Demetcim çok geçmiş olsun anlıyorum ,umarım en kısa zamanda ameliyata gerek kalmadan eski sağlığına kavuşursun arkadaşım...
Demetcim çok geçmiş olsun anlıyorum ,umarım en kısa zamanda ameliyata gerek kalmadan eski sağlığına kavuşursun arkadaşım...
bire bir yaşadığın zorlukları gördüm
o yüzden dahada üzgünüm ama inanıyorumki kısa zmanda
düzeleceksin
bir telefon kadar yakınım yeterki iste,sen temiz kalplisin
eminimki,biran önce sağlığına kavuşacaksın
patiğinide kendin giyeceksin
http://m.YollaYap.com/e37/8401302.jpg
Geçmiş olsun Demet
geçmiş olsun Demet...
dediğin gibi daha kötüsü de olabilirdi, inşallah ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşirsin.
Çok geçmiş olsun Demet'ciğim,
Gecmis olsun Demet,kullandigin elinin zarar gormesi gercekten kotu olmus,umarim iyi gelismeler olur,ameliyata gerek kalmadan iyilesebilirsin.
Çok üzüldüm yaaaa. Önceki dorumunu görmemişim ilk duydum.
Çok çok geçmiş olsun. Çabucak iyi ol inşallah. Seni şu an en iyi barış anlıyacaktır. (oğlum)
Geçmiş olsun Demet. Aynısı benim başıma gelmişti. Düşerken, kendimi koruyayım derken, parmak ters dönmüştü. Çok zordur bilirim. Alçı,atel, hiçbir şey fayda etmedi bana. 1.5 -2 yılda tam olarak düzeldi. Dr 'um keşke kırılsaydı, daha çabuk iyileşirdin demişti. Ben de senin gibi hiçbir şey yapamaz halde idim. Düşün artık oğlumun üstünü dahi değiştiremiyordum. Kabus gibiydi. Ama çok şükür zamanla düzeldi. Çok ters bir hareket yapmazsam, ağrılarım olmuyor.
Ay Demet'cim cok uzuldum ya.
Gecmis olsun cok.
canım benim ya cok gecmis olsun. ameliyatsiz halledilebilir umarim
acil sifa diliyorum