372. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 272322362370371372373374382422472 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 3.711 ile 3.720 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Twilight

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    bu arada 4. kitaba kadar edward ölmüyor korkma .
    ehehehehhh) ben de en sonunda dedim zaten aksi halde kitap bitiverir..amaann bejamin linus ölmesinde kim ölürse ölsün )))
    keşke lostun da kitabı olsaydı da sonunu okusaydık
    hiç zevki kalırmıydı acaba.
    iyiki de dizi ile alakalı bir kitap yok.

twilight kitap olarak gayet güzel umarım filmi de güzel olur.

Re: The Fray - You Found Me

video klibi tekrar seyrettimde, Jack'le Said'miydi o gırtlak gırtlağa kavga edenler, ben mi seçemedim
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    "destiny calls" şekerim, evet 5. sezondan parçalar vardı
    2 ay boyunca heyecanımızı dorukta tutmak için ne yapacaklarını şaşırdılar valla... Dönecekler herhalde baksan Kate'de Sun'a geldi anlaşılan, Penny ve Des yatakta...v.s.
    çok güzel bir klip olmuş ve çok heyecanlandım .
    Off şu 2 ay bir geçse.

shushu yazdı:
    video klibi tekrar seyrettimde, Jack'le Said'miydi o gırtlak gırtlağa kavga edenler, ben mi seçemedim
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    2 ay boyunca heyecanımızı dorukta tutmak için ne yapacaklarını şaşırdılar valla... Dönecekler herhalde baksan Kate'de Sun'a geldi anlaşılan, Penny ve Des yatakta...v.s.
    Off şu 2 ay bir geçse.
    aynen öyle şule jack ve sait kavga ediyorlar.

hımm, niye acaba??? neyse, beklicez, kendimiz çözemicez
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Off şu 2 ay bir geçse.

shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Off şu 2 ay bir geçse.
    Neden olabilir acaba, sait geri dönmek için uğraşıyor orası kesin benjamin için çalışıyor çünki.
    Hugo'u ikna etmiş görünüyor, jack'i ikna etmek için olabilir mi acaba.
    Bilemiycem ,daha şimdiden başladık ufacık bir bölümle sorulara di mi.

Dharma Girişim Artık Lost Kadar Gerçek

Dharma Girişim sadece kurgu mu ? Yoksa gerçekten böyle bir şirket var mı? Bir çoğumuzun bu soruyu kendine sorduğuna eminim. Lost dizisinde defalarca karşımıza çıkan bu şirketin kendine ait web siteleri, Lost ile alakasız görünen haberleri var. Bir ara dizinin sponsoru olduğu dahi söylendi. Ama bence hiç bu kadar gerçek olmamıştı daha önce.

Her yeni sezon öncesi, Lost ile ilgili yeni ve heyecan verici gelişmeler yaşanır. Gizli video kayıtları, DVD ekstra sürprizleri ve video oyunu bunlardan bazıları. Bu sene dizi başlamadan Dr. Marvin Candle’ın yeni bir videosu ortaya çıkmıştı. Hatta bu gizli videonun Comic Con 2008’de basına sızmasından bir Dharma üyesi sorumlu tutulmuş, ardından Dharma Girişim Lost dizisinin sponsorluğunu bıraktığını açıklamıştı. Bir hayli ilginç bilgiler veren bu kayıt bizleri Dharma Girişim’in güya yeni üye kayıtları aldığı siteye götürmüştü. Siteye üye olmanız ve uygulanan testlerden başarıyla geçmeniz gerekti bu ayrıcalıklı kuruluşa dahil olabilmek için. (www.dharmawantsyou.com)

Ve büyük gün! Sonuçlar açıklandı! Üyeleri sonuçları öğrenebilmeleri için siteye yönlendiren mektupta yine oldukça ilgi çekici bilgiler var. Dharma Girişim Aday Araştırma ve Bulma Departmanı Başkanı, Hans Van Eeghen, testleri başarıyla geçen adayları tebrik ediyor, ve üye dosyalarını ve görevlerini öğrenebilmeleri için bazı bilgiler veriyor. Mektubun bundan sonrası şöyle devam ediyor;

Şimdi hepiniz sonuçlara ulaştığınıza göre, eminim şu bariz soruyu soruyorsunuzdur: Bundan sonra ne olacak?

Amacımız birlikte muhteşem bir maceraya girişmekti: Yeni üyelerimizin akıl almaz yetenekleri sayesinde Dharma Girişim’i yeniden diriltmek. Sadece çok uzun zamandır gerçekleşmeyi bekleyen hedeflere ulaşmayı değil, tüm insanlığa huzurla sosyal ve teknolojik ilerleme sunan bir organizasyon olarak Dharma Girişim’i yeni bir azamet seviyesine taşımayı hayal etmiştik.

Sonra finansal kriz patlak verdi.

Ne yazık ki finansal destek sağlayan hayırseverlerimiz, buna hazırlıklı değildi. Hatta doğrulanmamış bazı raporlara göre, yeni Dharma Girişim’in çalışmaları için ayrılan paranın büyük kısmı ipotek sebebiyle bloke edilmişti.

Bununla beraber, bu haber doğrulanamadı. Çünkü finansal kaynaklarımı temsil eden yöneticiler –işverenlerim- ortadan kayboldu. Hala büromuza gelmekte olan faturalara bakarak, onların Güney Afrika’da bir yerde olduklarına inanıyoruz.

Talihimizin hayret verici bir şekilde tersine dönmesi, bizi büyük planlarımızdan vazgeçmek zorunda bıraktı. İşin açığı bu finansal kayıp, Dharma Girişim’i verilebilecek en sağduyulu kararı vermeye itti: Dharma Girişim’i TV dizisi Lost’a sattık.

Bazılarınız bu habere çok şaşırabilir, ama bunun sebebi sadece tek bir teklif veren olması değildi. Ülkeyi terk etmemiş olan tek Dharma Girişim çalışanı olarak, en azından ekonomik kaynaklarımızdaki bozgunun tersine döneceği zamana kadar, şovun Dharma Girişim ruhunu canlı ve toplum bilincinde tutmayı sağlayabileceğini hissettim.

Sizlere üzülerek veda etmek zorundayım. Dharma Girişim’deki görevime tutkuyla bağlı olmama rağmen, bitmiş bir evlilik, yüklü kumarhane borcu ve bazı kısa vadeli polis cezaları olması gerçeği, şu anki yaşam şartlarımı değiştirmemi gerektiriyor. Sizlere Dubai’de çok markalı bir oto bayiindeki Üst Düzey Satış Yöneticisi görevinin beni beklediğini mutlulukla bildiririm. Kısa süren arkadaşlığımızdan ne kadar büyük keyif aldığımı anlatamam ve eğer yolunuz Orta Doğu’ya düşerde bir arabaya ihtiyaç duyarsanız, lütfen bana özel bir Dharma fiyatı için mail atın.

Bu arada kısa zamanda Lost’un yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse’den haber alacaksınız. Sizlere Dharma Girişim’le ilgili gelecek planlarını ve bu planların sizleri nasıl etkileyeceğini anlatacaklar.

Sonsuz desteğiniz ve bağlılığınız için tekrar teşekkürler. Bir gün tekrar buluşmayı diliyorum. O zamana kadar adanın ruhu size yol göstersin.

Namaste.
    Hans Van Eeghen
    Dharma Girişim Aday Araştırma ve Bulma Deparmanı Başkanı.

Ginsbergin yorumu;
    Şimdi, bana kalırsa karşımızdaki tablo oldukça şaşırtıcı. Yapımcılar ne yapmayı planlıyorlar bilmiyorum fakat bizi büyük sürprizlerin beklediği kesin. Ve itiraf etmek gerekirse, Hans Van Eeghen beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Oldukça gizemli bir şirket imajına sahip Dharma Girişim Aday Araştırma ve Bulma Departmanı Başkanı’nın, bir oto satıcısı olarak gelecek portresi çizmesi, hatta tipik bir pazarlamacı gibi direk satışa başlaması (Orta Doğu’ya yolunuz düşerde bir arabaya ihtiyaç duyarsanız, lütfen bana özel bir Dharma fiyatı için mail atın.) Dharma’nın karizmasını bir hayli çizdi bence.() Ayrıca bu mektup bizlere tahmin ettiğimiz gibi ada dışında da Dharma’nın bir şekilde pasifize edildiğini doğruluyor. Ve hala gökten düşen yiyeceklerin, kim tarafından gönderildiği belli değil. Dirilme çabaları ekonomik krizle büyük darbe alan Dharma’yı kurtarmak artık Lindelof ve Cuse’a kalmış. Ama sonuç olarak, başta da belirttiğim gibi Dharma Girişim artık Lost’un malı ve en az Lost kadar gerçek.

http://www.lostfan.net/dharma-girisim-artik-lost-kadar-gercek.html

evet ya sorma, kafam karma karışık canları sağ olsun, eski dostalrımızı yeniden görmek güzeldi
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Off şu 2 ay bir geçse.
    Neden olabilir acaba, sait geri dönmek için uğraşıyor orası kesin benjamin için çalışıyor çünki.

Re: Twilight

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    bu arada 4. kitaba kadar edward ölmüyor korkma .
    ehehehehhh) ben de en sonunda dedim zaten aksi halde kitap bitiverir..amaann bejamin linus ölmesinde kim ölürse ölsün )))
    keşke lostun da kitabı olsaydı da sonunu okusaydık
    hiç zevki kalırmıydı acaba.
    iyiki de dizi ile alakalı bir kitap yok.

twilight kitap olarak gayet güzel umarım filmi de güzel olur.
    Lostun da kitabı var hem de türkçe) D&R da gördüm)

shushu yazdı:
    evet ya sorma, kafam karma karışık canları sağ olsun, eski dostalrımızı yeniden görmek güzeldi
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Off şu 2 ay bir geçse.
    Ben izleyemedim çok yavaş yüklemedi bir türlü ..

Sen linki tıkla, sesinide kıs. O bir yandan inerken, sende başka şeylerle ilgilen, sonra komple indikten sonra seyredersin
    handevrem yazdı:

Ben izleyemedim çok yavaş yüklemedi bir türlü ..
    shushu yazdı:
    nihayet Lost'un video klibi oldu zevkle syrettim, parçayada bayıldım

http://www.dailymotion.com/relevance/search/you%2Bfound%2Bme%2Bthe%2Bfray/video/x7h1us_the-fray-you-found-me-lost-season-5_music