Yıllarca tadını bilmediğim halde sevmediğim o kadar çok şey vardı ki!
Pırasa, patlıcan, kereviz, lahana.
Ama tadına bakınca kereviz hariç hepsini çok sevdim.
Diğer taraftan, hala işkembe ağzıma sürmedim ve sürmeyi de düşünmüyorum.
Yıllarca tadını bilmediğim halde sevmediğim o kadar çok şey vardı ki!
Pırasa, patlıcan, kereviz, lahana.
Ama tadına bakınca kereviz hariç hepsini çok sevdim.
Diğer taraftan, hala işkembe ağzıma sürmedim ve sürmeyi de düşünmüyorum.
ıstakoz,karides,ahtapot,vs,bu çeşit ürünler asla yemem.
Bak seeen! Gaz yapar, kaygısı olmalı.Eda_Duru yazdı:
kuru fasulye ve bulgur pilavu hiç denemediğim halde bana kötüymüş gibi geliyor....sushi çok güzel ya herkese tavsiye ederim yeterki iyi yapılan bir yer olsun
RüyA yazdı:
kuru fasulye ve bulgur pilavu hiç denemediğim halde bana kötüymüş gibi geliyor....sushi çok güzel ya herkese tavsiye ederim yeterki iyi yapılan bir yer olsun
İlk ve son kez yediğinde burda patladı gitti zavallıcıkRüyA yazdı:
Arasına meyveli yoğurt tadı verilmiş krema konan bisküviler.
O yoğurtları da sevmem zaten.
Yer elmasını çiğ olarak yedim. İtici bir tadı yoktu. İşkembe ve paça çorbası, sirke, şarap hiç tatmadığım ve tatmayı düşünmediğim şeyler.
Bazı sakatatları da yemiyorum.
Deniz ürünlerini yemezdim ama eşim sevdirmeyi başardı.
seni yemekteyiz programına alalım yeşim farkedilir bir yarışmacı olursun kesin.ama senin yemek pişirmeylede aran yoktu demi.bu arada yer elmasını bende denememiştim eşim çok sever ısrarıyla çiğ olarak yedim fena değil ama bir dahada yemedim.yemediğim şeye gelincede karides istakoz ve ahtopot gibi deniz ürünleri yemedim yemeyide asla düşünmem....Yeşim_Yıldırım yazdı:
Ben yediklerimi saysam daha kolay olacak Adını beğenmem yemek, seklini beğenmem yemem, kokusunu beğenmem yemem, hiçbir neden yoktur sevmemişimdir yine yemem
Düşündümde hiç öyle sevmediğim şey yok
Mesela kimileri karides,kalamar,kokereç,işkembe demiş ben onları yerim mesela
Bu arada benim bir arkadaşım var asla pirinç yemiyoo
Düşünsenize pirinçten yapılan hiç birşeyi ağzına sürmüyoo ,pirinçunuda dahil buna...
2008 senesinin son gunlerinde bugune kadar tadina bakmadigim nadir seylerden biri olan salyangozu denedim...yedim yani..
soslu olarak fena degil ama sossuz gitmiyor meret..