Benim yavrular bayıldı filme arkadaşlar.
Zaten birincisini de pek seviyorlardı.
Ben de seviyorum.
Yavrularınızı götürmediyseniz henüz,götürün derim.
Benim yavrular bayıldı filme arkadaşlar.
Zaten birincisini de pek seviyorlardı.
Ben de seviyorum.
Yavrularınızı götürmediyseniz henüz,götürün derim.
Gün sayıyorduk zaten
Geldiğinin 2. günü babası ile birlikte gitti Edip.
Şimdi Cars'ın yolunu gözlüyoruz.
Bööööööööööööööööö
Dün gece eşimle birlikte başlayıp da eşimin uyuması sonucu yalnız izlemek zorunda kaldığım ve filmin sonuna doğru tırsaklığımdan ışıkları açmak zorunda kaldığı filmdir kendileri
Stefan King'in romanından uyarlanma 2007 yapımı korku gerilim filmini türden hoşlananlara tavsiye ederim.
Ben genelde aradığım taz değildir ama tufaya geldim gibime geldi.
ayrıntı
Ailece seyredilebilecek guzel bir film, ben cok sevdim.
Son kisminda cocuklar korkabilir, biz kapatmak zorunda kaldik.
Prensesi oynayan aktris cok iyi.
“Enchanted”ta, peri masallarındaki ülkesinden kötü ruhlu kraliçe (Susan Sarandon) tarafından kovulduktan sonra kendisini günümüz Manhattan sokaklarının katı gerçekliğinde bulan güzel prenses Giselle’nin (Amy Adams) öyküsü anlatılır.
Peri masallarının büyüleyici dünyasında mutlu bir şekilde yaşayan güzel prenses Giselle, kötü ruhlu kraliçenin gazabına uğrar. Aniden içine düştüğü yeni ve zorlu çevresinde hiçbir şeyin peri masallarındaki “sonsuza kadar mutluluk” kavramına uygun işlemediğini görünce şok olur.
Kısa süre sonra yardımına gelen yakışıklı bir dul avukatla (Patrick Dempsey) tanışınca hayata ve sevgiye bakış açısı değişmeye başlar. Ancak peri masallarındaki mükemmel prense de (James Marsden) evlilik sözü vermiştir. İki arada bir derede kalınca içtenlikle merak etmeye başlar: Hikaye kitaplarındaki tarzdaki bir romantizm, acaba gerçek dünyada varlığını koruyabilecek midir?
www.sinema.com
Richard Gere pek bir yaşlanmış valla Yine polisiye bir filmle karşınızdayım çok beğenmemekle beraber, yağmurlu bir günde, battaniye altında cips eşliğinde seyredebileceğiniz türden.
Tür : Dram / Gerilim / Suç / Gizem
Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008
Yönetmen : Wai-keung Lau
Senaryo : Hans Bauer , Craig Mitchell
Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak
Müzik : Guy Farley
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular
Richard Gere (Erroll Babbage) , Claire Danes (Allison Lowry) , KaDee Strickland (Viola Frye) , Ray Wise (Bobby Stiles) , Russell Sams (Edmund Grooms) , Avril Lavigne (Beatrice Bell)
Yıllarca cinsel suç işleyenleri yakalamaya çalışmakla ruhunda derin yaralar açılmış paranoyak ajan, bir yandan ajandasındaki suçlulardan biri tarafından kaçırıldığına emin olduğu bir kızı bulmaya çalışırken, bir yandan da kendi iç dünyasına karşı savaş vermektedir. Yanında çalışmakta olan Claire, bir yandan işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmeye, bir yandan da amirini kanunun yanında tutmaya çalışmaktadır.
Kuzuların Sessizliği ve Se7en gibi toplumun kıyısında kalmış kişiler üzerine gelişen gerilim filmlerinin yolundan giden THE FLOCK, Hong Kong’lu yönetmen Andrew Lau’nun ilk İngilizce filmi.
Equilibrium (İsyan)filmini izlemeyenler için tavsiye edebilirim. Konusu kısaca şöyle:
"Fazla yakın olmayan bir gelecekteyiz. İnsani duygular prozium adlı bir ilaç sayesinde tümüyle yasaklanmıştır. Her şey faşist bir düzenin parçası halindedir. İnsani duygulara sahip olan herkes öldürülmektedir. John Preston adlı bir rahip /ajan bu ilacın insanlara dağıtımından sorumlu biridir. Ancak kendisi bir gün ilacını almayı unutur ve kendisinde de var olan insani duyguların açığa çıktığını görür. Artık kendisi sistemin bir savunucusu değil, düşmanı olmuştur."
Film, konusu itibariyle François Truffaut'nun 1966 yapımı "Fahrenheit 451" filmine de benziyor. Filmin görsel olarak Matrixvari bir havası da var.
Bu nasıl sarışın 1
---------------------
Rüzgar gibi geçti
---------------------
Tehlike çemberi(dizi)
---------------------
Çarlinin melekleri(dizi)
------------------------
Özel Bir Kadın / Pretty Woman
------------------------------
Tom reader /lara croft
İzlemiştim ve bu forumumda da fimle ilgili düşüncelerimi paylaşmıştımbilgistan yazdı:
Equilibrium (İsyan)filmini izlemeyenler için tavsiye edebilirim. Konusu kısaca şöyle:
"Fazla yakın olmayan bir gelecekteyiz. İnsani duygular prozium adlı bir ilaç sayesinde tümüyle yasaklanmıştır. Her şey faşist bir düzenin parçası halindedir. İnsani duygulara sahip olan herkes öldürülmektedir. John Preston adlı bir rahip /ajan bu ilacın insanlara dağıtımından sorumlu biridir. Ancak kendisi bir gün ilacını almayı unutur ve kendisinde de var olan insani duyguların açığa çıktığını görür. Artık kendisi sistemin bir savunucusu değil, düşmanı olmuştur."
Film, konusu itibariyle François Truffaut'nun 1966 yapımı "Fahrenheit 451" filmine de benziyor. Filmin görsel olarak Matrixvari bir havası da var.
James Bond (Quantum of Solace)...Yeni izleyebildik, guzeldi, tavsiye ederim.
Passengers(yolcular)
Genç terapist Claire Summers, hocası tarafından korkunç bir uçak kazasından sağ kurtulan beş yolcuya danışmanlık yapmakla görevlendirilir. Böyle güç bir görev alan Claire’in yaşadığı zorluklar, yardım elini reddeden ve kazayı bahane ederek ona açık açık kur yapan Eric’le karşılaşınca kat be kat artar. Claire Eric’le arasında mesleğinin gerektirdiği mesafeyi korumaya çabalarken, diğer hastalar kazaya dair –ve havayolları şirketinin resmi açıklamalarıyla çelişen— ayrıntıları anımsamak için mücadele vermektedirler.
Havada gerçekleşen olası bir patlamayla ilgili anıları suyüzüne çıktığında, yolcular gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaya başlarlar. Claire bu olayda havayollarının parmağı olduğundan şüphelenmektedir.
Gerçeği açığa çıkarmaya kararlı olan Claire’in git gide içine çekildiği komplo ve Eric’le giderek derinleşen ilişkisi, kaderin şiddetli bir oyunuyla birbirine karışacaktır.
İlk başlar biraz duragan,sonrasında biraz hareketlenme oluyor.Aman aman bir film olmasa da izlenir.Daha önce izlediğimiz 6.His ve Diğerleri gibi filmlerle benzerliği var.