Öpücük ikonu Burçin'im, cadım.harry_potter yazdı:
Sihir alemindeki çocuk istismarına da hayır Muggle Türkân'ım
Öpücük ikonu Burçin'im, cadım.harry_potter yazdı:
Sihir alemindeki çocuk istismarına da hayır Muggle Türkân'ım
Yazik Vernon Abiye, sen onu da kullanilmis bir pacavra misali bir yere atarsin...
Ote yandan, adamin onune yagli yemekler, tatlilar filan surdukce askiniz arar, hos olur.
Iyi secim, iyi...
harry_potter yazdı:
Accio Çete
Komşudan bağlanıyorum yine.
Keyfiniz nasıl cadılar.
Merlin'in donunu aşk meşk ve kilo sorunlarınızla meşgul etmeyin.
Ayrıca ben erkeğimi buldum Merlin'in sakalı'na şükürler olsun. Vernon Enişte
Aşkolsun ben bu güne kadar hiçbir erkeğimi atmadım hep cadılar çaldı.
İspatı çok basit. Çağır Tonks ile Ginny'i. Lilly sen de söyle kocana veritaserum getirsin döksün şunları ağzına.
Vernon'um, evimin büyücüsü, biricik narin aşkım
Ayrıca hiç söylemiş miydim bilmiyorum ama artık nedense büyü dünyasını hiç sevmez oldum. Artık herhangi bir büyü yapmıyorum. Vernon'ımla muggle muggle mutlu mesut yaşayıp gideceğiz. Vernon'umun ablası gelecek bize sizleri de bekliyorum
Baykusla mektup yolladim sana gecen ama kayboldu baykus Fleurcan.
Narglelardan supheleniyorum.
harry_potter yazdı:
Accio Çete
Komşudan bağlanıyorum yine.
Keyfiniz nasıl cadılar.
Merlin'in donunu aşk meşk ve kilo sorunlarınızla meşgul etmeyin.
Ayrıca ben erkeğimi buldum Merlin'in sakalı'na şükürler olsun. Vernon Enişte
Smyrna yazdı:
Kaynatıyor musunuz yine cadılar?
Mucksss..
Hem de nasil Turkan.
Sana da yolliycem bu iksirden soz.
Merlin korusun.
Ask insani pardon cadiyi ne hale sokuyor yahu!
harry_potter yazdı:
Ayrıca hiç söylemiş miydim bilmiyorum ama artık nedense büyü dünyasını hiç sevmez oldum. Artık herhangi bir büyü yapmıyorum. Vernon'ımla muggle muggle mutlu mesut yaşayıp gideceğiz. Vernon'umun ablası gelecek bize sizleri de bekliyorum
Sen buyu dunyasindan uzaklasinca beynin de sulanmis anlasilan...harry_potter yazdı:
İspatı çok basit. Çağır Tonks ile Ginny'i. Lilly sen de söyle kocana veritaserum getirsin döksün şunları ağzına.
Diger cadilar caldi
Veritaserum sana gerekli biz degil
Sizlerle tum baglanti yollarimda bir terslik var,onun disinda hersey yolunda,ozledim sizi
Aramiza internet girdi Cho'm.
Buyu yapalim toplasip.
Biz de seni ozledik, obur taraf olmadi mi hala?
Fleur cadisi icin endiseleniyorum Tonks.
Bir haller oldu, Mugglelara takilmaya basladi.
Eb®u yazdı:
Sen buyu dunyasindan uzaklasinca beynin de sulanmis anlasilan...harry_potter yazdı:
Diger cadilar caldi
Veritaserum sana gerekli biz degil