716. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 7.151 ile 7.160 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Harry Potter filmlerinde Lucius Malfoy karakterini canlandıran Jason Isaacs yeni filmi Good‘ un tanıtımı esnasında kendisiyle yapılan bir ropörtajda Harry Potter’dan da kısaca bahsetti. Konuşmadan alıntıları aşağıda okuyabilirsiniz.

”Dizginelenemeyen bir eğlence,” diyor Isaacs Harry Potter filmlerinde Malfoy karakterini canlandırmaktan bahsederken. Bir an için Malfoy’un ”Saflık” konusuna olan takıntısından bahsetti ve ”aslında doğru, politik bir taraf seferberliği” dedi ama daha sonra ”bu konunun ciddi tarafına bakmak istemem.” diye ekledi. ”Çok eğlenceli. Benim için çocuklarımın oynadığı oyunları oynamak gibi bir fırsat.”

”Gerçekten çok komik anlar yaşıyoruz sahneleri çekerken,” diyor Isaacs, Richard Harris, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes ve tabiki Harry rolündeki Daniel Radcliffe ile olan sahnelerden bahsederken.

Son filmin ikiye bölünmesi hakkında ise şunu söyledi: ”Bence yanlış bir fikir.”

Son olarak da şunları söylüyor: ”Aslında 10 film olmalıydı, böylece bütün hayatım boyunca bunu yapabilirdim.”

Geçtiğimiz günlerde gösterime giren yeni filmi The Tale of Desperaux ile son zamanlarda gündemde olan Emma Watson’dan ropörtajlar gelmeye devam ediyor. Melez Prens ve Ölüm Yadigarları filmlerinden ve ünlü olmaktan bahsettiği bu yeni ropörtajı haberin devamında okuyabilirsiniz.

Ünlü olmanın en iyi ve en kötü yanları nelerdir?

En iyi yanı Harry Potter’a dahil olmak, 6 yaşındaki bir çocuğun elini sıkarak onu mutlu edebilirsiniz, bu kadar basit. Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolay hale geldi benim için. Bu yüzden devam ettim ve hep şöyle düşündüm: ‘ Tanrım, ne kadar şanslıyım ki insanlar beni gördüklerinde bile mutlu oluyorlar!’ Bu gerçekten harika.

Ünlü olmanın olumsuz yanı ise özel hayatınıza giren meraklı davetsiz misafirleriniz oluyor. Bazen bununla baş etmek zor oluyor. Bu sizi gerçekten korumasız bırakabiliyor.

Harry Potter filmlerinin diğer başrol oyuncusu Daniel Radcliffe’a olduğu gibi hayranlarının büyümeni istemiyor olmaları gibi bir durumun var mı?

Peter Pan gibi.. Evet sanırım var. İngiliz basınının bunu silkip atması biraz zaman alacak. Adımın geçtiği her başlıkta büyüler, süpürgeler, cadılık ve diğer şeyler örnek gösteriliyor. Bu yüzden zaman alacak. Filmler kitaplar insanlar tarafından çok sevildi ve bitmesini istemiyorlar. Sonuna gelmek istemiyorlar ama ne yazık ki ben büyüyorum. Sonsuza dek küçük kalmayacağım.

Bir sonraki Harry Potter filmi için neler söyleyeceksin?

Daha çok romantik komedi gibi; içinde aşkla ilgili çok şey var. İçerdiği komedi bence çok güzel. Ve bu filmde gerçekten komedi var. Harry ile Ginny’nin ilk öpüşmeleri aralarındaki ilişkiyi gerçekten geliştiriyor.

Harry Potter’ın son filmini çekmek konusunda neler hissediyorsun? Bu konuda duygusal mısın yoksa artık zamanının geldiğini mi düşünüyorsun?

Tabiki de bu konuda duygusalım çünkü hayatımın yarıdan fazlasında Harry Potter vardı. Film ekibi benim ikinci ailem gibi. Bu yüzden çok duygusal olacak. Ama aynı zamanda heyecanlıyım da çünkü Harry Potter bittiğin de diğer projelerle de ilgilenebileceğim. Yeni birşeyler yapmak için hazırım.

Hiç düşündün mü Harry Potter olmasaydı hayatın nasıl olurdu?

Hayatımın çok büyük bir bölümünde Harry Potter olduğu için onsuz bir hayatı hayal etmek gerçekten çok zor. Bazen hayatımın basit olmasını istiyorum, hatta çoğu zaman, ama dünyadaki en şanslı kızmışım gibi hissediyorum.

Bir sonraki kariyer mücadelen ne olacak?

Sanırım sonsuza dek Hermione olacağım. En büyük mücadelem ise insanları başka biri olabileceğime ikna etmek olacak.

Kaynakça

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ben elimdekileri bitireyim alacagim bunlari Ginny'm.

Ne zaman gelecekmis kitaplar?

Fleur kitaplar bunlar, biliyorsun bunlari sen.

harry_potter yazdı:
    Harry'nin okul kitapları mı? Şu konuyu tekrar yazar mısın Ginny?

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:

Kitap 356 sayfa Ginny. Cok degil ama surukleyici olmadigi icin uzun suruyor.
    ehh gene fena degilmis 356 sayfa.....
    ben heyecanla harrynin okul kitaplarini bekliyorum, cumartesi elime gecer herhal.

4. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Jason Isaacs'a bayiliyorum. Her seferinde Harry Potter filmlerinden bahsederken ne kadar eglendigini ve zevk aldigini soyluyor.

Gozleri parliyor ve heyecenlaniyor.

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Bir yeni fotograf.

Slughorn Klubu bulusmasinda Hermione ve Neville.

Noel Partisinde Luna, Vampir Sanguini ve baska bir vampir. Daha once gormustuk bunu.

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Harry, A History daha akici olmaya basladi benim icin. YAzarin J.K. Rowling ile ilk tanistigi yeri okudum.

Bundan oncesi de ilgincti. Harry Potter hayran dunyasi ile ilgili bilmedigimiz bir suru seyden bahsetmis.

Aşkolsun Lilly, 715. sayfaya baksaydın benim bu fotoğrafı koyduğumu görürdün

ladybug yazdı:
    Bir yeni fotograf.

Slughorn Klubu bulusmasinda Hermione ve Neville.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)Doğum Günün Kutlu Olsun Draco!

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI İKİ ÖLÜMYİYENİNDEN BÜYÜĞÜ İYİ Kİ DOĞDUN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU
    HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY
    HAPPY BIRTHDAY DRACO

Seni seviyoruz Draco, tüm hayatın Felix içmişsin gibi geçsin.

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)Doğum Günün Kutlu Olsun Draco!

harry_potter yazdı:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI İKİ ÖLÜMYİYENİNDEN BÜYÜĞÜ İYİ Kİ DOĞDUN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU
    HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY
    HAPPY BIRTHDAY DRACO

Seni seviyoruz Draco, tüm hayatın Felix içmişsin gibi geçsin.
    heppi böstey draco eren

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

cuma ödedim hemen, pazartesi para bankada olursan saliya hemen gönderirim diye söz verdi kadin noel nedeniyle uzun sürdü biraz, yarin elimde olur insallah kitaplar lillycim

fleurcan türkiyedede ciktimi bu kitaplar?
    burada 2005 de cikmis ama sadece 1 baski yapilmis galiba, satilmiyor artik, ebayden arttirmada aldim ikisinide, hemde cok ucuk bir fiyata ama elimde degil sahip olmaliydim bunlara