AH CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Geldimi peşpeşe gelir...
Bende bu aralar yaptığı iyiliğin ardından ağlar oldum. Amabenimki vefasızlıktan, iyiliği hak etmeyenlerden...
AH CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Geldimi peşpeşe gelir...
Bende bu aralar yaptığı iyiliğin ardından ağlar oldum. Amabenimki vefasızlıktan, iyiliği hak etmeyenlerden...
Seyhan, bosuna vicdan azabi cektiginin farkindasin degil mi? O yasli adam, carpma aninda senin ile ayni reflekse gosteremeyip, cok daha kotu yaralanabilirdi...
Uzuntunu anliyorum, ancak oturmasaydi daha iyi olacakti diye de birsey yok.
Uzme kendini
Sana da ayrica cok cok gecmis olsun
Dusunme oyle,once hepinize gecmis olsun.Ayakta kalsa daha kotu birsey olmayacagini garanti edemezsin ki,olacak oluyor sonucta.Allah beterinden saklasin.
seyhan geçmiş olsun arkadaşım.
bu arada ne kadar iyi bir insansın.
çok geçmiş olsun öncelikle .
ama neolur kendinizi suçlamayın.olucağı varmış
benimde başıma gelmişti. minibüslerde yan kısımlarda sedir olur ya orada oturuyordum(okul servisinde)
araba boştu. arkadaşım bana 5 dakika boyunca yalvardı orada oturma gel yanıma diye. bende dayanamadım gitiim yanına oturdum.
yaklaşık 1 dakika sonra kalktığım yerden bir araç minibuse girdi. eğer orada oturuyor olsaydım ya ölmüştüm yada felç kalmıştım. allah korudu. olacağı varmış.
allah beterinden saklasın
cok gecmis olsun oncelikle akacak kan damarda durmazmis lafi geldi aklima sen yer vermesen bu seferde kolu belki SIKIsacakti amcanin yasli oldugu icin kemikleri daha hassas oldugundan belki daha kotu olacakti.
Herseyde vardir bir hayir uzulme lutfen cok gecmis olsun tekrar.
birde söyle düşün
sen yer vermemiş olsaydın ayakda zaten zor dur amca yere kapaklanacakti yaşllarda kemikler cabuk kırılır düşme ile kırılabilir.
aslında cok buyuk bır iyilik etmiş oldun. üzülme
seni anliyorum ama sakin üzülme herseyde vardir bir hayir bence ayakta kalsaydi daha kötü yaralanabilirdi allah korusun. sen en dogrusunu yaptin.
Sen olması gerekeni yapmışsın.
Ağzının kanamasını kendine mal etme bence.
Yer vermeseydin, ayakta olsaydı belkide daha büyük sorunlarla karşılaşacaktı.
Bence amcayı kurtardın. Herşey anlık seçimlerden ibaret..
Geçmiş olsun.