Aa evet Renee lik yakisir Selaya . Ikiside gezmeyi seven, yerinde duramayn insanlar. bence Renee lik Selaya uydu..
Aa evet Renee lik yakisir Selaya . Ikiside gezmeyi seven, yerinde duramayn insanlar. bence Renee lik Selaya uydu..
Ay pardon Burcin Jessica oldu yani?
Selay Rosalie.
Angela, Renee bosta.
Hay Allam, Rosalie kim peki?
Kizimi acikta birakmam.
serpil-hale-hande yazdı:
Yok Bellam. Rosalie Selay olsun. Tonks (HP'den Ebru) Lupin'i (HP'nin en yakışıklı karalteri) bana versin satarım sizi anında. Bu yüzden Jessica ben olayım ki yokluğum belli olmasın. (Bu arada bir yıldır bekliyorum Tonks'un Lupin'i bana vermesini )
Bellan kim simdi? Ben mi Serpil mi?
Forumlar karisti.
harry_potter yazdı:
Yok Bellam. Rosalie Selay olsun. Tonks (HP'den Ebru) Lupin'i (HP'nin en yakışıklı karalteri) bana versin satarım sizi anında. Bu yüzden Jessica ben olayım ki yokluğum belli olmasın. (Bu arada bir yıldır bekliyorum Tonks'un Lupin'i bana vermesini )
Sen Esme değil misin? Cadıvampir Isabellatrixesme
Serendipity yazdı:
Bellan kim simdi? Ben mi Serpil mi?
Forumlar karisti.
harry_potter yazdı:
Oteki alemin Bella'si benim.
harry_potter yazdı:
Sen Esme değil misin? Cadıvampir Isabellatrixesme
Bu sefer ortalık karışmasın diye karakter değiştiriyorum. Ay ne yapayım Esme? Kimi söylesem olmuyor. Biliyorsun James benimdi Victorie el koydu. Emmet'i başından beri istememiştim zaten. Mike ile Jessica en uygunu. Her ne kadar gereksiz yere Mike Bella'nın arkasından koştursa da
Serendipity yazdı:
Hay Allam, Burcin yine karakter degistirmece mi?
Huylu huyundan vazgecmezmis sevdicegim.
Renee olsun Selaychom ya da Burcincan.
Angela saf ve temiz bir kız bana uymaz
Tamam son ve kesin kararım, elimden almak isteyeni
Charlie benim olsun
Serendipity yazdı:
Ay pardon Burcin Jessica oldu yani?
Selay Rosalie.
Angela, Renee bosta.
Kabul et ama en sonunda ne yapip edip Mike sana abayi yakiyor.. Basariyorsun cocugun kalbine girmeyi.
Renee Sibel olsun diyecem ama Angela da olabilir aslinda. Ikiside bella ya yamuk yapmayan tipler. Ama Rob'a toz kondurmayan (edward degil rob )' her an savunmasini ustune alan Sibelin Kristen falan olmak siteyecegini saniyorum. Yaniliyormuyum Sibel.