Edwardsiz bu dunyayaaaaaaa
Yaziklar olsuuuuuuun
Ben ne yaptiiiiiimm
oyy bu kopardi iste..
Yaziklar olsuuuuuuun
Ben ne yaptiiiiiimm
oyy bu kopardi iste..
sen sus bella , herkese mavi boncuk o ne öyle. Sıcak mı seversin soğuk mu önce ona karar verserpil-hale-hande yazdı:
Yaziklar olsuuuuuuun
Ben ne yaptiiiiiimm
oyy bu kopardi iste..
bu midnight Sun ı ben de istiyorum ya.medip yazdı:
[Yeni ay'ın bende, sırada o var..
Ama bunu çok beğendiysen bir de bunu seversiniz tarzında bir öneri ile Twilight'ın Edward gözü ile anlatımı olan Midnight Sun'ı da veririm sana, teksir olarak
efab yazdı:
sen sus bella , herkese mavi boncuk o ne öyle. Sıcak mı seversin soğuk mu önce ona karar verserpil-hale-hande yazdı:
Yaziklar olsuuuuuuun
Ben ne yaptiiiiiimm
oyy bu kopardi iste..
fatma cim
serpil de benim gibi soguksevergil.
nasil anlamadin hayret)
midnight sun bende var mail adresini ver göndereyim
mevhibe bu rüya bitmezladybug yazdı:
Batsin bu dunyaaaaaaa, bitsin bu ruyaaaaaaaa........serpil-hale-hande yazdı:
Tiksinilmeyecek gibi degiliz ki.. Halimize bakan direkman tiksinir. Tiksin yavrim benimyerime de tiksin.
nerden nereye geldik bakarmisin, arabesk dünyasindan ne kadar etkilenmisiz. türki$ twilight sevgisi böyle bisi olsa gerek...
Rüyalarda bulusuruz,
Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz
Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz
Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile
Gözümüz yaş dolsa bile ...
devamini siz getirin
Sibelcim sen Edwarr mıydın be Eğer edwardsan nasıl soğuk seviyorsun? Gittin bi ılık buldun kendineS!BEL yazdı:
efab yazdı:
Yaziklar olsuuuuuuun
Ben ne yaptiiiiiimm
oyy bu kopardi iste..
fatma cim
serpil de benim gibi soguksevergil.
nasil anlamadin hayret)
midnight sun bende var mail adresini ver göndereyim
Midnight sun ı kitap olarak almak istiyorum canım sağol. Yatarak okumayı tercih ediyorum da
efab yazdı:
quote]Sibelcim sen Edwarr mıydın be Eğer edwardsan nasıl soğuk seviyorsun? Gittin bi ılık buldun kendine
Midnight sun ı kitap olarak almak istiyorum canım sağol. Yatarak okumayı tercih ediyorum da
valla bulursan banada gönder
midnight sun basilmadi, üstelik yarim kalan bir kitap ( o bile sayilmaz aslinda )
sen bilirsin
sicak soguk meselesine gelince beni edward olak istemedi bu vampir hatunlar
halbuki ben neller vad etmistim, edward'a rakip olacaktim. neyse kendi düsen aglamaz.
demek kitabı yok ha o zaman hemen yazayım malimiS!BEL yazdı:
efab yazdı:
quote]Sibelcim sen Edwarr mıydın be Eğer edwardsan nasıl soğuk seviyorsun? Gittin bi ılık buldun kendine
valla bulursan banada gönder
midnight sun basilmadi, üstelik yarim kalan bir kitap ( o bile sayilmaz aslinda )
sen bilirsin
sicak soguk meselesine gelince beni edward olak istemedi bu vampir hatunlar
halbuki ben neller vad etmistim, edward'a rakip olacaktim. neyse kendi düsen aglamaz.
Hem bellayı koruma bakem Sibel. O ,hem jacop a hem edward a mavi boncuk dağıtıyor
ahh ahh Edward beni göreydi
Sst sen su bakim..kiskancliktan bana camur atiyon farketmedim sanma.. Ben jacoba mavi boncuk dagitmadim bi kere..Sen drduncu kitabi oku ondn sonra cik karsima.HIH!
Fatmacim Sibel yorulmasin MIDnight sun in turkcesi bu forumun basinda var.Indirip okuyabilirsin.efab yazdı:
Hem bellayı koruma bakem Sibel. O ,hem jacop a hem edward a mavi boncuk dağıtıyor
ahh ahh Edward beni göreydi