229. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 129179219227228229230231239279329 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 2.281 ile 2.290 arasındakiler gösteriliyor.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Gulhan, oldurdun beni.

gülhan.e yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Ay gulhaaan yapip yapip yemeliyimi diyorsun yani.
    gülhan.e yazdı:
    S!BEL yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    S!BEL yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    Hmmm olsam mı acaba
    sen beni dinle Tanja ol, cok sugary bir hatun vampir.,
    hem sen edward'a yakin olmak istemez misin, ne isin var angela filan.
    esas oglanin yamacina gelmelisin
    Sibel'cim benim mizacıma ters Tanya ne o öle canım Angela hanım ev kızı hem edwart onu da arkadaş olarak seviyo oda yeter bana
    sen bilirsin ölümlü olmayi seciyorsun, oysaki Tanja devlet gibi vampirella. koskoca klani var.

neyseee etraf bana baygin hatunlarla dolu ne mutlu bana,
    herkesler sacimin bir teline, gözümün kasinin kivrimina hasta.
    bir gülü$üm yeter, Bella bunlari okumasin tabi.
    Ayy yok zaten ben vampir olmaktan tırstım arkadaşlar,dünyanın bin türlü nimeti var ve hiç birini yiyemiyorsun saman gibi geliyo tadı benim gibi iştahlı bir kadına yakıştıtamıyorum bir türlü
    ay valla bugünde hiç üşenmedim gözleme yaptım,iki çeşit hemde biri soğanlı biri peynirli

2. Re: New Moon Afisleri

yeni ay 2008 den cok once yazildi..2006 falan.
    medip yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Onlar gercek afis dgeil Meric. Izleyicilerin yaptigi amator afisler. Kendilerince tarih eklemisler..Cekimler mart ayinda baslayacak. Bir anlami yok yani.
    medip yazdı:
    New Moon'un afişlerindeki 01.01.08 de ne ola ki?
    Çok tutarsız sallamışlar öyleyse, 2008 geçeli 1 sene oldu demeli bu yeni yetmelere.

(not: Yeni ay 2008'den önce yazılmadı, di mi?)

3. Re: New Moon Afisleri

Re: New Moon Afisleri

Jacob'in annesi kim yahu?

Dunur Renee, basina beyzbol topu mu carpti?

harry_potter yazdı:
    Yok ben bile senin kadar uçarı olamadım kızım. Gidip Esme'nin gelini olan sensin ben değil. Ki nenenin nenesi bile Esme'ye gelin olur ya neyse

Sadede geleyim. Ben bilmem kimin seni vampir yapıp yapmadığını. İlk kitaptan beridir vampirlerle dolaşıyor musun dolaşmıyor musun?

Ben asıl senin kurtadam arkadaşının annesine kılım ya neyse. Asıl işim kayınvalidenle değil Jacop taraflarıyla

serpil-hale-hande yazdı:
    Annecim beni kendinle karistirma rici edicim.. Bugune kadar evde akli bir karis havada olan tek kisi sen, analik rolunu ustlenen de bendim..Benim gibi olgun bir kizdan akli bir karis havada diye bahsetmen ne ayip.. Seviyorum ben onu , bunu kabullensen iyi olur artik..hem sen nerden biliyon edwardin beni vampir yaptigini.
    harry_potter yazdı:
    efab yazdı:
    reene hanım reene hanım asıl senin kızın yapıştı kaldı edwardcıma
    Merhaba Jessica. Bana kalsa hemen sana vermiştim Ed'i ama ah şu aklı bir karış havada kızım yok mu?

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Aman cok cenesiz bu kiz..V....i yi de yola getirir allah bilir.. Onun gevezeliginden bikip kacar giderler bak benden soylemesi..Bu isi halledersek biz hallederiz.. Tuuturmus jacob da Jacob..ne varsa o kil torbasinda.
    Serendipity yazdı:
    N....e mi?

Onu V.....i islah etsin...

serpil-hale-hande yazdı:
    Son sahneyi sevdim annecim. Gelecek kitaplarin / filmlerin onunu acik birakmislar iyi olmus..Dizi film havasinda bitmis..merakla bekliyoruz diyoruz napalim. :roll:

Evet seninle biryerlerde tartisalim annecim. hem su kizin durumunu da konusmamiz lazim..iyice yoldan cikti bu cocuk..
    Serendipity yazdı:
    Amanin, Isabella'm Swan'im...

Seyretmis de gelmis filmleri.

Dun sen aklimdaydin, "Su anda sinemadadir, beyzbol sahnesini seyretmistir, sunu bunu seyreiyordur." diye dusundum.

Son sahneyi sevdin mi gelincigim?

Spoiler'siz tartisalim soyle senle bir yerlerde gulum.

6. Re: New Moon Afisleri

S.. yu jacob in annesi sandi sanirim.. O diger kurt cocuklarin annesi sevgili annecigim ReneeS.. cigim.
    Serendipity yazdı:

harry_potter yazdı:
    Yok ben bile senin kadar uçarı olamadım kızım. Gidip Esme'nin gelini olan sensin ben değil. Ki nenenin nenesi bile Esme'ye gelin olur ya neyse

Sadede geleyim. Ben bilmem kimin seni vampir yapıp yapmadığını. İlk kitaptan beridir vampirlerle dolaşıyor musun dolaşmıyor musun?

Ben asıl senin kurtadam arkadaşının annesine kılım ya neyse. Asıl işim kayınvalidenle değil Jacop taraflarıyla

serpil-hale-hande yazdı:
    Annecim beni kendinle karistirma rici edicim.. Bugune kadar evde akli bir karis havada olan tek kisi sen, analik rolunu ustlenen de bendim..Benim gibi olgun bir kizdan akli bir karis havada diye bahsetmen ne ayip.. Seviyorum ben onu , bunu kabullensen iyi olur artik..hem sen nerden biliyon edwardin beni vampir yaptigini.
    harry_potter yazdı:
    efab yazdı:
    Merhaba Jessica. Bana kalsa hemen sana vermiştim Ed'i ama ah şu aklı bir karış havada kızım yok mu?

Acimasiz davranmissin, evet.

Ben de oyle yaptim, onun icin benim kocam Edward'a gicik.

medip yazdı:
    Size bugünkü Twilight maceramızı anlatayım
    Göz doktorunda sıra bekliyoruz, Edip'e hazır hastaneye gelmişken tam kan tahlili falan mı yaptırsak diye konulyuroduk eşimle, bana dedi ki "sen dayaanmazsın şimdi edip'ten kan alınırken görmeye".
    Evet, haklısın, dayanamam, ben bir vampirim ne de olsa, uzakta durmamda fayda var, dedim..
    Ay, sen de iyice olaya girdin haa, eminim Edward'a benzemiyorum diye üzülüyorsundur bile, diye sitem etti kocacım.

Çok mu acımasız davrandım acaba

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Hic...

Ezilecek haberi yok, kil torbasi tarafindan.

Arto, Marto bunun cenesinden kacmak icin yeraltinda gizleniyorlardir bak.

serpil-hale-hande yazdı:
    Aman cok cenesiz bu kiz..V....i yi de yola getirir allah bilir.. Onun gevezeliginden bikip kacar giderler bak benden soylemesi..Bu isi halledersek biz hallederiz.. Tuuturmus jacob da Jacob..ne varsa o kil torbasinda.
    Serendipity yazdı:
    N....e mi?

Onu V.....i islah etsin...

serpil-hale-hande yazdı:
    Son sahneyi sevdim annecim. Gelecek kitaplarin / filmlerin onunu acik birakmislar iyi olmus..Dizi film havasinda bitmis..merakla bekliyoruz diyoruz napalim. :roll:

Evet seninle biryerlerde tartisalim annecim. hem su kizin durumunu da konusmamiz lazim..iyice yoldan cikti bu cocuk..
    Serendipity yazdı:
    Amanin, Isabella'm Swan'im...

Seyretmis de gelmis filmleri.

Dun sen aklimdaydin, "Su anda sinemadadir, beyzbol sahnesini seyretmistir, sunu bunu seyreiyordur." diye dusundum.

Son sahneyi sevdin mi gelincigim?

Spoiler'siz tartisalim soyle senle bir yerlerde gulum.

serpil-hale-hande yazdı:
    S.. yu jacob in annesi sandi sanirim.. O diger kurt cocuklarin annesi sevgili annecigim ReneeS.. cigim.
    Serendipity yazdı:

harry_potter yazdı:

serpil-hale-hande yazdı:
    harry_potter yazdı:
    efab yazdı:
    Charlie carpmis renee'yi sil bastan belli ki,s..'ya dis bilemis

10. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Artolarin yaninda bir kiz vardi Edwarda salidiriyordu.. Kimdi o .. Beli o bununla basedebilir ama dokunurum dedi mi milet tirsiyor kardesim.
    Serendipity yazdı:
    Hic...

Ezilecek haberi yok, kil torbasi tarafindan.

Arto, Marto bunun cenesinden kacmak icin yeraltinda gizleniyorlardir bak.