sahende yazdı:
shushu yazdı:
bak şimdi ben zenciydi diye hatırladım bu ismi, araştırdım, daoğru hatırlamışım.
John locke asansör sahnesi dışında, Hurley'i deli hastanesinde ziyarete de gelmişti. Bu adam Charles'ın değil, Richard'ın adamı değilmiydi????
sahende yazdı:
shushu yazdı:
da babası adada öldürüldü dediğin gibi, demek göstermelik bir mezarlık yapıldıda, Locke'un ne işi var orada. Ayrıca bu others'lar geleceği biliyorlar, nasıl oldu da zenci amcanın vurulmasına göz yumurlar
Haklı olabilirsin Şahndecim, Locke burda öldürülmüş olabilir.
sahende yazdı:
shushu yazdı:
Oahu Mezarlığında geçecekm bir sahne varmış. Burası Locke'un babasının yattığı mezarlıkmış.
Matthew Abbandon tekerlekli sandalyede bulunan Locke'u bir mezarın yanına getiriyor ve konuşuyorlar, konuşma birden kesiliyor ve oradan ayrılıyorlar.
Matthew Abbandon tekerlekli sandalyeyi bagaja yerleştirirken Locke araçta oturmakta. Matthew Abbandon bagajı kapatır, anahtarlar yere düşer, Abbandon vurulmuştur.
şule lockun babasının nasıl mezarı oluyor , adada öldürüldü o değil mi.
Ya geçmiş de yaşanmış bir olay ve babaını sandığı birisnin mezarında olacak lok (tekerlekli sandalye mevzusundan )
ya da lock normal zaman gelecek ama ayakları yine tutmuyor olacak adadan ayrıldığından dolayı.
ama o zaman da babasının mezarı olayı karışıyor.
evet matthew vurulduğuna göre locku da tabıtta gördüğümüze göre normal zamana gelmiş ve öldürülmüş jhon locke.
Karışık oldu ama siz anlarsınız nasıl olsa di mi.
bir saniye bir saniye zenci amca dedin.
Tek bildiğim zenci hugo'ya snei başka yere alalım diyendi.
Eğer bu o zenci ise işin rrengi değişir çünki o charles'ın adamıydı ben'e karşılardı. Locke'un onunla ne işi olabilir acaba.
Hımmmm enteresan john locke ile asansöelü bir bölüm hatırlıyorum bu adamla.
Dur dur çok düşünmek laızm bunu.
benim o zamandan aklıma yerleşmiş olan bu adamın charles 'ın adamı olduğuydu şule.
Richard çocukları toplayıp özel okula almak için uğraşıyordu .
Bu da özellikle hurleyin ve locke'un peşindeydi .
Hatta asansörlü sahnenin başında sanki locke'u merdivenden aşağıya atacak gibi bir hisse kapılmıştım sonra da asansöre kadar getirdi ve sanki sana 2. şansı veriyorum hani az önce seni aşağıya atıp öldürebilirdim gibi bir konuşma yaptı üzeri kapalıolaraktan.
Tekrar görüşdüğümüzde de ödeşiriz gibi bir anı bırakmış bende.,
Uzun zaman olunca hatırlamak da zor oluyor normalen.
Ama bende charles'ın adamı gibi bir izlenim bıraktıydı bilemem belki de dediğin doğrudur, aklımda böyle kalmış benim.