Valla ben küçük bir çevrede yetiştiğimden üniversiteye gidene kadar ne makyajdan nede makyaj malzemelerinin ne olduğundan haberdar idim kısacası üniversite çağlarında makyaj yapmaya başladım
Valla ben küçük bir çevrede yetiştiğimden üniversiteye gidene kadar ne makyajdan nede makyaj malzemelerinin ne olduğundan haberdar idim kısacası üniversite çağlarında makyaj yapmaya başladım
lise yıllarında (özellikle son sene) yüzümdeki sivilcelere sinir olup,annemin fondöteninden gizlice sürerdim.
Hani öyle çok fazla da değildi sivilceler ama takmıştım işte kafayı.
Her seferinde İngilizce öğretmenim uyarırdı.
Çok da severdi beni.Yapma kızım,geçicek onlar diye.
Ben yine aynı ben.
Hep sürdüm,hala da sürerim.(yazın hariç)
Olmazsa olmazlarım arasında.
Bir de rimel.
Bizim oralarda makyaj yapan kızlara iyi bakılmazdı.Tabii yapan genç kızlarda bilinçsiz ve boyaya batmış gibi olduğundan büyüklerimiz hııııı derlerdi.Beeen liseden sonra yapmaya başladım.Ama nasıl sadece ruj ve göz kalemi o kadar.....
Önce Hoşgeldin
Ben hala yap(a)mıyorum. Ya da beceremiyorum. Ama Tuna'nın (büyük oğlumun) dediğine göre arkadaşları bile bana göre daha makyajlı geziyorlarmış!
Yorumu sen yap.
Bende lise yıllarında başladım makyaj denirse göz kalemi şeffaf rimel ve parlatıcı ruj,şu andada aşırı olmamak şartıyla makyaj yapıyorum, saçlarımada ilk defa bu sene gölge yaptırdım.Kızımda umarım genç kız olunca yapar şimdi bile anne yuju sür bana diyor,bakalım ne yapacağız.
Kajal : Goz kaleminin daha dayaniklisi..Yani ozellikle lens kullananlar icin tavsiye edilen, parfumsuz, akmayan (ya da gec akan) keceli makyaj kalemi diyebiliriz sanirim..
Buradan bakabilirsin..
url=http://www.ascashop.com/tr/product_detail.asp?PID=B1F5EEED1E1CF61E&cP=prd]http://www.ascashop.com/[/url]
Not. image ekleyemedim..uzgunum
Verdiğin bilgi için teşekkürler ..
Aslında fiyatı bayağı hesaplı gözüküyor. Eh kullanımı da rahatsa, alınabilir ...
Not : Bu arada Hülya özleden cevaplamıştı, ona da burdan teşekkürler ...
soruyu gec gördüm
80 yillarda karakalem cok kullanilirdi göz altina ve üstüne sürülürdü
iste o kalemden
simdi ise pek düzenli makyaj yaptigim söylenemez en iyisi permanent makup yaptirip kurtulmak
simdi bu ne diyenler icin kalici makyaj dövme gibi
Kalıcı makyaj olayı aslında fena değil, yani uygulanabilir. Özellikle dudak, göz ve kaş için ..
Dudak :
Göz :
Kaş :
Üniversiteye başladığım sene arada bir yapardım çok nadir yapardım şimdi ise çok sade yaparım sevemem makyajı fazla