Bu sabah saat 6'da kalktım geceden açtığım çamaşır makinesini kapatayım diye banyo tarafına yöneldim.Anaa birde ne göreyim bizim dış kapı açılmış O an kalbimö
in duracağını hissettim o kadar korktum ki.Allaha şükür ki bende alışkanlıktır,gece olsun gündüz olsun kanca hep takılıdır.Biz depremden sonra kapıları kilitlelemeye başladık;fakat kancayı her duruda mutlaka takarız.
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama kapımız açılmıştı.. Hemen erolu kaldırdım zavallımda ne olduğunu anlayamaz durumda"belki kapıyı iyi kapatmamış olabliriz"diye beni teselli ediyo
Off daha sonra yattım;ama ne yatış göüzme uykumu girer..Bir ara dalmışım rüyamda canomu gördüm Ama nasıl gördüğümü unuttum,sadece güzel bir rüyaydı o kadar
Günaydın bu arada herkese
az önce komşum geldi..sabah saat 6 gibi 2 kişinin apartmanda kapıları kurcaladığını komşumun bağırması üzerine kaçıp gittiklerini söyledi.Aman tanrım ya kapı açık olsaydı içeri girselerdi düşünmek bile istemiyorum
Allah razı olsun Gülsen ablamdan off pislik şeyler gebertsen sen suçlu duruma düşüyorsun ;şu pisliklerden en zamqan kurtulacağız