Gurur duyuyorum oglumla
harry_potter yazdı:
İmzamı gördünüz mü kızlar? Daniel'de çocuk istismarı ile ilgili imza kampanyamıza destek olup imza topluyor
Gurur duyuyorum oglumla
harry_potter yazdı:
İmzamı gördünüz mü kızlar? Daniel'de çocuk istismarı ile ilgili imza kampanyamıza destek olup imza topluyor
Ginny benim kitap 109 sayfa sonunda ki tesekkur yazisini eklememistim.
Bir de ilk sayfada " Hermione Granger tarafindan orijinal kitaptan cevirilmistir" gibi birsey yaziyor.
Cok hosuma gitti.
Eline saglik Hermione, zahmet oldu sana da.
Türkçe kitabı kesin daha kalın olur ben size söyliyeyim. Deathly Hallow ile Ölüm Yadigarları arasında tam 25 sayfa vardıladybug yazdı:
Ayy gene buldu kendine gurur duyacak birşey
ladybug yazdı:
Gurur duyuyorum oglumla
harry_potter yazdı:
tesekkür yazisiyla bizimki 110 sayfa naberrladybug yazdı:
gerci 1 sayfasi bos :roll:
Aldi de satilan HP takvini aldim geldim az önce.
-Ocak ayinda Snape var arka planda snapenin evi görünüyor, cok üzgün bakiyor, tüm ocak ayi ona bakip bakup bunalimlara girecegim..
-subat ayinda sulughorn var, elinde bir sise felix felicis ile arka plandada harry görünüyor.
-mart ayinda genc tom riddel ve yaptigi psiko resimler var.
-nisanda luna var, o meshur komik gözlüklü resmi, elinde asasi ile bir resim birde harry ile sulughornun partysine giderken galiba....
-mayisda yine sulughorn ve harry, ve bezoars yazisi var, ama neyle iligli oldugunu bilmiyorum... acilen kitabi okumaliyim yine cok seyler unuttum.
-haziran ron var quidditch macini kazandiktan sonraki partide.
-temmuzda gazete okuyan hermione var.
-agustosta yine ron, asik bir halde
-eylülde yine ron quidditch maci öncesi quidditch formasi ile.
-ekimde dumbeldore ve harry var, memories siseleri arka planda.
-kasimda draco var elinde bir beyaz kusla, arka plandada bir kafes, cok üzgün duruyor
-veeee aralikta ginny ve harry
Saylanmas o zamanZey.neP yazdı:
gerci 1 sayfasi bos :roll:
Fotogralarini cekip koyabilirsin her ay
Snape'ime iyi bak. Uzgun olmasi normal.
Bezoar bir tas, her turlu zehrin tedavisinde kullaniliyor. Kurbanin agzina tikiveriyorsun. Aynen HArry'nin Ron'un hayatini kurtardigi gibi.
Hatirladin mi simdi?
Zey.neP yazdı:
-Ocak ayinda Snape var arka planda snapenin evi görünüyor, cok üzgün bakiyor, tüm ocak ayi ona bakip bakup bunalimlara girecegim..
-mayisda yine sulughorn ve harry, ve bezoars yazisi var, ama neyle iligli oldugunu bilmiyorum... acilen kitabi okumaliyim yine cok seyler unuttum.
hatirlamadim bezoar kecinin midesinde bulunan tas diye biliyorum sadece....ladybug yazdı:
Fotogralarini cekip koyabilirsin her ay
Snape'ime iyi bak. Uzgun olmasi normal.
Bezoar bir tas, her turlu zehrin tedavisinde kullaniliyor. Kurbanin agzina tikiveriyorsun. Aynen HArry'nin Ron'un hayatini kurtardigi gibi.
Hatirladin mi simdi?
Zey.neP yazdı: