419. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 319369409417418419420421429469519 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.181 ile 4.190 arasındakiler gösteriliyor.

kısa bir hatırlayalım:)

[size=medium]Daniel Faraday (Jeremy Davies)[/size]
    Oxford Üniversitesi’ nde öğretim görevlisidir. Fizikçidir. ABD’li aktör Jeremy Davies tarafından canlandırılmaktadır. Bu karakter, 4. Sezonun ilk Bölümünde diziye dahil olmuştur. Kendisi özellikle zaman konusunda çalışmalarını yoğunlaştırmıştır.

1996 yılında Desmond Hume ile tanışmıştır. Uçağın düştüğünü televizyonda görünce duygulanmıştır. Bunun sebebi bilinmemektedir. (Fakat, Desmond Hume 2004′teki bu kazayı, 1996′da buluştuklarında ona söylemiş olabilir.) Kahana adlı tekneyle adayı arayan ekiptedir. Adayı bulduklarında Charlotte Staples Lewis, Miles Straume ve pilot Frank Lapidus ile birlikte adaya helikopterle gitmişlerdir. Amaçları Ben’i bulmaktır.

[size=medium]Miles Straume (Ken Leung)[/size]
    İlk olarak 4. sezonun 2. bölümü olan “Confirmed Dead” adlı bölümde görülmüştür. Charles Widmore tarafından Ben Linus’u yakalamakla görevlendirilen ekiptedir.

4. sezonun 4. bölümünde Ben Linus’a kendisine 3.2 milyon dolar (neden 3.2 milyon dolar istiyorsun sorusuna cevap vermemiştir) verdiğinde kendisinin öldüğünü, Ben’in peşindeki insanlara söyleyeceğini ifade etmiştir. İkili arasındaki konuşmalar, Ben ile Miles’ın daha önceden birbirlerini tanıdıklarını göstermektedir. Fakat yine de asıl kişisel amacının ne olduğu belli değildir. 4. sezonun son bölümünde bota binmemiş ve adada kalmıştır.

[size=medium]Charlotte Staples Lewis (Rebecca Mader)[/size]
    Rebecca Mader tarafından canlandırılan Charlotte kurtarma ekibinin bir üyesidir. 4. sezonda diziye girmiş ve adaya paraşütle indikten hemen sonra John Locke’ın grubuyla karşılaşmıştır.
    John Locke onu esir almış fakat Sayid Charlotte’u Miles ile değiş tokuş ederek Jack’in grubuna getirmiştir. Aksi tavırları kazazedelerin ona güvenmesine engel olmuştur. Kore dili bilmektedir. Kurtarma ekibine mısırda yaptığı kazı çalışmalarında dharma simgesi bulmasıyla katılmaya karar vermiştir. Çocukluğunu adada geçirmiş olma ihtimali yüksektir.

Re: 5.Sezon Tanıtım Karpostalları

kartpostallarında "ajira airways" dikkat çekiyor, daha öncede yazılmıştı bu konu galiba, yani hava yolu şirketi mi bu acaba, hani onları geri götürecek olan. Birde "The Fray" klibindede görünmüştü, hatırlatayım dedim

şu an dizi izliyorum terminatör ve heroes, (lost başlayana kadar çerezlik).
    Yarın yazdıklarının hepsini tek tek okuyacağım şule, çok teşekkrler.

benşmde bir gözüm Heroes'da, Terminatörü sevmedim ama, Pazar akşamları eşimin Cnbc-e gecesi, mecbur onuda seyrediyorum
    sahende yazdı:

shushu yazdı:
    benşmde bir gözüm Heroes'da, Terminatörü sevmedim ama, Pazar akşamları eşimin Cnbc-e gecesi, mecbur onuda seyrediyorum
    sahende yazdı:
    bu bahsettiğimiz her iki dizide de geçmiş ve gelecek arasında mekik dokuyor kahramanlar, allah allah çok tanıdık geldi bana

Re: Damon ve Carlton’ dan Kaçamak Cevaplar…

shushu yazdı:
    5. sezon prömiyeri ikinci sneeak peak’i ile beraber yayınlanan videoda, Damon Lindelof ve Carlton Cuse hayranlardan gelen bazı sorulara cevap veriyorlar. Tabiki tatmin edici değil… Buyrun;

* Benjamin “Hepiniz geri dönmek zorundasınız” dediğinde tam olarak kimleri kastettiğini açıklamamışlar. Sadece Jack, Hurley, Sayid, Sun, Kate ve Aaron mı, yoksa Frank, Walt ve Ji-Yeon da bunlara dahil mi?

*Dizideki en üzücü anın Charlie’nin ölümü olduğunu söylemişler, bunu bininci kez söylüyorlar. Tamam bizim içinde öyle ama giden gelmiyor maalesef. Geliyor mu yoksa?

*3. sezonda Diğerleri’nin inşa ettiği ve Sawyer ve Kate’in yapımında bir süre çalıştığı pistin önemi konusunda Damon önemsiz, Carlton ise 5. sezonun önemli bir parçası demiş. Ben çoktan unutmuştum o pisti.

*Kara Duman Dharma adaya gelmeden önce adada varmış. Büyük ihtimalle daha önce sözünü ettikleri eski medeniyetlere bağlıyacaklar bunu.

*”Jacob adanın kalbi mi? Adayı taşıyarak onu mu korudular?” sorusuna, dizi ile ilgili yeni planlarının bu olduğunu söyleyerek cevap vermişler.

Paylaşan : Ginsberg

Benjamin adaya hepsinin geri dönmesini söyledi, buna tabutta yatan locke da dahildi.
    Aron'un da dönmesi gerekiyordu, bu durumda ne oluyor peki aron'un dönmesini ne claire ne de claire'in babası istiyor, özellikle aron'un adadan ayrılması için ellerinden geleni yaptılar.

Bu durumda acaba claire ve babası jacop ile de görüştüklerine göre adada 3. bir drup fdaha mı var.
    Biz ben'i jakop'a hizmet ediyor sanarken acaba jacop 3. bir grubun lideri mi.

Neden ben ile jakop konuşuyorlar, fakat tek ters durum dediğim gibi aron'un adadan özellikle gönderilmesini istediler di mi, peki adaya dönmesini de benjamin istiyıor bu durumda aynı grupta olamazlar.

shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    valla ben onlara hiç takılmadım ghost whisperer ve two and a half man seyrediyorum)ve tabiki avrupa yakası

Re: Damon ve Carlton’ dan Kaçamak Cevaplar…

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    5. sezon prömiyeri ikinci sneeak peak’i ile beraber yayınlanan videoda, Damon Lindelof ve Carlton Cuse hayranlardan gelen bazı sorulara cevap veriyorlar. Tabiki tatmin edici değil… Buyrun;

* Benjamin “Hepiniz geri dönmek zorundasınız” dediğinde tam olarak kimleri kastettiğini açıklamamışlar. Sadece Jack, Hurley, Sayid, Sun, Kate ve Aaron mı, yoksa Frank, Walt ve Ji-Yeon da bunlara dahil mi?

*Dizideki en üzücü anın Charlie’nin ölümü olduğunu söylemişler, bunu bininci kez söylüyorlar. Tamam bizim içinde öyle ama giden gelmiyor maalesef. Geliyor mu yoksa?

*3. sezonda Diğerleri’nin inşa ettiği ve Sawyer ve Kate’in yapımında bir süre çalıştığı pistin önemi konusunda Damon önemsiz, Carlton ise 5. sezonun önemli bir parçası demiş. Ben çoktan unutmuştum o pisti.

*Kara Duman Dharma adaya gelmeden önce adada varmış. Büyük ihtimalle daha önce sözünü ettikleri eski medeniyetlere bağlıyacaklar bunu.

*”Jacob adanın kalbi mi? Adayı taşıyarak onu mu korudular?” sorusuna, dizi ile ilgili yeni planlarının bu olduğunu söyleyerek cevap vermişler.

Paylaşan : Ginsberg

Benjamin adaya hepsinin geri dönmesini söyledi, buna tabutta yatan locke da dahildi.
    Aron'un da dönmesi gerekiyordu, bu durumda ne oluyor peki aron'un dönmesini ne claire ne de claire'in babası istiyor, özellikle aron'un adadan ayrılması için ellerinden geleni yaptılar.

Bu durumda acaba claire ve babası jacop ile de görüştüklerine göre adada 3. bir drup fdaha mı var.
    Biz ben'i jakop'a hizmet ediyor sanarken acaba jacop 3. bir grubun lideri mi.

Neden ben ile jakop konuşuyorlar, fakat tek ters durum dediğim gibi aron'un adadan özellikle gönderilmesini istediler di mi, peki adaya dönmesini de benjamin istiyıor bu durumda aynı grupta olamazlar.
    Şahende en son yayınlanan buraya eklediğim Sneak Peak i hatırlıyormusun hatta Şule Tamamını Türkçe olarak yazdı..aslında Benjamin dönmesi gerekenleri sayarken aarondan bahsetmiyor şimdi bu benim düşüncem; Kate aaronu güvenli bir yere birine emanet edecek bence aaron adaya dönmeyecek....

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    bu bahsettiğimiz her iki dizide de geçmiş ve gelecek arasında mekik dokuyor kahramanlar, allah allah çok tanıdık geldi bana
    Delüüleer)

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    Delüüleer)
    hem delü hem de kıskançlar.
    heroes ın önceki bölümlerini seyretmedim, daha güzeldi diyorlar, ben geçen sezonun son bölümünü bir de bu sezonun 2 bölümümü seyrettim .
    Önüne gelen herkes özel güçlere sahip olmaya başladılar bakalım nasıl bağlayacaklar, hoş bırak dağınık kalsın daha iyi diyorum içimden o da ayrı.