsetmemisim, almanca seslendirme cok kötü degildi ama Zeynep cim farkettiysen sana bir sahneyi sormam lazim, ölüyorum meraktan sen ne dersin )
    simdi bella nin elinden zehiri cekmesi lazim gelen edward kardesimiz orda acayip bi ses tonuyla karlayil'e ( ayrica bu isim nerden cikti yahu düne kadar carlisle demiyormuyduk ona ) adini seslendigi yer neydi öyle duyduguma inanamadim, korkunctu, berbatti

birde biyolojide robert vampirden cok hafiften psikolojisi ve midesi bozuk haldeydi. onca edward sevgim, robert sevgim bile bana o sahneyi sindirtemez

stephenie nin hikayesinde ben gülümsenecek bir kac yer bulmustum masallah sinema yikiliyordu bu iste bir terslik var, coluk cocuk sinemada gülünce ben herseyi cok ciddiye mi aldim soruyorum kendime

fekatttt herseye ragmen ormanlarin, edwardin, volvonun güzeligi ile film kurtulmustur. basta.

10. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

birseyin biryerine batmis gibi KARRRRLLAAYYIILL diye bagirdi sahne dimi?? tüm sinema yikildi onu duyunca

inglizce filmdede ayni ses tonu ama, bende cok sasirdim ilk duydugumda......

ayrica bende carlisle olarak okuyordum babayi, ilk defa burada nesliden duymustum karlayil olarak okundugunu..... ne alaka anlamadim... inglizce bilen vampirellalar anlatsin bir hele..

almanca ceviri düsündügüm kadar kötü degildi ama... inglzcede orman sahnesinde ve kötü adamlardan kurtardiktan sonra volvodaki sesine bayilmistim... almancayi hemen hemen tam ses tonunu tutturmuslar

bio dersinde edcigin hali vahimdi norovirusa tutulmus sanki yavrucak, bellanin üstüne kusmamak icin kendini zor tutuyordu

en komik sahneler genelde charlie ile olan sahnelerdei bence, havaalanindan ilk aldiginda arabadaki sac uzunlugu muhabbeti, sonra tüfegini doldururken edwarddan icin gelsin bakalim dedigi sahne, sonra baloya giderken charlie ve ed ile mutfakta bekleme sahnesi, sonra ed bellaya harika görünüyorsun dediginde charlinin bakislari

en üzücü sahne bellanin evi terkederken charlinin haliydi

madem hizimi aldim birkac baska kritiktede bulunayim bari

restorandan yes/ no derken o edwardin bakislari neydi öyle yareppim, sanki gözeleriyle sinek kovaliyor yavrucak

ondan sonacima senin göz rengin kahve degilmiydi dedikten sonra freak gibi yürüyüsü edwardin

bellanin ev ziyaretinde jasperin bakislari... korkunc film seyretmis gibi fal tasi gibi acmis o gözleri, belladan ödü kopmus gibi

bellanin kolu isirildiktan sonra aci cekme sahnesi berbatti bence.... tamam aciyor anladik ama okadarda ortalik yikilmazki, gözleri yamulta yamulata, sonra edin zehiri cikarmasi, tamam yemek istiyorsun kizi anladik ama biraz insan gibi bak yahu

amaaaaaaaa herseye ragmen cok ama cok begendim filmi
    kitabi okurken hayallediklerimizi bekleyemezdik bence.....
    kitabi okumayanlar anlayamaz filmi.. onlarda okusunlar ozaman halla halla....

edward icin robertden baska bir oyuncu düsünemiyorum... aynisi jake icinde gecerli, taylor cok tatliydi
    kristin in oyunculuguda harika, ayrica cok güzel ve tatli bir kiz

ikinci filmi merakla bekliyorum.