Yanindaki hatunu tanidiniz mi? Yemeyenin malini yiyorlar iste? Kristen de tombalakla kapi onlerinde pipo tutturedursun gerzek..
Yanindaki hatunu tanidiniz mi? Yemeyenin malini yiyorlar iste? Kristen de tombalakla kapi onlerinde pipo tutturedursun gerzek..
Canım benim... Kısa saç da çok yakışmış. Maşallah boy,pos,endam süper. Dikkat ettim bak bu çocuk kendi işini kendi yapıyor hep, yardım beklemiyor Sabah sabah içim açıldı yahu
siraya gir, biz kac aydir bite me edwIIrd bite me dewIIrd diye yirtiniyoruzidilara yazdı:
hosbuldukefab yazdı:
aramıza hoşgelcin canumidilara yazdı:
ufff bugun nasil gececek edward i okumadan yarin midnight sun i alicam meric ten bugun nasil gecer yarabbimmmm yoksa gidip yeni ay i mi satin alsam acilen dukkanlar acikken
midnight sun i cok sevmedim .. turkcesi de cok karisik ama yutarak okuyorum
bite me edward
bisiy yapmiycam yahu, azicik oynuycam sadece, gerci laurent yemegimle oynamayi yasakladi banaSerendipity yazdı:
Ben bu cocugun saclarini ozledim, uzatsin yine...
Cek elini masum cocugun uzerinden, Perez.
Zey.neP yazdı:
ahhhhh ahhhhh
nikki degilmi bu??serpil-hale-hande yazdı:
Ay cok iclenmissin kiyamam.
Arkadas onlar arkadas.
Yanlis anliyorsun hemen.
serpil-hale-hande yazdı:
tabiki de arkadaşlar hele başka bişey olsunlar öhö öhö neyseladybug yazdı:
Arkadas onlar arkadas.
Yanlis anliyorsun hemen.
serpil-hale-hande yazdı:
çok tatlı olmuş bu ya yirim ben onu yirim
saçlarda çok yakışmış.
filmi izledim dayanamadım geçenlerde.
ya bu çocuk nekadar güzel bakiyo ya hele bide dudaklarını
büzerek gülümsemiyo mu bitiyorum
eşim duymasın çatlar kıskançlıkta çatırt diye
Iclenirim tabii. Gecenlerde alisveristeyken dergileri karistiriyordum Life anda style dergisiydi galiba "Twilight da ask ucgeni belki de dortgeni " diye baslik atmislardi..
Guya Nikki Rob dan ck hoslaniyormus fakat Rob Kristene takintiliymis ama bu arada Kristen de tombalaga asikmis. diye geciyordu..
NIkki de boyle arkadas ayagiyla yakinlasip sonra isi pisirmesin de .BUldu tabii lokum gibi kuzuyu. :roll:ladybug yazdı:
Arkadas onlar arkadas.
Yanlis anliyorsun hemen.
serpil-hale-hande yazdı:
noldu bellacım kıskandın mı