268. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 168218258266267268269270278318368 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 2.671 ile 2.680 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

serpil-hale-hande yazdı:
    BURADAN SONRASI SPOILER ICERIR

E neydi o cocugun adi..HAni adadan getirmislerdi N..... ile asliyordu ama ismini hatirlayamadim.Hani babasi vampirdi de begendigi kadinlarla iliskiye girip bir suru cocuk yapiyordu.. Kizkardesleride vardi bunun..

O cocuk 150 yildir 18 yasinda gozukuyordu degil mi..Edward dan bile yasli olduguna inanamislardi hicbirisi..Ve N... e ninde onun gibi surekli 18 yasinda kalacagina cok sevinmislerdi..

ben yukari mesajimda dalga geciyorum ama isin asli da bu.. Jacob ve N....e bir sure sonra ayni yasta kalacaklar. Tabii bir de su var. YA Jacob bir sure sonra kurt adam olmayi birakip notmal yasam surmeye devam etmek isterse ne olacak.. Hani kurt adam olmayi birakinca yaslanmaya basliyorlar ya.. O zaman da sen mi isirip vampire cevirecen adamini.
    ladybug yazdı:

Aslinda var ya merak ediyorum. Jacob yaslanmayacak kurt adam oldugu icin ya bence Nessie'de yaslanmayacak bir sure sonra o yasta kalacak :roll:

serpil-hale-hande yazdı:
    Himmm otoriteyi kurma zamani geldi.>

Sevgili kizim N...e bana bak.Ayagini denk al.o cocuk sana gore cok bebek yuzlu..Simdi sen bebeksin anlamzsin ama iki yil icinde buyuyecen serpileecen.. eee nolacak sonra.. Onun yaninda sana nenenmi oglum bu diyecekler..

Bakiniz: bella Edward vampir yapacan yapmayacn kavgasi esnasinda sarfedilen sozler.
    Beni birakip kurt adamliktan vazgecmes Jacob'im anneeeee!.

2. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Twilight' tops Aussie box office

Tuesday, December 16 2008, 10:22 GMT

By Alex Fletcher, Entertainment Reporter
    'Twilight' tops Aussie box office

Vampire romance Twilight has climbed to the top of the Australian box office chart.

Catherine Hardwicke's movie moves up nine places and knocks Baz Lurhmann's Australia into second.

DreamWorks' Madagascar: Escape 2 Africa enters at three, while musical romance Rab Ne Bana Di Jodi charts at seven.

Other new entries include Gil Kenan's adventure City Of Ember at nine and Woody Allen's Vicky Cristina Barcelona at ten.

The top ten in full:

1. (9) Twilight - $3,559,039
    2. (1) Australia - $1,843,720
    3. (-) Madagascar: Escape 2 Africa - $1,537,590
    4. (2) High School Musical 3: Senior Year - $1,115,443
    5. (3) Quantum Of Solace - $1,048,823
    6. (4) Four Christmases - $785,206
    7. (-) Rab Ne Bana Di Jodi - $131,475
    8. (5) Big Stan - $85,443
    9. (-) City of Ember - $83,813
    10. (-) Vicky Cristina Barcelona -$76,007

3. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Yuhhhh!!!

O kadar yazdim soyeleyecegin tek sey bu mu kuduruk kizim.

Seni birakmasi ne mumkun o suluk sevgilinin. Ben de boytle bir kurtulusumuzun olacagina ihtimal vermiyorum da olursa siye seyettiydim.
    ladybug yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    BURADAN SONRASI SPOILER ICERIR

E neydi o cocugun adi..HAni adadan getirmislerdi N..... ile asliyordu ama ismini hatirlayamadim.Hani babasi vampirdi de begendigi kadinlarla iliskiye girip bir suru cocuk yapiyordu.. Kizkardesleride vardi bunun..

O cocuk 150 yildir 18 yasinda gozukuyordu degil mi..Edward dan bile yasli olduguna inanamislardi hicbirisi..Ve N... e ninde onun gibi surekli 18 yasinda kalacagina cok sevinmislerdi..

ben yukari mesajimda dalga geciyorum ama isin asli da bu.. Jacob ve N....e bir sure sonra ayni yasta kalacaklar. Tabii bir de su var. YA Jacob bir sure sonra kurt adam olmayi birakip notmal yasam surmeye devam etmek isterse ne olacak.. Hani kurt adam olmayi birakinca yaslanmaya basliyorlar ya.. O zaman da sen mi isirip vampire cevirecen adamini.
    ladybug yazdı:

Aslinda var ya merak ediyorum. Jacob yaslanmayacak kurt adam oldugu icin ya bence Nessie'de yaslanmayacak bir sure sonra o yasta kalacak :roll:

serpil-hale-hande yazdı:
    Himmm otoriteyi kurma zamani geldi.>

Sevgili kizim N...e bana bak.Ayagini denk al.o cocuk sana gore cok bebek yuzlu..Simdi sen bebeksin anlamzsin ama iki yil icinde buyuyecen serpileecen.. eee nolacak sonra.. Onun yaninda sana nenenmi oglum bu diyecekler..

Bakiniz: bella Edward vampir yapacan yapmayacn kavgasi esnasinda sarfedilen sozler.
    Beni birakip kurt adamliktan vazgecmes Jacob'im anneeeee!.

4. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Gayet kisa ve oz sekilde yazdim annecim daha ne yazayim.

Jacob beni birakip kurt adamliktan VAZ-GEC-MES

serpil-hale-hande yazdı:
    Yuhhhh!!!

Seni birakmasi ne mumkun o suluk sevgilinin. Ben de boytle bir kurtulusumuzun olacagina ihtimal vermiyorum da olursa siye seyettiydim.

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Babanla bu konuyu tekrar konusma vaktim geldi anlasilan.. :roll: Ben simdi cikiyorum kzuucugum..Baban kan corbasi istedi onu yapacam..Sende biraz Jasper ve Emmet amcalarinla oyna.. Jacob gelmeyecekmis , malum. Basi casting kampanyasiyla dertteymisde.
    ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    Yuhhhh!!!

6. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Babam bana kiyamas hic annecim, bilmiyor musun sanki.

Ona bir dokundum mu tamamdir.

Gorusuruz sonra.

serpil-hale-hande yazdı:
    Babanla bu konuyu tekrar konusma vaktim geldi anlasilan.. :roll: Ben simdi cikiyorum kzuucugum..Baban kan corbasi istedi onu yapacam..Sende biraz Jasper ve Emmet amcalarinla oyna.. Jacob gelmeyecekmis , malum. Basi casting kampanyasiyla dertteymisde.
    ladybug yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    Yuhhhh!!!

7. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Kristen Stewart roportaji:

Who do you hang out with when you are at home?

My friends are actors. My best friend is Nikki Reed, who is also in Twilight. And my boyfriend, Michael Angarano, is also an actor. I never thought I would date an actor, but he’s my best friend. I’ve known him since I was 13 years old. I live in the Valley. I’m sort of a typical Valley Girl. We just sit around and play guitar and watch movies and hang out.

Devami burada

8. sanitrim Hurriyet haberi

hay ben bu ceviriyi yapanin.

9. Re: sanitrim Hurriyet haberi

Vaaaaaaaaaaaaaaay!

Ceviri hakkinda ayni seyi yazacaktim.

Soyad yanlis, olayin nerede oldugu yanlis.

Bir kere sokakta olmadi o olay.

Hey yareppim!

serpil-hale-hande yazdı:

hay ben bu ceviriyi yapanin.

10. Re: sanitrim Hurriyet haberi

Taylor ile roportaj yapmislar. BAkiniz ne demis: Agirlik calisiyormus, kilo almis daha da alacakmis. Yeni yonetmen ile Cuma gunu bulusacakmis.

"I have been working out. I've been working out since the day we finished filming 'Twilight.' I just weighed myself today; I've put on 19 pounds," the noticeably larger Lautner told us, promising that he'll be big enough to fit Stephenie Meyer's physical description of Jacob Black in "New Moon" when cameras begin rolling in 12 weeks. "I'm guaranteeing Weitz 10 more [pounds] by filming. I get to meet Chris on Friday, in two days, so I'm excited. I'm going to have lunch with him."

Devami burada