Evde tost yapımı!
Evde tost yapımı!
Eski ütümü atmamıştım, bu amaçla kullanayım bari! Tost makinam yoktu, boşuna almayayım!
Canımsın yaaa teşekkürler ama ben tost yapmayı biliyorumki,makinamda var ama değişik çeşitlerini bilmiyorum kübra teyzesi mina değişiklik istiyo ver
değişik tost şeklinin tarifini hemen yapalım çilek
kızımla havada soğuk bugün burdayız mina duymasında çok ısrar etmezse dışarı çıkartmicammm
benim tost makinam yok attım. ama eski ütüm de yok ne yapcaz şimdi
Sen onu bunu bırak da, bana Samsun pidesi yollayıver azıcık! Canım çekti şimdi.saara-yıldırım yazdı:
Canımsın yaaa teşekkürler ama ben tost yapmayı biliyorumki,makinamda var ama değişik çeşitlerini bilmiyorum kübra teyzesi mina değişiklik istiyo ver
kızımla havada soğuk bugün burdayız mina duymasında çok ısrar etmezse dışarı çıkartmicammm
ben de istiyorum
RüyA yazdı:
Sen onu bunu bırak da, bana Samsun pidesi yollayıver azıcık! Canım çekti şimdi.saara-yıldırım yazdı:
Aynur tost yapamıyor muymuş yoksa!
Değişik tost yapamıyormuş.Esra_Aytekin yazdı:
hee yapamıyormuş.Esra_Aytekin yazdı:
bizden yardım istedi
Ne ayıp ne ayıp!yildiz_hatun yazdı:
hee yapamıyormuş.Esra_Aytekin yazdı:
bizden yardım istedi
Konuştursaydın tost bilgini Beyza.