Baban duymasin.
ladybug yazdı:
Amanin dunurler kapisti ben kacayim, Jacobimla bulusayim.
Ormanda beni sirtina alip dolastiracak.
Baban duymasin.
ladybug yazdı:
Ben izledim o sahneyi annecim kacarmi hic..Bir de opusme sahnesini izledim..Hakikaten Karlayil babam hem yakisikli hem de klas bir beyzbvol oyuncusu masallah kem gozlere gelmesin..Ama askim sevgilim vampirlerin sahi Edwardim in ucarak Emmetle carpismasina en cok bayildim ..Guzel bir bolumdu..
Sonradan ben de buraya eklemek icin bakindim ama Summit abi isi cok SIKI tutuyi. Hic risk almiyi bu konuda.vSu anda Muse dinliyorum.
Beyzbol sahnesinde calan sarki Supermassive Black Hole...
Size Beyzbol sahnesini gosterecektim Youtube'dan, Summit Ent. sildirmis hepsini, namissiz.
Duydu bile..Iceride kopuruyor sakinlestiremiyorum Edwardimi..
Melek gibi adami sinir sahibi yapacak bu yerden bitme bacaksiz kiz.. N...eeeeeee cabuk eve gel bakiyim.. Kan icme, ormada gezm yalanlarini yemiyoruz biz artik. :-xSerendipity yazdı:
Baban duymasin.
ladybug yazdı:
Det! Duymamis olayim.. Bu ne be hergun hergun ormanda dolsamami olurmus..:-x Neyse bugunluk izin veriyorum ama gelince bana dokunup ne yaptiginizi ne ettiginiz bir bir gosterecen soz mu?ladybug yazdı:
Kimbilir ormanda dolasma adina ne isler karistiriyor bu bastibacak?
Sen de biraz gevsektin boyle Isabella, dogruya dogru.
serpil-hale-hande yazdı:
Det! Duymamis olayim.. Bu ne be hergun hergun ormanda dolsamami olurmus..:-x Neyse bugunluk izin veriyorum ama gelince bana dokunup ne yaptiginizi ne ettiginiz bir bir gosterecen soz mu?ladybug yazdı:
Summit'i batsin.
Sagol guzelim, ben dedim o kaz kafalilara o kadar, yavas oynayin ogluuuuum, duseceksiniz diye...
serpil-hale-hande yazdı:
Ben izledim o sahneyi annecim kacarmi hic..Bir de opusme sahnesini izledim..Hakikaten Karlayil babam hem yakisikli hem de klas bir beyzbvol oyuncusu masallah kem gozlere gelmesin..Ama askim sevgilim vampirlerin sahi Edwardim in ucarak Emmetle carpismasina en cok bayildim ..Guzel bir bolumdu..
Sonradan ben de buraya eklemek icin bakindim ama Summit abi isi cok SIKI tutuyi. Hic risk almiyi bu konuda.vSu anda Muse dinliyorum.
Size Beyzbol sahnesini gosterecektim Youtube'dan, Summit Ent. sildirmis hepsini, namissiz.
Insan haber verir di mi?
Bir de utanmadan yaziyor buraya. CIK CIK CIK :roll:
serpil-hale-hande yazdı:
Anasina bak kizini al demisler zaten
Ne anlatacam yahu,sen bana anlatiyor musun?
Serendipity yazdı:
Kimbilir ormanda dolasma adina ne isler karistiriyor bu bastibacak?
Sen de biraz gevsektin boyle Isabella, dogruya dogru.
serpil-hale-hande yazdı:
burayida yalan rüzgarina benzettik sonunda
sibel kim olacak??
Aferin bize.Zey.neP yazdı:
burayida yalan rüzgarina benzettik sonunda
sibel kim olacak??
Sibel yok ne zamandir yahu. Nerelerde acaba?