ben yeni yeni anne olmaya hazırlanan iki aylık hamile bir öğretmenim.doğumda istanbuldaki en güvenilir hastane hangisidir?
ben yeni yeni anne olmaya hazırlanan iki aylık hamile bir öğretmenim.doğumda istanbuldaki en güvenilir hastane hangisidir?
Ben Alman Hastanesini tercih ettim doğumda. Çünkü çok güvendiğim doktorum orada. Ve çok memnun kaldım.
BEN HER İKİ DOĞUMUMU "ACIBADEM HASTANESİ"NDE YAPTIM,ÇOK MEMNUN KALDIM,EN ÖNEMLİSİ DOKTOR ASLINDA VE TABİKİ EKİP,GERİSİ BOŞ.
hosgeldin ben bi hastane tavsiyesinde bulunamiyacim orda dogum yapmadim hayirli dogumlar dilerim
Merhaba, Ben İstanbul Academic Hospital'da yaptım. (Marmara Üniversitesinin Özel Vakıf Hastanesi). Doktorum, Marmara Üniversitesi profesörlerindendi. Dolayısıyla iki alternatifim vardı: Marmara Üniversitesi ve Academic Hospital. Daha rahat olur diye Academic'i seçtim ve çok da memnun kaldım. Üstelik diğer özel hastanelerden (Acıbadem, Amerikan vs.) çok daha uygundu fiyatı. Genelde ilk önce doktorunu seçiyorsun ve O'nun yönlendireceği hastanelerden birini tercih ediyorsun. Sana keyifli ve sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Sevgiler,
Ben doğumumu İ.Pakize Tarzı hastanesinde yaptım.Çünkü çok güvendiğim ve çok sevdiğim sevgili doktorum orayı tavsiye etmişti.
Bu işlerde en önemlisi doktor aslında,gerisi çokta önemli değil.Bence önce doktorunu seçmelisin.Benim doktorumu tavsiye ederim.
Dr.Aylin KERİŞ / Nişantaşı
Sana sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.
Sevgili Ozge,
Iyi ve guvendigin bir doktorun olduktan sonra icin rahat olsun. Doktorlar hastalarini hastahane konsunda yonlendirip bilgi veriyorlar zaten.. Hamileliginin basindan itibaren tek bir doktorun hamileligi takibi onemli Ayrica benden oneri tahlil ve ultrason sonuclarini duzenli olarak bir dosyada muhafaza etmen.
Herhangi acil bir durumda doktorun tatil, ya da toplantida vs. oldugunda bu dosya ve notlar oldukca onemli. Umarim saglikli, rahat bir hamileleik donemi geciri yavruna kavusursun. Stresten uzak dur ve bol bol su ic
Hastahane konusunda da doktoruna guvenmeni oneririm...
Bence hastaneden önce güvenilir bir doktor bulmak çok önemli. Diğer yazan arkadaşlarda bu konuda yazmış. ,
İnsan doktoruna güvendikten sonra hastane ikinci derecede önem kazanıyor.
Benim doktorum Florance Nightingale (yanlış yazmış olabilirim) de idi ilk doğumu orda yaptım. Gayet iyi idi. Ama şimdi doktorum Birgül Sarıkamış Amerikan Hastanesine geçti. 18 Ekim' de bende Amerikan Hastanesi'nde doğum yapmayı planlıyorum.
Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Doktorunun anlaşmalı olduğu bir hastane vardır zaten. Benim önerim herşeyi ile tam teşekkülü bir hastane olmasına özen göster. Doğumda her şey yolunda ise sorun olmuyor ama bir problem olduğunda bunu çözebilecek ekip ve hastane çok önem kazanıyor.
Kolay bir doğum dilerim.
Emine
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi önemli olan doktorunuzun güvenilir olması.
Ben İstanbul Memorial Hastanesinde doğum yaptım ama, benim tercihimde öncelik sevgili doktorum Cihangir Yılanlıoğlu idi.
Hayırlı doğumlar diliyorum size.
Sevgiler,
Hülya Cerit